fetele asculta mai mult muzica romaneasca decat baietii ?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
fetele asculta mai mult muzica romaneasca decat baietii ?
mi-am pus aceasta intrebare dupa ce a aparut inca o revista pentru fete. si sunt mai multe lucruri marunte care indica acest lucru.de ex. fetele,in general, suna de multe ori la emisiuni de gen muzical in comparatie cu baietii. Voi ce credeti ?
- Nicu
Imi pare f.rau sa te dezamagesc, dar la faza cu manelele gresesti amarnic. In rest... fetele asculta mai multa muzica in general... se poate intampla sa fie romaneasca...
PS. Misoginismul citatului tau (total necunoscut mie. Chiar nu am asculat vreo manea in intregime vrerodata... Deh! N-am avut taria) este total paralel cu ceea ce reprezinta o fata/femeie...
PS. Misoginismul citatului tau (total necunoscut mie. Chiar nu am asculat vreo manea in intregime vrerodata... Deh! N-am avut taria) este total paralel cu ceea ce reprezinta o fata/femeie...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
asculta...
da, parerea mea e ca asculta mai multa muzica romaneasca decat baietii... de ce? fiindca in show-bizu' romanesc sunt mai multi baieti decat fete si si din restul de fete (trupe si soliste), 50% canta despre inimi frante si despre baieti cazuti din cer... nu zic ca toate fetele asculta porcariile astea, dar sunt totusi destul de multe, mult mai multe decat baieti...
- sohatzki
nu pot raspune cu precizie la aceasta intrebare dar imi exprim shi eu parerea.nu cred ca fetele asculta mai multa muzica romaneasca decat baietzii.depinde acum shi de gusturi.
nu shtiu la ce te-ai gandit tu cand ai adresat intrebarea.prin asta(la mintea unora)ar intzelege ca fetele sunt mai inculte din punc de vedere muzical(shi nu numai pt misogini)decat baietzii.eu cu asta nu sunt de acord.
in ceea ce privesc revisatele.eu crted ca fetele sunt mai "materialiste" sa le zic asha.adik ele colectzioneaza poze si articole cu preferatzii lor.mai sunt shi psihotestele care nu cred ca shi le fac majoritatea baietzilor;) plus de asta in astfel de reviste nu este doar muzica romaneasca ci shi straina.
off topic:nu intzeleg de ce toata lumea vb asha parca in scarba de "muzica romaneasca".ce are frate?nu va mai ajunge la nas?of of mey mey!
nu shtiu la ce te-ai gandit tu cand ai adresat intrebarea.prin asta(la mintea unora)ar intzelege ca fetele sunt mai inculte din punc de vedere muzical(shi nu numai pt misogini)decat baietzii.eu cu asta nu sunt de acord.
in ceea ce privesc revisatele.eu crted ca fetele sunt mai "materialiste" sa le zic asha.adik ele colectzioneaza poze si articole cu preferatzii lor.mai sunt shi psihotestele care nu cred ca shi le fac majoritatea baietzilor;) plus de asta in astfel de reviste nu este doar muzica romaneasca ci shi straina.
off topic:nu intzeleg de ce toata lumea vb asha parca in scarba de "muzica romaneasca".ce are frate?nu va mai ajunge la nas?of of mey mey!
- vulpyx
- Junior Member
Mda...
Initial trimis de Love2Fly
Fetele asculta manele mah in marea lor majoritate caci, nu-i asha? "Intoarce-te, dezbraca-te, sa-ti dau doua numere!"
Lol:p
Poate fetele din anumite categorii ( acele categorii cu care probabil umblii tu) asculta manele. Eu si prietenele mele nu am ascultat si nici nu vom asculta vreodata manele.Mi se pare mult prea degradant .....
- Prozac
hm, unde ati vazut voi baieti innebuniti sa ia autografe de la ozone, andre, si accent si sa tzipe disperati la concertele lor? io numai fete de 10-14 ani am vazut ... baietii nu prea se dau in barci in halul asta ... bine, ca asta vara la mare am vazut accent in concertul connex cu 100 de spectatori, si nimeni nu se isteriza, asta -i alta treaba ... doamne ajuta, poate se sfarseste nebunia asta odata!
- piper1996
Ca bine zici cand te referi la faptul ca numai fete 10-14 ani asculta O-zone, Andre, Ackent, etc. Acum depinde si de educatia pe care a primit-o fiecare.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
total neadevarat!
LooooL ! Ma frate yo daca ascult manele sa vii sa ma impushti... poate jtii tu ce jtii de fetele de 14 ani da` nu te referi la toate !! {in gen}
Sa rev la sub... muzica romaneasca imi place mai ce e adevarat da nu manele !!!!! si nici astea andre (care nici nu mai exista) ci la familia parazityi ... etc !
So ...... be carefull
Sa rev la sub... muzica romaneasca imi place mai ce e adevarat da nu manele !!!!! si nici astea andre (care nici nu mai exista) ci la familia parazityi ... etc !
So ...... be carefull
-
I`m With You - Junior Member
Initial trimis de Alondra
Ca bine zici cand te referi la faptul ca numai fete 10-14 ani asculta O-zone, Andre, Ackent, etc. Acum depinde si de educatia pe care a primit-o fiecare.
nu intzeleg ce ai vrut sa zici.cum adik depinde de educatzia pe care a primit-o fiecare?adik daca ascultzi manele(nu ca mie-mi plac) sau dance(akcent....)eshti incult?da-mi voie sa te contrazic.eu cred ca asta depinde de gusturi.depinde de ce-i incanta urechea fiecaruia.
ca fiecare asculta ce i se potriveshte caracterului sau mentalitatzii sale, este alt ceva.depinde shi de versuri shi ce exprima ele.
- vulpyx
- Junior Member
Chiar... ai dreptate sa jtii in legatura cu afirmatia facut de alondra...pai jtii..fiecare asculta ce`i place si ce`l caracterizeaza
Be cool!
Be cool!
-
Initial trimis de vulpyx
nu intzeleg ce ai vrut sa zici.cum adik depinde de educatzia pe care a primit-o fiecare?adik daca ascultzi manele(nu ca mie-mi plac) sau dance(akcent....)eshti incult?da-mi voie sa te contrazic.eu cred ca asta depinde de gusturi.depinde de ce-i incanta urechea fiecaruia.
ca fiecare asculta ce i se potriveshte caracterului sau mentalitatzii sale, este alt ceva.depinde shi de versuri shi ce exprima ele.
Iubire, atata vreme cat gustul tau se reduce la manele normal ca ca nu ai o educatie aleasa. Un om care are o educatie buna pusa la punct are si bun gust. Dar cata vreme asculti manele rezulta ca duci lipsa de acest bun gust.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Alondra
Iubire, atata vreme cat gustul tau se reduce la manele normal ca ca nu ai o educatie aleasa. Un om care are o educatie buna pusa la punct are si bun gust. Dar cata vreme asculti manele rezulta ca duci lipsa de acest bun gust.
pls nu-mi zice "iubire"(ca nu-mi place)shi te mai rog sa nu ma mai tratezi cu superioritate.eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni ci doar mi-am exprimat parerea;dar daca u te-ai simtzit....
o intrebare acum:de unde ai desprins u ca eu ascult manele?citeshe mai bine mesajul meu shi apoi critica.
eu nu vreau sa judec prea aspru pe nimeni.da,unii asculta manele.
altzii muzica clasica etc.depinde de gusturi.repet,este parerea mea shi nu accept sa fiu jignita.
- vulpyx
- Junior Member
pai, mai tanti, cine asculta manele? ca io, sa fiu in locul unui parinte al carui copchil asculta manele, l-as pedepsi sa nu mai iasa afara in fatza blocului (unde a auzit manelele prima oara si ultima oara) .... depinde de educatia muzicala oferita de parinti, si de anturajul in care te invarti ,,,
Initial trimis de vulpyx
pls nu-mi zice "iubire"(ca nu-mi place)shi te mai rog sa nu ma mai tratezi cu superioritate.eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni ci doar mi-am exprimat parerea;dar daca u te-ai simtzit....
o intrebare acum:de unde ai desprins u ca eu ascult manele?citeshe mai bine mesajul meu shi apoi critica.
altzii muzica clasica etc.depinde de gusturi.repet,este parerea mea shi nu accept sa fiu jignita.
- piper1996
Initial trimis de vulpyx
In primul rand nu am vrut sa te jignesc. In al doilea rand, cand am scris la persoana a doua am generalizat. Sau tu inca nu ai invetal la scoala ca pentru a generaliza se foloseste si persoana a II-a singular!?
- Alondra
Peace girlz!
Gata !!!!! Fiecare asculta ce`i place , kiar daca`s manele...am ajuns la concluzia asta nuh?
de acu` gata !!

-
am si eu o intrebare
de ce cantaretii de manele(si ascultatorii lor) de-abia leaga doua vorbe agramate, aia care canta dance (si cu fanii lor) ashea si ashea, iar aia care canta rock (si cu fanii) reusesc sa lege o fraza, totusi .... a, aici nu e tot chestie de educatie??? :p
- Unregistered
of doamne!!!!!!la ce s-a ajuns de la o simpa afirmatzie.acum sa lamuresc:eu nu ascult manele am vrut doar sa spun ca eu incerc sa-i intzeleg pe totzi oamenii indiferent de ce fel de muzica asculta.m-atzi intzeles greshti,eu te-am intzeles greshit,alondra.sper ca s-a rezolvat caci mie nu-mi place sa ma cert.:kiss:
shi acum ash vrea sa adaug:faptul ca nu leaga doua cuv inseamna ca nu trec pe la schoala.eu ascult shi dance,shi rap,shi rock...( pt ca sunt o pers cu orizonturi mai largi)nu cred ca asta face din mine o inculta shi o needucata(cred eu:p )acum serios vorbind nu cred ca invetzi sa vb. doar ascultand muzica,shi nu orice fel de muzica ci rock.mi se pare exagerata afirmatzia asta.
daca e vb de educatzia muzicala,asta este cu totul altceva.pt asta de ex ash recomanda bach,schubert,mendelssohn,vivaldi etc.(ca sa vezi,ascult shi asha ceva)
shi acum ash vrea sa adaug:faptul ca nu leaga doua cuv inseamna ca nu trec pe la schoala.eu ascult shi dance,shi rap,shi rock...( pt ca sunt o pers cu orizonturi mai largi)nu cred ca asta face din mine o inculta shi o needucata(cred eu:p )acum serios vorbind nu cred ca invetzi sa vb. doar ascultand muzica,shi nu orice fel de muzica ci rock.mi se pare exagerata afirmatzia asta.
daca e vb de educatzia muzicala,asta este cu totul altceva.pt asta de ex ash recomanda bach,schubert,mendelssohn,vivaldi etc.(ca sa vezi,ascult shi asha ceva)
- vulpyx
- Junior Member
Re: Mda...
Initial trimis de Prozac
Poate fetele din anumite categorii ( acele categorii cu care probabil umblii tu) asculta manele. Eu si prietenele mele nu am ascultat si nici nu vom asculta vreodata manele
Da mah! tarfa cu care ies eu asculta manele! Tu esti o doamna! nu asculti manele! Stai sa mai cresti!:)
-
Love2Fly - Junior Member
asha e vulpyx...kiar imi place persoana ta ... si referitor la manele chiar daca ma repet eu nu ascult asha ceva,iar cei care le asculta in general sunt tzaranii care vin la orash,bun mai sunt si de astia da` in general nu`ma astia... iar la o nunta sa fim seriosi nu o sa se puna hip`hop ca asha vreau yo ... se vor pune tot manele si tzuraiiiiiiii !!!
Peace!@
Peace!@
-
Vulpyx are mare dreptate. Nu te poti numi "needucat" doar din pricina gusturilor muzicale. Uneori asocierile de genul "Fan Parazitzii=golan" si "Fan manele=incult" sunt eronate, sunt pure coincidente. Omul ar trebui judecat dupa atitudinea lui fata de cei din jur, dupa principiile de viata pe kre le are, dupa interactiunile sale cu ceilalti... Gusturile (muzicale, gastronomice, vestimentare, etc.) sunt doar detalii...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii