La multzi ani Nightwish!
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
La multzi ani Nightwish!
Care cu bucurien sufletu meu mic shi negru de la atata tutun, tzin sa urez shi paceasta cale un calduros multzean lu donshoara prezidenta care este care face MAINE 10 OCT neshte ani. SHI DACA ZIOA MEA SA TERMENAT DE AZ, ZIC SANCEAPA A IEI. deci ce sa mai zic decat ca ma bucur care este shi poate da shi dansa neshte ber.
satz fie vitoru asha cum mil doresc eo p'al meu!
satz fie vitoru asha cum mil doresc eo p'al meu!
-
neatza - Mesaje: 5820
Cu toate ca noi nu ne-am inteles niciodata bine pe acest forum, sunt sigura ca in realitate nu esti chiar asa de intepatoare cu cei din jurul tau. Dar lasand toate acestea la o parte, am aflat ca maine este ziua ta si tin sa iti urez pe aceasta cale, de astazi, din toata inima, un calduros La Multi Ani si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
LA MULTI ANI, NIGHTWISH!!!
LA MULTI ANI, NIGHTWISH!!!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
draga naiti, desi pe forum ne-am trimis reciproc la scoli ajutatoare, vreau sa-ti spun cu ocazia ca ziua ta ie maine, ca iti doresc sa te faci mare, sanatoasa, sa ai parte de cati gajii vrei, si sa ramai tot asa pt ca ie de biene!
nah, ca imi incalc orgoliul, si te tzuc ! LA MULTI ANI!

nah, ca imi incalc orgoliul, si te tzuc ! LA MULTI ANI!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
multzumesc neatza, ma simt ca si cum az ar fi ziua mea. fusesi premiant cu coronitza!
multzumesc Alondra, desi e maine.
multzumesc gabizu, desi nu era musai nevoie ca sa te impiedici de orgoliu.
mai mare decat sunt acum, nici nu-mi trebe!
peseu: daca a inceput de az, cand se termina?
multzumesc Alondra, desi e maine.
multzumesc gabizu, desi nu era musai nevoie ca sa te impiedici de orgoliu.
ca iti doresc sa te faci mare
mai mare decat sunt acum, nici nu-mi trebe!

peseu: daca a inceput de az, cand se termina?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
daca a inceput de az, cand se termina?
in aprilie ca vine a mea...care o sa tina pana la a lu neatza

-
eyewitness - Mesaje: 19220
ietete! acu' ar fi randul meu sa-ti cumpar o tequila, da' cum nici io n-o baui p-a mea, suntem chit
la multi ani nocturno!

la multi ani nocturno!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ce pula mea ? azi nu e ziua lu Nightwish !
bine ca nu i-ai deschis la 1 octombrie. bai neatza..ce minte ai si tu.
mi-ai stricat placerea...de a-i face eu subiect lu 90 !
esti penibil , neatza !
bine ca nu i-ai deschis la 1 octombrie. bai neatza..ce minte ai si tu.
mi-ai stricat placerea...de a-i face eu subiect lu 90 !
esti penibil , neatza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mi-a stricat neatza toata placerea.
eu iti promisesem de asta primavara ca ma ocup. asa...deschideam si eu subiect prin august.
e placerea mea..sa fac la 12 noaptea subiect..asa cum am facut pt. majoritatea prietenilor mei de pe forum !
eu iti promisesem de asta primavara ca ma ocup. asa...deschideam si eu subiect prin august.

e placerea mea..sa fac la 12 noaptea subiect..asa cum am facut pt. majoritatea prietenilor mei de pe forum !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
e placerea mea..sa fac la 12 noaptea subiect
conform dex editie mai veche : subiect=laba
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ura! ura! ura!
lamultzan nocturno care nu ieste da care va fi incepand de maine, continuand cu uichendu shi farshinduse cant so termina.
ceai vrea sa primejti in dar ca cadou de zioa ta, daca tear interba oarecine? (la shofior interpersonal nam gasit ambalaj corespunzator, tzio spui din start).
gladiolele pe pemeu, toate la vremea lor.
lamultzan nocturno care nu ieste da care va fi incepand de maine, continuand cu uichendu shi farshinduse cant so termina.
ceai vrea sa primejti in dar ca cadou de zioa ta, daca tear interba oarecine? (la shofior interpersonal nam gasit ambalaj corespunzator, tzio spui din start).
gladiolele pe pemeu, toate la vremea lor.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
moshule, nu mai fi nacajit, la anu' neatza promite sa se abtzina de la deschis threadur de la multz ani si de la tot in general. nu-i asa?
aiule, neste punctisoare instelate, adica stelutze fara gel, d'alea cum pusesi la poarta soarelui, n-ai?
nashica, ceai nu, da' as vrea ca sa primesc cate niste putzin si putzin mai mult din tot ce e bun si trebe. fericire in cantitatzi industriale, cu riscul de a face diabet, se poate? daca nu, sa fie cum a zis neatza la inceput, ultima fraza.
aiule, neste punctisoare instelate, adica stelutze fara gel, d'alea cum pusesi la poarta soarelui, n-ai?

nashica, ceai nu, da' as vrea ca sa primesc cate niste putzin si putzin mai mult din tot ce e bun si trebe. fericire in cantitatzi industriale, cu riscul de a face diabet, se poate? daca nu, sa fie cum a zis neatza la inceput, ultima fraza.

-
nocturna - Mesaje: 8725
-
monk - Mesaje: 2747
La multi ani Nightwish ! sa ai parte de tot ce imi doresc eu pentru mine ! numai bine, sanatate,fericire, mult mult noroc...tot tot tot ! Vad ca ti se spune pe aici k isi calca lumea pe orgoliu sa iti spuna la multi ani...eh...eu nu am nimic cu tine, nu iti reprosez nimic...dimpotriva..in general imi plac posturile tale! in plus...esti in ASE..sau ai fost !cum as putea sa nu urez La multi ani unei colege?
sa nu uiti ca la multi ani-ul meu e calduros...k pe vremea asta....
!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii