Twenty four and there's so much more...
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Twenty four and there's so much more...
Astazi implineste 24 de ani. Omul care a redus lutzele la tacere o vara intreaga mai imbatraneste putin. Sper ca acest lucru sa aiba doar conotatii pozitive asupra sa. Mai multa minte si intelepciune, la fel de mare apreciere din partea lutzelor , la fel de competitiv in consumarea bauturilor alcoolice, la fel de gura mare, la fel de unanim apreciat....ii doresc sa fie sarbatoritului de azi.
Evident...la fel de competitv cu baslaiberul. (mai competitv nu cred ca se poate pe planeta Pamant si nici un Universul apropiat)
La multi ani , Aliosha !
Evident...la fel de competitv cu baslaiberul. (mai competitv nu cred ca se poate pe planeta Pamant si nici un Universul apropiat)
La multi ani , Aliosha !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
am vazut threadul prea tarziu dar asta e...
LA MULTI ANI PUISOR!
MULTA FERICIRE...(alaturi de mine
) si sa ai parte de tot ce iti doresti...and don't forget :-X
LA MULTI ANI PUISOR!
MULTA FERICIRE...(alaturi de mine

-
Superba Oana - Junior Member
shi uite ca asha mai am un motiv sa chefuiesc az: zioa lu onor aliosha! hai sa traiesht shi la multzean fericitz!
-
neatza - Mesaje: 5820
3233
poezie
La multi ani, Aliosha
Sa ai ce bea si ce bea
Nu numai in Canada
Ci si aici in Romania.
Gata!
La multi ani, Aliosha
Sa ai ce bea si ce bea
Nu numai in Canada
Ci si aici in Romania.
Gata!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani, baistrucule! Azi trebe sa te delectezi cu 24 de beri, 24 de sticle cu vin...de femei nu zic nimic, ca-mi sare superba-n cap...
-
Nicholas_Alex - Junior Member
LA MULTI ANI ALIOSHA!
we all love you ;D
we all love you ;D
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi Aliosha!!!
Sa fii iubit, sa ai femei , masini si tot ce vrei tu
poate o sa te cunosc si io odata
toate dorintele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi tie!!
Sa fii iubit, sa ai femei , masini si tot ce vrei tu

poate o sa te cunosc si io odata

toate dorintele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi tie!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
bah noi romanii nu ducem lipsa de alcool si nici de motivatii ca sa-l ingurgitam. uite azi ma-mbat cu un motiv intemeiat, am implinit 100 de kile. ah cum? e si ziua lu aliosha? pai de ce nu spuneti bah fratilor? bine uite azi ma-mbat pentru ziua lu aliosha si maine ,daca raman la o suta ma-mbat pentru suta de kile si dac-o fi sa fie 101 cu atat mai bine ...
la multi ani canadiene si sa ai parte numa de superbe !
la multi ani canadiene si sa ai parte numa de superbe !
-
eyewitness - Mesaje: 19220
La multi ani Aliosha, sa nu te superi daca mai e unii nesimtiti ca ochila care beau fara tine! Asa-i romanul, plin de solidaritate fata de cei din diaspora
!

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Multi Ani fericiti, Aliosho! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si inca o data pe atat si sa-ti fie Canada usoara 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
La multi ani! ... sa fii fericit, sa te intorci sanatos la anu si la fel de 'good looking' :yD
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
cu o mica intarziere imi permit sa-ti spun si eu un sincer LA MULTI ANI!!! sa ai parte de tot ce iti doresti , sa fi fericit , iubit , sanatos .... ne vedem la anu!!! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Multumesc tuturor care au postat pe acest thread, care mi-au trimis PM uri, mailuri, mesaje ym online/offline, porumbei calatori , semnale de fum, morse, care m-au sunat sau mi-au trimis lenjerie sau sticle de bere prin DHL.
Va pup si sper ca in viitorul apropiat sa-mi pot serba ziua alaturi de voi.
Pana una alta ma retrag sa comercializez niste bauturi alcoolice (c.sod) pt ca daca scadeti 7 ore veti vedea ca aici este inca ziua mea.
Va pup si sper ca in viitorul apropiat sa-mi pot serba ziua alaturi de voi.
Pana una alta ma retrag sa comercializez niste bauturi alcoolice (c.sod) pt ca daca scadeti 7 ore veti vedea ca aici este inca ziua mea.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii