In urma unui proiect am fost nevoita sa propun o formatie pe care o consider deosebita. Propunerea mea a fost TAXI, chiar daca trupa mea preferata este alta. Propunerea mea a fost destul de atacata si nu pricep de ce. Mie mi se pare ca produc muzica de calitate, k sunt originali si inventivi.
As dori opinile voastre despre trupa, chioar daca nu sunteti fani. Le-as vrea cat mai obiective. Mi-ati fi de mare ajutor. Multumesc anticipat!
Trupa Taxi...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Trupa Taxi...
Taxi e o trupa misto! sunt profi si au idei bune!... Romania ar avea nevoie de mai multe trupe ca asta ...poate reusesc sa mai educa publicu..
- drumplayer
Taxi? Imi plac kiar f.f . mult. Sfatul meu: cumparati albumul "C" si asultati melodia "De fapt"-it's gorgeous! In rest-la "Prea sus" aproape ca imi vine sa plang, si... Eh, de fapt TOATE mnelodiile lor imi plac.
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
preiau legatura ...
Albumul C care defapt e un single ...
Oricum trupa e misto ...
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
Oricum trupa e misto ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de monk
preiau legatura ...
Oricum trupa e misto ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
Multumim, monk. Preiau legatura. Noua melodie "Marea in ochi" se bucura d un succes imens! Va multumin pentru atentie si va uram o seara buna in continuare!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Multumim, monk. Preiau legatura. Noua melodie "Marea in ochi" se bucura d un succes imens! Va multumin pentru atentie si va uram o seara buna in continuare!
Da, trebuie sa recunosc k "Marea in ochi", desi are un text scurt este o melodie kre se bucura de un succes enorm. Dar ceea ce ma interesa pe mine era dak ati considera trupa Taxi capabila sa faca fata unui proiect cinematografic (ma refer strict la muzica-nu actorie sau altceva in genul asta) mai bine decat alte trupe. I-am cosiderat inventivi si buni d.p.v. calitativ...
- Sweet-Laura
Initial trimis de Andreea Pisoi
Multumim, monk. Preiau legatura. Noua melodie "Marea in ochi" ...

- deertet325
- Junior Member
Initial trimis de deertet325)))))))) piesa nu se numeste "marea in ochi" (asa cum continua sa scrie cei de la atomic) ,ci "Ai inchis marea in ochi"
Bine, bine... conteaza mai putin asta. Subiectul era altul. Stiu k nu e prea atractiv... Altfel avea zeci de raspunsuri, dar... Daca as intreba "Ce forma are fundul lui Dan Teodorescu?" as obtine mai multe opinii???

- Sweet-Laura
Initial trimis de Sweet-Laura
"Ce forma are fundul lui Dan Teodorescu?" as obtine mai multe opinii???)
..de cur ..normal.. si probabil inca nelasat ....
..taxi? ..au adus un aer nou si sanatos in muzica rom. sunt de apreciat. ..
-
Bortzianu' - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii