Festivalul Mamaia-CATASTROFA

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Unregistered » Vin Sep 12, 2003 12:45 pm

Initial trimis de Alondra
Da, mai, Neinregistratule, ai dreptate. Crivaci si Sorescu au fost cei mai buni. Macar la Interpretare si la Creatie (in parte) s-au dat premii pe merit. Eu nu am spus nimic despre cei doi pentru ca ma asteptam sa ia ei Marele Premiu.
Deci, sa recapitulam:

La Creatie cele mai bune piese au fost, dupa parerea mea:

- Nimeni pe drum, interpretata de Marius Popa si Roxana Andronescu si compusa de Catalin Tuta Popescu
- Fara cuvinte mari, interpretata de Aurelian Temisan si compusa de Dumitru Dumitrache
- Sunt acolo unde vrei, in interpretarea lui Berti Barbera si compusa de Robert Anghelescu.
dintre acestea trei ultimele 2 au fost premiate.

La Interpretare:

- Laurentiu Crivaci si Liviu Sorescu
- Maria Magdalena Danaila.

Ei au fost de departe cei mai buni!

La Slagare, SUCKS

cum adica? vrei sa spui ca AKCENT nu sunt buni
eu personal m-am saturat de catalogarea actualilor artisti in functie de veterani
mi se pare mai normal sa ii compari intre ei
nu spun ca holograf nu face muzica de calitate, dar ei abordeaza un gen,care tre sa recunoasteti e destul de usor in comparatie cu alte genuri si in plus solistul vocal e sustinut de instrumentisti, care stiu sa mascheze fff bine
la fel si alte formatii rock
sunt f sigura ca MARIUS de la AKCENT s-ar descurca la fel de bine ca bittman, calin(voltaj), mihai(bere gratis)
Unregistered

Mesajde Alondra » Vin Sep 12, 2003 1:07 pm

Ma abtin sa imi exprim parerea despre cei de la Akcent, la fel ca si despre altii care fac parte din categoria lor. Nu de alta, dar risc sa-mi urc din nou toti fanii in cap, la fel cum s-a intamplat in cazul Andreei Balan.
Alondra

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Sep 12, 2003 9:37 pm

Legat de concurenti-mi-au placut unii de la creatie "Avant-garde" (parc-asa le zicea) , aia care cantau melodia aia cu Alina "Alina viseaza, Alina ofteaza" smth like this... In rest, intr-adevar Varzaaaaa...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 12, 2003 9:50 pm

Initial trimis de Unregistered

sunt f sigura ca MARIUS de la AKCENT s-ar descurca la fel de bine ca bittman, calin(voltaj), mihai(bere gratis)

hahahahhahahaaaa numa` pot de ras! ;m ;m ;m
rad cu lacrimiiiii si acum... go back to reality... ;a ;a ;a
cum sa compari ma akcent cu holograf?!?! :con:
cum sa se descurce marius ala la fel de bine ca bittman si cei mentionati de tine care intr`adevar fac muzica... eo cand il vad pe mariusica ala cum se chinuie sa ..deschida gura... si apoi sa
cante... FUCK! mai bine statea acas` si se juca cu copii..ca la 40 de ani care ii are..nici voce..nici look..nici nimik... ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

trebuie sa fim ingaduitori...

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Sep 15, 2003 3:55 am

"Mamaia" a ajuns la menopauza... la fel k si industria muzica din Romania...

la gunoi !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii