K-risma

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde dadius » Mie Mar 12, 2003 8:17 am

ma repet:

nimic nu ma deranjeaza mai tare decat faptul ca niste romanii au furat o piesa de la Robbie Williams.
piesa aia cu "vara...inebunesc" sau cum naiba ii zice se numeste de fapt si de drept: "Jeasus in a camper van" si este pe albumulI've been expecting you.....a lui Robbie.Am cointatctat inclusiv Nova Music la vremea cand au scos ei piesa.Dar bineinteles ca nu am rezolvat nimic.
Piesa este o copie EXACTA a melodiei lui Robbie.
Rusine Karisma RUSINEEEEEEEEE

ca sa nu zic RU-SI-NICAAAAAAAAAAAA

Robbie is the best.

Karisma sucks
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: 1713

Mesajde Unregistered » Mie Mar 12, 2003 12:54 pm

In Twice a fost un sunet infiorator, gagica a fost in majoritatea cazurilor sub ton, clapa parca era de jucarie ....
cinta Zdub si Zdob zilele astea in Twice.de ce am vaga impresie ca la ei va suna totul bine?
instalatia de sunet e aceeasi ....

Initial trimis de baixinho
Lost_One, am fost in Twice cand K-risma a facut doi ani, iti dau dreptate la chestia cu vocea Ralucai. Cel putin la faza cu "What's up" mi s-a facut pielea gaina.

Bortzianu', copiutzu, vedeti ca exista si pm-urile in cazul in care doriti sa va comunicati ceva ce nu are legatura cu un subiect. incercatzi ca [b]macar acest subiect sa nu-l stricati. va rog frumos.
[/B]
Unregistered

Re: Re: 1713

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 12, 2003 3:35 pm

Initial trimis de Unregistered
In Twice a fost un sunet infiorator, gagica a fost in majoritatea cazurilor sub ton, clapa parca era de jucarie ....
cinta Zdub si Zdob zilele astea in Twice.de ce am vaga impresie ca la ei va suna totul bine?

..pai poate s-au purtat urat cu sunetistul..:)) ..ca se mai intampla sa existe artisti care se cred si sunetisti/regizori/macaragii/meseriasi in toate...
..s-au mai intamplat cazuri..:)
..sau poate le lipseste lor ceva ..experienta de scena...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: 1713

Mesajde basstard » Sâm Mar 22, 2003 5:15 pm

Initial trimis de Unregistered

Pai depinde mult cine sta la butoane. Daca e vreun onanist cu aere de Eddie Kramer (pt cei ce nu cunoaste - unul din sunetistii care a facut istorie in rock) care daca nu ii place trupa isi bate joc de sunetul lor poate fi dureros.
Si din pacate foarte multi sunetisti sunt asa. Pana cand vor ajunge la un nivel decent de bun simt si civilizatie si vor constientiza ca ei sunt acolo sa faca sa sune cat mai bine posibil si cea mai de kkt trupa va mai trece ceva timp.
human being/being human
basstard
Junior Member

2090

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 31, 2003 4:57 pm

Raluca Anastasiu pleaca din trupa K-risma. Stiu asta din surse sigure. Cand voi afla mai multe detalii, o sa le postez aici.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: K-risma

Mesajde drumplayer » Lun Iun 02, 2003 10:23 pm

Eu am vazut-o pe Raluca la taverna si a cantat super!! e o tipa super! si canta foarte bine! asa ca nu o confundati cu ... altele!.. la fel si piesele trupei sunt ok! pot sa spun ca prima piesa pe care au scos-o (nu mai stiu cum ii zice) mi-a placut foarte mult.. (are videoclipul in care la un moment dat unul dintre ochii Ralucai e in prim plan.. :o ; foarte misto piesa!!!!)
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

2112

Mesajde baixinho© » Mar Iun 03, 2003 9:00 am

pai cu putin inainte de a o vedea la Taverna s-a despartit de trupa. inca nu stie daca o sa cante solo sau intr-o alta formatie, dar la vocea pe care o are sunt convins ca o sa isi gaseasca de lucru in foarte scurt timp.

ps: nici acum nu imi iese din minte felul in care a interpretat melodia "What's up" cand K-risma a data concertul de doi ani de la infiintarea trupei. la o buna bucata de timp, a interpretat aceeasi melodie si Alexandra Ungureanu la Taverna! jalnic! nu zic ca nu are voce, o avea, da' sa nu se bage unde nu stie!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

2129

Mesajde baixinho© » Joi Iun 05, 2003 5:43 pm

noua voce a trupei K-risma va fi Loredana Balasoiu, care intr-o perioada (destul de) indepartata, a cantat in Rustic. din ce-am inteles de laa nijte uamini, Loredana cu pricina are o cultura muzicala ceva de numa': in afara de etno habar n-are sa scoata ceva pe gura, da si la cantarile astea mai mult falseaza decat le zice pe bune! sunt curios cum s-o comporta la schimbarea de stil.
ANTI

baixinho©

Mesajde Titina » Joi Iun 05, 2003 8:34 pm

K-Risma mie mi se pare ca arata bine,dar melodiile ei mi se par totushi prea plictisitoare................nici macar nu am avut rabdarea sa ascult toata melodia aia "noaptea este ziua mea".
Titina
Junior Member

???

Mesajde Sweet-one » Lun Sep 29, 2003 9:19 pm

Ce s-a mai intamplat cu K-risma? Dar cu Raluca? Erau o trupa cu mare potential. Vocea Ralucai mi-a placut enorm de mult. M-a fascinat melodia "Noaptea este ziua mea", mai ales cand am auzit-o cantata live. Super voce!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3385

Mesajde baixinho© » Mar Sep 30, 2003 10:31 am

Pentru mine, K-risma insemna Raluca. De cand a plecat ea din formatie, nu ma mai intereseaza ce se intampla. Raluca vrea sa se lanseze in cariera solo si, in paralel, munceste.
ANTI

baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii