Initial trimis de Catelul_Fantoma
Mai stie cineva ceva de Anca?N-a mai scos ceva nou de mult timp,shi imi pare rau de ea.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da chia..vb. ta ''rautatea se practica pe aici''. nu vor sa ne spuna nimic..zgarcitii..si mai fac si mishto de noi.lasa ce le aratam noi,curcilor astora. ;y :tInitial trimis de Sweet-one
Eu una n-am mai auzit demult de ea... Pacat! Mi-a placut mult melodia "Dimineata".
PS. Ce draq ne facem cu avatarul??? Astia nu vor sa ne spuna nimic! Deh! Ei le-au stiut pe toate din prima... :p
auzi?mersi pentru sfaturi,faza e ca nu pot alege un avatar.am dat pe ''cont personal'' si imi spun ca nu sunt inregistrata si bla,bla..poate reusesti tu sa ma salvezi..da?pls:)Initial trimis de jane doe
Incercati sa intrati in "Contul Personal", apoi "Modifica Optiuni" si acolo selectati un avatar sau... http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=editoptions
Succes!
Initial trimis de jane doe
Incercati sa intrati in "Contul Personal", apoi "Modifica Optiuni" si acolo selectati un avatar sau... http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=editoptions
Succes!
da..acelasi lucru am spus si eu..Initial trimis de Sweet-one
Ai fost extrem de sweet pt sfaturi, dar nu a mers. Am incercat ce am putut. Am incercat sa iau si o imagine de pe calculatorul meu! Degeaba! WHY???
BAAAAI TAAAAATAAAAAAAAAAA... ce imagiiinee!!!!:eek: :shock: nu stiu cine mi-a facut un asemenea bine,da' m-a scapat de obsesia avatarului.anyway jane doe ai fost sweet,si te condider prietenul/prietena mea/meu:kiss:Initial trimis de jane doe
Deci...in mod normal ar trebui sa mearga daca te duci pe linkul pe care ti l-am dat iar apoi pe schimba avatar chiar in josul pagini. Dupa asta iti alegi un avatar si gata, sau faci browse si iti pui unul pe care il ai in calculator.
S-ar putea totusi ca avatarul pe care il alegi sa fie prea mare si de-aia nu merge.
Mai incearca...eu asa stiu ca se face...
''O stea din cerul meu am ales ...pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti..vreau sa imi spui ca tu ..ma iubesti''
cine?anca?da.pai are ceva voce tipa..Initial trimis de Dianne
Vrei sa zici ca iti place cum canta?!
Initial trimis de Catelul_Fantoma
da' de unde shtii tu ca au renuntzat la muzik?hm?
aaaa.............nu,nu dar n-am ninik cu tine.shi eu sunt de parere ca fiecare are dreptul la opinie ai auzi CRIZATZILOR?[valabil pentru dea cratzy shi obsedatu' ala ..se shtie el care].tonul meu,era cat se poate de bland....stai linishtita,pe tine nu te mushc daca nu ma calci pe coditza...Initial trimis de vulpyx
mey dar n-am zis-o pe un ton rautacios.din moment ce nu a mai scos nimic ce sa cred?
iar in ceea ce o priveshte pe ana-maria...nici aia nu a venit cu nimic nou.
dar de ce te ataci asha tare?fiecare are dreptul la opinie.nu crezi?
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator