vedete preferate

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

vedete preferate

Mesajde Registered » Mie Oct 08, 2003 10:58 pm

mie imi place de Cristi Tabara, de Andreea Esca si de Cristina Topescu.Voua?
Registered

Mesajde cat_ » Mie Oct 08, 2003 11:19 pm

Mie,personal imi plac Mihaela Tatu.de ce?pentru ca este o femeie plina de viatza shi foarte optimista.
p.s. am shi eu o rugaminte.am un prieten pe nume Gabizzu ,care e plecat la plimbare momentan cu fartziorii lui,dar as vrea sa scriu eu in locul dumnealui,deoarece ii shtiu prefertintzele.topul pe care l-ar face el ar fi cam asha:
1-Andreea Balan
2-Andreea Balan
3-Andreea bALAN
.multzumesc mult!:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

3519

Mesajde baixinho© » Joi Oct 09, 2003 8:45 am

vedeta mea preferata ie patru: Anca, Sorana, Irina si Alina-Diana.

ps: o fata care intra pe forum cu nickul Nightmijlocie, dar care acum este la scoala, m-a rugat sa va spun ca vedeta ei preferata este baietii de la O-Zone.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Oct 09, 2003 8:48 am

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Mie,personal imi plac Mihaela Tatu.de ce?pentru ca este o femeie plina de viatza shi foarte optimista.

...si pt ca si-a deschis un bar pe moshilor unde techila ie doar 75 mii shotu si daca consumi mai multe mai da mihaela si de la ea din partea casei...
eyewitness

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 8:56 am

aiule, doar nu vorbesti serios? ;D

asa e, fantoma!
Traiasca ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!! ANDREEA BALAN!!!

VIIIIIIVAAAAAAAAA!!!!!!! :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Alondra » Joi Oct 09, 2003 9:11 am

Offtopic:Gabizzule, nu vreau sa fac din nou pe desteapta, dar parca spuneai ca Andreea Balan nu este preferata ta. Ce faci, te contrazici de unul singur?

Ontopic: Vedeta mea preferata este, sa ma gandesc, sa ma gandesc, cred ca Liana Stanciu. Nu ca ar fi ea o mare frumusete, dar pentru mine important este profesionalismul. Si ea davada de mult profesionalism. Este un bun jurnalist.
Alondra

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 9:31 am

pai da ma alondra, ma ofticara astia, ca le zisei odata ca o cunosc pe andreea balan si ca nu e rea, si ei gata de oftica probabil m-au numit cel mai za best obsedat fan. astfel, am zis sa le dau nitzica satisfactie.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Joi Oct 09, 2003 9:39 am

Bine procedat, Gabizzule. Uite, eu te cred ca o cunosti pe Andreea Balan. Mi se pare de altfel ceva normal atata vreme cat suntem in Romania, ia AB este romanca. Uite, iti vand un pont: lasa lumea sa vorbeasca vrute si nevrute, dar tu ramai cu ideile tale. Pentru ca sunt ale tale si nimeni nu are dreptul sa ti le ia. Cat despre vedetele preferate, gusturile nu se discuta.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 9:47 am

chiar mi-a zis andreea ca o sa faca pe urmatorul album o piesa despre parerile oamenilor.
btw, noul album o sa se numeasca "cantec despre mine" si o sa compuna chiar ea despre ea, o muzica agresiva si reprezentativa. ceva imi spune ca e mai bine asa.
:rolleyes:

eniuei, asta a fost ca sa vedeti si voi cat de informat sunt. A-)
- Toţi in păr!
gabuba

loool

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 12:05 pm

Loool cica gabizzu vorbeste la misto....hahahahaha...ce glumeet e el....
Mah gabizzule NU TE MAI PSA CONTRA VANTULUI!!!!!!!!!
CA TE STROPESTI RAU DE TOT..
ti am dat un sfat asa ca intre BARFITORI....
hai ceao..
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 12:09 pm

aaa..si acum ce faci? ii faci reclama? sau ce? ca vaai compune ea...frate pai ce se intampla a murit tasu? ala care se si vopseste in cap..lolz...saracul...cred ca il prosteste foamea sau daca nu fisa aia FALSA....
gabizzu vezi poate ma suni si pe mine....uite nr meu de tel..0723163*** stii tu mai departe...cred ca visezi nr asta zi si noapte...de fapt nu cred..SUNT SIGUR...
ceao
Unregistered

Mesajde Nicu » Vin Oct 10, 2003 12:04 am

daca mi se permite, eu cred este o tipa subiectiva si cam nepriceputa. si am vazut jurnalisti f. priceputi cu care Liana S. nu se poate compara. de ex. Adelin Petrisor.
eu cred ca fetele sunt iar subiective.poate si eu sunt subiectiv dar e cu 'poate' , la voi e cu siguranta.
Nicu

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 3:02 pm

Mie imi plac toate vedetele cu exceptzia lui Gabizzu,care nu are nici talent in d'ale maimutzaritului,nici ''glumele lui pontoase'' nu fak senzatzie .''in concluzie concludenta'' gabizzu e slab...este veriga CEA mai slaba,din lantzul slabiciunilor...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde piper1996 » Vin Oct 10, 2003 3:53 pm

ntz, e cam scump localu' si zona e nashpa, daca nu ai masina sau bani de taxi, e cam periculos p'acolo ,.... si, daca n-ai rezervare, stai p'afara la mesele alea infrigurate ....

...si pt ca si-a deschis un bar pe moshilor unde techila ie doar 75 mii shotu si daca consumi mai multe mai da mihaela si de la ea din partea casei... [/B][/QUOTE]
piper1996

Mesajde happy_angel » Vin Oct 10, 2003 7:36 pm

Mie imi plac cei de la Animal x cu toate ca stiu ca nu sunt suportati de prea multa lume!STiti gusturile nu se discuta!;)
happy_angel
Junior Member

Mesajde scobarul » Vin Oct 10, 2003 8:13 pm

cineva spunea ca-i place de...Mihaela Tatu.ma rog,gusturile nu se discuta...eu unul ma tot intreb cine a adus-o in televizune pt.ca nu vad nimica special in ea...eu unul schimb postul cind apare ea(mi se pare ca arata ca o ..toapa)si caut ceva mult mai interesant...cristi tabara ramine preferatul meu si asta nu petru ca e bihorean de-al meu:)
scobarul

Mesajde vulpyx » Sâm Oct 11, 2003 10:54 pm

vedetele mele preferate sunt animal x incontestabil.dintre oamenii din televiziune imi place fffffffff mult teo.are un umor aparte,e spontana,culta(ceea ce nu gasehti prea des in ziua de azi),simpatica.......imi place tare mult de ea.apoi:liana stanciu .imi place shi mie.are shi ea o cultura bogata,de asemenea e spontana ..shi multe altele.
vulpyx
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii