Viatza sau cam asha ceva...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Viatza sau cam asha ceva...

Mesajde krossfire » Mie Aug 27, 2003 7:19 am

1.Ce atzi face daca atzi mai avea doar o zi de trait?Ultimele trei lucruri pe care le-atzi face in acest caz...(Sarutat parinti,betie,betie)

2.Mai am o ultima rugaminte inainte de a ma bana(pentru ca shtiu ca astah o sa faceti).Nu shtergetzi va rog mesajul astah macar trei zile,nu e chiar de cacao.Orikum,incepe shcoala shi nu mai apaream orikum...tre sa termin rpg-ul la care lucrez de un an(informatiile neinteresanta au fost facute a priori pentru a ma bana)

P.S:Imi cer scuze pentru aberatziile multiple de pe forumul "Kterinca shi Aberatzii" sau Muzica (Moshu shi Catharsi)ishi pentru badarania fatza de Nightwish (nuh eram sigur ca e fata..credeam ca ar putea fi doar un mare fan a finlandezilor de la Nightwish).Restul:Nu am pentru ce sa imi cer scuze..observati forumul barfe online..voi m-atzi provocat

Asta la yada!!!

:mad: :mad: :mad:
krossfire
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 27, 2003 9:06 am

ti-am indeplinit dorintele :

1.nu am sters subiectul
2.te-am banat

Chiar nu ai vazut ca e subiect identic pe generalitati ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii