Bortzianu 28!
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bortzianu 28!
Care lamultzan Bortziene shi sa ne traiesht cat vrea mushchii tai! dai shi matale neshte ber?
-
neatza - Mesaje: 5820
3649
in atentia lu domnu Bortzianu cu tot cu apostrof: la multzi ani, ba.
si daca te simti jicnit la faza cu ba, fa abstractie de cuvantu ala.
sa ai parte de sanatate si de tot ce vrea toti mujchii lu tamale. si nu uita: iegzistí£ unii uameni vii care traieste.
si daca te simti jicnit la faza cu ba, fa abstractie de cuvantu ala.
sa ai parte de sanatate si de tot ce vrea toti mujchii lu tamale. si nu uita: iegzistí£ unii uameni vii care traieste.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multzi ani sa ne traiesti,sa ajunga Buricul Pamantului cat mai sus si sa ai parte de tot ce vrei you.
Sa nu zici ca vrei sa emigrezi...
Sa nu zici ca vrei sa emigrezi...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
eu nu stiam ca a fost ziua lui elsis.... ;P
gandurile mele cele mai pozitive se indreapta in momentul asta cu o viteza surda catre nenea bortzianu, caruia ii doresc sa aiba parte de cat mai multe impliniri si cat mai putine momente tensionate.
numai bine.
gandurile mele cele mai pozitive se indreapta in momentul asta cu o viteza surda catre nenea bortzianu, caruia ii doresc sa aiba parte de cat mai multe impliniri si cat mai putine momente tensionate.
numai bine.
- usualflow
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii