Buddies list
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Buddies list
Daca tot s-a facut topul primilor 5 cu care comunicati pe YM ... MSN ... ICQ ... etc etc. as vad si io pe cine aveti in lista voastra de buddies ...
- Fişiere ataşate
-
- untitled.jpg (45.66 KiB) Vizualizat de 2523 ori
-
monk - Mesaje: 2747
3489
pai din lista mea fac parte toti cei "expusi" pe top. daca, totusi, vrei sa stii care este, ia-i pe cei de acolo, pune-i in ordine alfabetica - si gataaaaaaaa!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Pai nu-i tot aia? Ce pula mea, nu mai aveti ce scrie? baixinho, ia-l pe eye, si hai pe birfe, sa agatam gagici!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
cum mai john daniels' s ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da..in basket ! de ce ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bah cata daca nu vazu decat gladiatoru si forest gamp de unde sa stie nepricopsitu? moshule vezi iz de muiere si vb dopo...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai da-te-n pula mea ! ai vazut si tu 3 filme in viata ta (din care doua rusesti) si te dai mare. stiu prea bine cand zice Al Pacino : "e prietenul meu. ii spun cum vreau ! "
-
zice altfel baiatu ala moshule , da oricum pt matale n-are importanta ca oricum tu intai postezi si p-orma gandesti...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de SOD
prieteni:
john daniel's
jim beam
johny plimbaretu'
xxl channel
prietene:
stalinskaya
bre,da' discovery unde e?la preteni sau pretene?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Abaddon
userii cu care am comunicat :
edd pa viu
Asa e ...da nu-s de vina yo...sincer,mi-e rusine!
My list:
bhuttu - me bro`
Moshu - un tip,poate nu-l stiti
Abaddon - un agarel de la mine din oras
Nightmare - idem
Si au mai fost cativa cu care am mai comunicat pah viu , da` asa putzin!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii