top 5 cu forumistii cu care noi am baut o vodka.
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
top 5..adica cei cu care ne-a facut cea mai mare placere sa bem vodka..sau cu care am baut de cele mai multe ori ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bine..hai ca fac si eu. dar eu zic de beri...ca vodka am baut de 3 ori in viatza. 1data la nunta lu var'mea..vreo 3 pahare de Finlandia ca era buna rau. a doua ora am gustat la Machedonu din paharul lui marian jan...iar a 3 a oara...la Mat Sports...am gustat din paharul lui SOD.
Cel mai bine m-am simtit cand am baut bere cu urmatorii oameni :
1.Aliosha
2.Eufrosin Poteca
3.Nightwish
4.Mr Hyde
5.Decret
eyewitness NU...ca dupa 7-8 beri vrea sa bata oamenii fara picioare
SOD ...NU....ca la bautura devine infatuat
Cel mai bine m-am simtit cand am baut bere cu urmatorii oameni :
1.Aliosha
2.Eufrosin Poteca
3.Nightwish
4.Mr Hyde
5.Decret
eyewitness NU...ca dupa 7-8 beri vrea sa bata oamenii fara picioare
SOD ...NU....ca la bautura devine infatuat
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
numa cu thor am avut onoare sa discutam impreuna cu niste sticle de votca
dar top 5 de forumisti, defapt cunostinte ale forumistilor este:
1. stalinskaia
2 st petersburg
etc...
dar top 5 de forumisti, defapt cunostinte ale forumistilor este:
1. stalinskaia
2 st petersburg
etc...

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
baiete,sterge-ti imediat postul,ca e sondaj de vodka,nu de bere.da?si nu mai abera,ca esti pe forum de tehnica spatiala si astrofizica.da?fa-ti tu top cu bere,da nu mai strica top-ul meu.da?
-
SOD - Mesaje: 6035
3716
io am baut palinca. se pune?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii