ma repet:
nimic nu ma deranjeaza mai tare decat faptul ca niste romanii au furat o piesa de la Robbie Williams.
piesa aia cu "vara...inebunesc" sau cum naiba ii zice se numeste de fapt si de drept: "Jeasus in a camper van" si este pe albumulI've been expecting you.....a lui Robbie.Am cointatctat inclusiv Nova Music la vremea cand au scos ei piesa.Dar bineinteles ca nu am rezolvat nimic.
Piesa este o copie EXACTA a melodiei lui Robbie.
Rusine Karisma RUSINEEEEEEEEE
ca sa nu zic RU-SI-NICAAAAAAAAAAAA
Robbie is the best.
Karisma sucks
K-risma
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: 1713
In Twice a fost un sunet infiorator, gagica a fost in majoritatea cazurilor sub ton, clapa parca era de jucarie ....
cinta Zdub si Zdob zilele astea in Twice.de ce am vaga impresie ca la ei va suna totul bine?
instalatia de sunet e aceeasi ....
cinta Zdub si Zdob zilele astea in Twice.de ce am vaga impresie ca la ei va suna totul bine?
Initial trimis de baixinho
Lost_One, am fost in Twice cand K-risma a facut doi ani, iti dau dreptate la chestia cu vocea Ralucai. Cel putin la faza cu "What's up" mi s-a facut pielea gaina.
Bortzianu', copiutzu, vedeti ca exista si pm-urile in cazul in care doriti sa va comunicati ceva ce nu are legatura cu un subiect. incercatzi ca [b]macar acest subiect sa nu-l stricati. va rog frumos. [/B]
- Unregistered
Re: Re: 1713
Initial trimis de Unregistered
In Twice a fost un sunet infiorator, gagica a fost in majoritatea cazurilor sub ton, clapa parca era de jucarie ....
..pai poate s-au purtat urat cu sunetistul..

..s-au mai intamplat cazuri..

..sau poate le lipseste lor ceva ..experienta de scena...
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: 1713
Initial trimis de Unregistered
Pai depinde mult cine sta la butoane. Daca e vreun onanist cu aere de Eddie Kramer (pt cei ce nu cunoaste - unul din sunetistii care a facut istorie in rock) care daca nu ii place trupa isi bate joc de sunetul lor poate fi dureros.
Si din pacate foarte multi sunetisti sunt asa. Pana cand vor ajunge la un nivel decent de bun simt si civilizatie si vor constientiza ca ei sunt acolo sa faca sa sune cat mai bine posibil si cea mai de kkt trupa va mai trece ceva timp.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
2090
Raluca Anastasiu pleaca din trupa K-risma. Stiu asta din surse sigure. Cand voi afla mai multe detalii, o sa le postez aici.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: K-risma
Eu am vazut-o pe Raluca la taverna si a cantat super!! e o tipa super! si canta foarte bine! asa ca nu o confundati cu ... altele!.. la fel si piesele trupei sunt ok! pot sa spun ca prima piesa pe care au scos-o (nu mai stiu cum ii zice) mi-a placut foarte mult.. (are videoclipul in care la un moment dat unul dintre ochii Ralucai e in prim plan.. :o ; foarte misto piesa!!!!)
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
2112
pai cu putin inainte de a o vedea la Taverna s-a despartit de trupa. inca nu stie daca o sa cante solo sau intr-o alta formatie, dar la vocea pe care o are sunt convins ca o sa isi gaseasca de lucru in foarte scurt timp.
ps: nici acum nu imi iese din minte felul in care a interpretat melodia "What's up" cand K-risma a data concertul de doi ani de la infiintarea trupei. la o buna bucata de timp, a interpretat aceeasi melodie si Alexandra Ungureanu la Taverna! jalnic! nu zic ca nu are voce, o avea, da' sa nu se bage unde nu stie!
ps: nici acum nu imi iese din minte felul in care a interpretat melodia "What's up" cand K-risma a data concertul de doi ani de la infiintarea trupei. la o buna bucata de timp, a interpretat aceeasi melodie si Alexandra Ungureanu la Taverna! jalnic! nu zic ca nu are voce, o avea, da' sa nu se bage unde nu stie!
ANTI
-
2129
noua voce a trupei K-risma va fi Loredana Balasoiu, care intr-o perioada (destul de) indepartata, a cantat in Rustic. din ce-am inteles de laa nijte uamini, Loredana cu pricina are o cultura muzicala ceva de numa': in afara de etno habar n-are sa scoata ceva pe gura, da si la cantarile astea mai mult falseaza decat le zice pe bune! sunt curios cum s-o comporta la schimbarea de stil.
ANTI
-
???
Ce s-a mai intamplat cu K-risma? Dar cu Raluca? Erau o trupa cu mare potential. Vocea Ralucai mi-a placut enorm de mult. M-a fascinat melodia "Noaptea este ziua mea", mai ales cand am auzit-o cantata live. Super voce!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
3385
Pentru mine, K-risma insemna Raluca. De cand a plecat ea din formatie, nu ma mai intereseaza ce se intampla. Raluca vrea sa se lanseze in cariera solo si, in paralel, munceste.
ANTI
-
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii