ce parere aveti despre fundul lui zoli de la siastem?
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Eu ii multumesc lui Zoli de la Sistem ca a intrat pe forumul asta sa ne spuna ce parere are de fundul lui?
Voi ce parere aveti de fundul lui Zoli de la Sistem?
Mie imi place de fundul lui Zoli de la Sistem. Pacat ca-l poarta intre urechi.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
ma bhuttule,ce nesimtit esti!uiti cand salivai sambata dupa fundul lui zoli de la sia stem! 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Buna,"Zoli"!Ce mai faci?Ce meteorit a cazut acu' 34653849463 ani pe Terra?Ce draq iti mai face trupa de afoni?Shi cine..... te crezi??!!!??
auzi tu p^^^a .....ce pana mea vrei???? sa te puna mama dracului sa ii mai faci pe baieti afoni ca te f^t in gura!! fraiera...du-te tu la mama dracului cu tot cu pizda aia de Christina A....tarfa dracului!!!!!! afoana ii ma-ta!!!!!!
- soso_sympa
Initial trimis de bhuttu
Eu ii multumesc lui Zoli de la Sistem ca a intrat pe forumul asta sa ne spuna ce parere are de fundul lui?
si cand te gandesti ca pe acolo se caca si se besheshte...

BLEACH
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de b0mber
ma pish pe curu lui.....
deci.concluzia....sunteti prosti toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
voi nu v-ati dat seama ca tipa aia a facut subiectul asta de stou????? in caz ca nu v-ati dat seama....si ia mai bine vedeti-va de cururile voastre pline de grasime si de celulita...bube...pcte negre etc....si nu va ami luati de al altora....
uite asa stricam noi viata in romania...py. ca toti suntem niste cacati....si va mai mirati ca toata america ne face tigani...etc...
- soso_sympa
hai sorana ca ai dreptate......in concluzie ..... ACEST SUBIECT A FOST FACUT DE PLICTISEALA SI PT CA AVEAM CHEF DE DISTRACTIE!!!!si voi ati fost atat de prosti incat ati comentat 2 pagini!!!!!!!!doamne......
)))))))))).....deati sti cat ma distram eu pe chestia asta in timp ce voi va varsati nervii unul pe celalalt:))))hai va las ca ma sparg de ras....
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(doamne iartama):))))))

- psihica returns
Initial trimis de soso_sympa
voi nu v-ati dat seama ca tipa aia a facut subiectul asta de stou????? in caz ca nu v-ati dat seama....si ia mai bine vedeti-va de cururile voastre pline de grasime si de celulita...bube...pcte negre etc....si nu va ami luati de al altora....
uite asa stricam noi viata in romania...py. ca toti suntem niste cacati....si va mai mirati ca toata america ne face tigani...etc...
vorbeste pentru tine labo ca esti un cacat manca-mi-ai pula de pula bleaga....
-
b0mber - Junior Member
heh
Cine e Zoli?? Cine e Sistem? Si de ce as avea eu o parere despre asta?
Sistem e ala de imi apare mie asa pe un ecran albastru: System is Busy? hmmm pe de alta parte ala e cu "y". Tare grea viata asta cand nu stii prea multe

Sistem e ala de imi apare mie asa pe un ecran albastru: System is Busy? hmmm pe de alta parte ala e cu "y". Tare grea viata asta cand nu stii prea multe
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
Toata america ne face tigani??? Cand ai fost ultima data in america? Sau te-ai uitat pe Pro TV. Mai schimba canalul
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
pt."CHRISTINA AGUILERA"
auzi tu la asta......cica eu is lesbiana....eu sau pizda aia de "X-mas...a scuze X-tina " .....care declara cafemeile goale o excita??? si oare cine o excita??? tu!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha .....
cine-i lesbiana????
cine-i lesbiana????
- soso_sympa
Re: Re: da de pula lu' Terente???
Initial trimis de Unregistered
Good point!...si puteam continua pe aceasta tema: "ce parere aveti despre sanii Nadinei?"(asta ptr a le da si baietilor tema de "studiu") etc...
Incep din ce in ce mai mult sa cred ca unii (destul de multi) dintre fanii(fanele) Sistem sunt cel putin stupide, vin cu fel de fel de "subiecte" care de care mai interesante plus ca au "motive" mai mult decat "solide" in sustinerea formatiei: de genu' fundu' lu' Zoli e mai tare ca fundu' lu' ala de la Impact.
Daca toti fanii sunteti asa(sper ca nu) atunci e mare pacat de formatie.
plictisssitor. fratilor pe teme de genul asta putem discuta multa vreme. ca doar de acia se vinde in "muzichia" romaneasca mai mult carne decat voce. talent, voce, stil, bungust? ce sunt astea? daca ai doua balcoane, picioare pana in gat sau muschi nandrolonici, "fese apetisante" si, in ambele cazuri obligatoriu, IQ subdezvoltat (sau pote odata cu regimul pentru silueta tin si regim la gandire).
cat despre vechea zicala "cine se aseamana se aduna" se aplica de minune si in relatia artist-fan
- moxdey
L-am vazut prima data la un concert banal. Era si el acolo, alaturi de baietii de la Sistem. Ei cantau, dar el se misca alene fara sa zica nimic si se vedea c-ar fi preferat sa fie in alt loc. Si nesimtitii aia nu l-au prezentat si pe el... "Suntem Sistem...el e Zoli..." si atat. Macar Zoli ar fi putut sa zica "sa va prezint un bun prieten", ceva... Da' nimic. Si dupa toate cate a facut pentru el... Nerecunoscatorul! Cine altcineva in afara de el il mai suporta lu' Zoli toate cacaturile, toate mizeriile pe care le face?
La ceva vreme dupa asta l-am vazut intr-un club. Cu totul alta atitudine! Luminos, vesel, solar...nu mai canta Sistem. Nimeni nu-l mai privea pe Zoli, toate privirile erau indreptate asupra lui! A LUI! E, cum e Zoli? Este ca e urat? Este ca nu te simti bine, caca-m-as pe tine! E, dar faima e trecatoare! Maine poimaine se va trezi iar acoperit cu vreo bucata textila jegoasa, cu spatele la public, nevoit sa auda o adunatura de nebuni isterici care-l striga turbati pe Zoli iar pe el nici macar nu-l baga in seama!
Noroc cu fanclubul, aici mai vede si el lumea vorbind despre el.
La ceva vreme dupa asta l-am vazut intr-un club. Cu totul alta atitudine! Luminos, vesel, solar...nu mai canta Sistem. Nimeni nu-l mai privea pe Zoli, toate privirile erau indreptate asupra lui! A LUI! E, cum e Zoli? Este ca e urat? Este ca nu te simti bine, caca-m-as pe tine! E, dar faima e trecatoare! Maine poimaine se va trezi iar acoperit cu vreo bucata textila jegoasa, cu spatele la public, nevoit sa auda o adunatura de nebuni isterici care-l striga turbati pe Zoli iar pe el nici macar nu-l baga in seama!
Noroc cu fanclubul, aici mai vede si el lumea vorbind despre el.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: pt."CHRISTINA AGUILERA"
cine-i lesbiana????
Pai....eu nu's,...christina aguilera e "shi normala shi lesbiana",iar tu....poate n'oi fi!
Gata cu "cearta"!
- Titina
- Junior Member
Re: Re: pt."CHRISTINA AGUILERA"
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Pai....eu nu's,...christina aguilera e "shi normala shi lesbiana",iar tu....poate n'oi fi!
Gata cu "cearta"!
Sa intelegem ca daca era numai lezbiana nu era normala sau ivers?

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
salut baieti!
salut baieti sunteti cei mai tari ! voi ce mai faceti ?cum o mai duce-ti ,voi si fetele ->mihaela si roxana?
va iubesc foarte mult atat pe voi cat si melodiile voastre (senza
tii si o noua zi).
nu cred ca mai e nevoie sa av mai spun inca o data ca sunte-ti cei mai tari pt ca asta se stie .
ok hai ca va las si av pupic dulce pe botik ,mai ales pe robi(
)
pa pa }{
}{}{
va iubesc foarte mult atat pe voi cat si melodiile voastre (senza
tii si o noua zi).
nu cred ca mai e nevoie sa av mai spun inca o data ca sunte-ti cei mai tari pt ca asta se stie .
ok hai ca va las si av pupic dulce pe botik ,mai ales pe robi(

pa pa }{
}{}{
- simona
SALUT BAIETI
SALUT BAIETI 1 SUNTETI CEI MAI TARI! ATI FOST SUPER LA SPECTACOLUL PE CARE L-ATI SUSTINUT IN FOCSANI PE DATA DE 6 IULIE 2003! DE ACEEA AM HOTARAT EU SI PRIETENELE MELE SA INFIINTAM UN FAN CLUB SISTEM IN FOCSANI ! VA PLACE IDEEA NOASTRA? NOI AM VB CU ROXANA SI MIHAELA!SI AU SPUS SA VA TRIMITEM DATE NOASTRE PERSONALE!EU MA NUMES DOBRIN GINA SUNT DIN FOCSANI ,INVAT LA SC GENERALA NR.5 FOCSANI SI AM 14 ANI! SI ACUM VA DAU DATE DESPRE PRIETENELE MELE:SIMONA ESTE DIN FOCSANI ARE 14 ANI, INVATA LA SC GENERALA NR 5.DANA ARE 16 ANI INVATA LA LICEUL DE ARTE ESTE DIN FOCSANI.FLORIN ESTE DIN FOCSANI ARE 14 ANI ,INVATA LA SC GENERALA NR 5 .PA .VA PUPIK PE BOTIK! TOTI LOCUIM PE STR ALEX VAHUTA NR 13 ,BL13 AP 4 FOCSANI
- gina_
Re: ce parere aveti despre fundul lui zoli de la siastem?
Initial trimis de psihica
ia ziceti mah fetelor ce credeti despre fundul lui zoli,cel mai bestial fund din romania?hmmmmmm?
Neinteresant! Il mangaie Anca, oricum!
- Unregistered
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii