Hepii berzei Bassplayer! (24)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Hepii berzei Bassplayer! (24)

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 8:40 am

Az Bassplayer face doojpatru de anishor. Cand eo am implinit doojpatru de ani, nushtu ezact ce sa intamplat fro trei (4) zile. acelash lucru tzil doresc shi tzie da mai mult d'atata. adica lamultzean, la multe ber, uischiane, gotci, vinoase, motoare, matze, tzatze, concerte, fane, albume, carnatz, beri, friptane, gagici, uischiane, parale, parai, benzina, beri, gotci, motorina (ca poatetz iei shi gip), case, erectzii, beri, computere, sidiur, bocanci, beri, mici, mari, beri, mushtar, lozinplic cashtigator, gotci, discur de platina, uischiane, beri, vnoase, icre negre, salate biof, vata de zahar, hartie igienica, beri, cordon blio, smirnoff, giac deniels, daitonabici, gagigi, vinoase, apa minerala, geci de motor, beri, uischiane, gotci, vinoase, spirtoase, lichior, beri shi ceoi mai vrea matale. deci lamultzean!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3690

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 8:46 am

nenea Bassplayer, sa ai parte de tot ce vrea mujchii lu matale si de sanatate in primu sir.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Salma » Lun Oct 20, 2003 10:34 am

La multi ani, Bassule, fericire si sanatate! Mama, ce chef tre sa fi fost in trupa, cu 2 sarbatoriti odata!;M
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde stefan » Lun Oct 20, 2003 10:47 am

La multi ani bassule, tot ce-a zis neatza si la cat mai multe bassuri facute praf in concert pe Wembley (ala nou), Maracana, Lia Manoliu si ce stadion mai vrei tu (a, mai stiu si Ali Sam Yen, daca asa ii zice...).

cum zise neatza:
...,concerte,fane, albume

Fane was here :j.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Oct 20, 2003 10:48 am

LA MULTZ ANI, BASSPLAYER! sa ai parte de vieti multe si fericite, alaturi de Natasha si daca nu e Natasha asta o sa fie alta si cele ce vor mai veni...noroc plin de succese si sa ne traieshti!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 10:57 am

La multi ani , bass ! Nu stiam ca suntem leat. *p

Sanatate , bucurii , femei si motociclete frumoase.

fane, de ce doar pe Ali Sami Yen ? pe Iní¶nü ce are ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 12:25 pm

sa traiesti basule alaturi de bas si motor(oare) si daca mai ai ceva timp si de...femei :D
eyewitness

Mesajde cubu » Lun Oct 20, 2003 12:25 pm

S'cresti mare taica playere!!! Cum ramane cu berea asta? Cand vin pe la Sibiu nu te iert!
cubu

Mesajde basstard » Lun Oct 20, 2003 12:49 pm

Sarumainile tuturor celor care s-au gandit la mine(si la iuzerii de sex femeiesc mai saru si alte zone - care zone mai negociem noi)

- neatza, sarumana sa fie un sfert din ce-ai scris tu acolo ca is mai mic.....si tie la fel (concertele le inlocuiesti cu ce vrei matale..sau te apuci de muzica si nu le mai inlocoiesti)
- baixinho ©, sarumana
- Salma, sarumana (si mai vedem noi ce saru... da am inteles ca ie un conflict de enterese asa ca poate nu saru)
- stefan, sarumana. Da, multe fane :)
- Nightwish, sarumana (si alte locuri... negociem noi) Pe Natasha n-o mai am, am vandut-o acu 4 zile, din motociclist sarac m-am transformat in pieton bogat (nu pentru mult timp.... in curand voi fi un pieton sarac :D )
- Moshule, sarumana. In urarea ta s-a strecurat o eroare. Corect era " motociclete si femei frumoase" Femeile sunt mai importante... motocicletele ofera si ele senzatii tari dar le lipsesc gaurile moi. Sau tu te refereai la amandoua, caz in care "sarumana sarumana"
- eyewitness, sarumana, timp de femei mi-am facut ca am vandut motoreta.
- portnoy, sarumana. Cre ca ajung io la Bucuresti inainte sa ajunji tu la Sibiu, deci o rezolvam pe Silva
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 12:54 pm

sar'na ca sar'na, da neshte ber cand dai matale? ca vad ca shi pe portnoy lai dus cu binishoru.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde basstard » Lun Oct 20, 2003 12:57 pm

Pai cre ca spre sfarsitu lu saptamana asta, ca ma manca palma si tre sa viu la Buc sa imi iau alt bass.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Oct 20, 2003 1:06 pm

neatzule, vaziu ca fusa si ziua ta la incep. de luna si nu avusai ocaziunea sa-ti urez toate alea. Sa fie.
cubu

Mesajde darkshines » Lun Oct 20, 2003 8:34 pm

joieux anniversaire!
hepii berzei!
la multi ani!
etc.

da, am intarziat, si?!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde monk » Lun Oct 20, 2003 8:54 pm

Sa ne treaiejti bass ... si la cat mai multe inalte ! :o
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dinu » Lun Oct 20, 2003 10:06 pm

La multi ani bassule, cu tot cu bassu si cu motoarele si care si cine ti-o mai place tie. Sa traiesti !
dinu
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Oct 21, 2003 7:01 am

- darkshines: merci, sank iu, multamesc.
- monk: sa fie
- dinule, multzam fain.

Dragi tovarashi si pretini,
La incheierea acestei aniversari doresc sa va transmit ca sunt adanc miscat, sa va multamesc tutulor celor care s-au gandit la mini si sa va urez la randul meu sanatate si succese depline in munca si in viata.
human being/being human
basstard
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii