reviste pentru copii
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
reviste pentru copii
Cine si de ce cumpara reviste gen bravo,popcorn,20 ani? n-aveti ce face?
- 666(TM)
...
intradevar, niste reviste idioate... redactori idiotzi... etc... si muzica pe care ei de obicei o promoveaza e comerciala si de proasta calitate... asa ca nu prea merita sa dai bani pe revistele mai sus mentzionate...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Re: ...
mie imi place revista cool(aia aparuta recent) pt ca are articole despre artistii straini, mai ales despre rock si hip-hop, singurile genuri mizicale care imi plac. e o revista pt copii, o.k., dar merita toti banii... e mult mai buna decat panaramele alea de bravo, popcorn &co, care scriu numai despe "talentatele" trupe romanesti
- Unregistered
...Loool!!!!..eu consider ca cele mai tari reviste sunt : Bravo,Popcorn,Cool girl,Cool ...sunt singurele reviste care ma intereseaza,singurele reviste in care ai ceva interesant de citit!!...ce vrei sa imi cumpar ..ziare?...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii