ce tigari fumeaza forumistii fumatori
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce tigari fumeaza forumistii fumatori
continuand in aceeasi tenta,deja traditionala,propun forumistilor un nou sondaj ce are ca tema tigareta.asadar,ce tigari fumati?doar aici puteti scrie ceea ce doriti.si nu uitati,vizitati http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?s=&forumid=100.
-
SOD - Mesaje: 6035
Io fumez Lucky Strike de cand ma stiu... si sincer am incercat si alte tigari dar nu mi-au placut asa cum imi plac astea si apropo de tigari ma duc sa fumez si io una... SOD tu de care fumezi (daca fumezi):S
Noma Flactis Xombuxer
-
Abaddon - Junior Member
3675
viceroy ultralights
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Marlboro Lights (de obicei 100's), sau Marlboro rosii (tot 100's) , Winston lights (cand sunt cu frate-miu, ca el d-alea fumeaza) sau Altóra (la care nu am pretentii) . More normale au menthol daca vreau sa ma rasfatz.
--> Din categoria Altóra am incercat pe rand Camel (lights si normale), Lucky Strike, Pall Mall, John Player (bleah, tutun infect), Benson&Hodges(nu-s superbe, da' merg), L&M menthol, Vogue mentol, Malbro menthol, Silk cut (tutun nu prea calitativ, dar foarte usoare, tragi mai mult aer decat fum in piept), trabuc(deloc impresionata), trabucuri aromate (coniac, vanilie, cirese, ultimul e ok, restul mult prea tari pt. mine) si hash(am suportat un fum jumate, da'are un gust mult prea infect), ah, si Gauloises Bleues (care is chiar fainutze)
--> Din categoria Altóra am incercat pe rand Camel (lights si normale), Lucky Strike, Pall Mall, John Player (bleah, tutun infect), Benson&Hodges(nu-s superbe, da' merg), L&M menthol, Vogue mentol, Malbro menthol, Silk cut (tutun nu prea calitativ, dar foarte usoare, tragi mai mult aer decat fum in piept), trabuc(deloc impresionata), trabucuri aromate (coniac, vanilie, cirese, ultimul e ok, restul mult prea tari pt. mine) si hash(am suportat un fum jumate, da'are un gust mult prea infect), ah, si Gauloises Bleues (care is chiar fainutze)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Benson & Hedges se numesc , nu cum ai scris tu. Sunt sponsor oficial la Jordan in F1.
Ai gresit si la tigarile Gauloises. Se numesc Gauloises Blondes. D'astea am fumat vreo 5 pachete la viatza mea...in urma cu vreo 5 ani. Ma fascinau ca erau singurele tigari ieftine aduse din import, in spetza din Franta. Nici macar nu scria pe ele ca dauneaza grav sanatatii. Si erau pe invers fatza de celelalte tigarete..albastrele erau tari ...iar rosile erau lights.
Primul meu pachet numai si numai al meu a fost de Gauloises Blondes. Urmatoarele doua au fost de Camel. Doar 3 pachete de tigari am avut toata viatza. Din ultimul mai am 12 tigarete. Una i-am dat-o Laurei, verisoara lu' Koala , una i-am dat-o lu' Wild Rose , una am dat-o la o alta fata....si 5 le-am fumat chiar eu...incepand cu 2 ianuarie 2003. Deci eu anu' asta am fumat 5 tigarete Camel..deci se poate spune ca sunt fumator.
Ai gresit si la tigarile Gauloises. Se numesc Gauloises Blondes. D'astea am fumat vreo 5 pachete la viatza mea...in urma cu vreo 5 ani. Ma fascinau ca erau singurele tigari ieftine aduse din import, in spetza din Franta. Nici macar nu scria pe ele ca dauneaza grav sanatatii. Si erau pe invers fatza de celelalte tigarete..albastrele erau tari ...iar rosile erau lights.
Primul meu pachet numai si numai al meu a fost de Gauloises Blondes. Urmatoarele doua au fost de Camel. Doar 3 pachete de tigari am avut toata viatza. Din ultimul mai am 12 tigarete. Una i-am dat-o Laurei, verisoara lu' Koala , una i-am dat-o lu' Wild Rose , una am dat-o la o alta fata....si 5 le-am fumat chiar eu...incepand cu 2 ianuarie 2003. Deci eu anu' asta am fumat 5 tigarete Camel..deci se poate spune ca sunt fumator.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mai ce se prinde.Ia ziceti...dak nu aveti si va arde buza nu fumatzi si Winchester?
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Benson & Hedges se numesc , nu cum ai scris tu. Sunt sponsor oficial la Jordan in F1.
pardon, aia am vrut sa spun.
Ai gresit si la tigarile Gauloises. Se numesc Gauloises Blondes.
Ei nu zau? Chiar asa le zice? Sigur, sigur? Io cred ca le zice "marinel".
Ce-ai zice daca io iti arat pachetu' frantuzit pe care scrie pur si simplu Gauloises bleues?
ps:
Initial trimis de Portnoy
Mie imi place un nou tip de tigari, abia l-au scos astia pe piata, se numeste ALTORA...
hehe, Portnoyule, Altora nu-s deloc noi, doar ca s-a facut recent o noua campanie publicitara pentru a reinnoi imaginea acestei marci si a o populariza printre tinerii viitoarei generatii. bunicii si parintii nostri fumatori cu sigurantza inca isi mai amintesc de aceasta marca cu nostalgie ("hehe, taica, pe vremea mea, stateam in parc la sah si ce ferice eram cand mai gaseam cate-o Altora. tinerimea din zilele astea nu mai stie ce-s alea valori, taica...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mirela , eu iti zic cum e corect. Ca tu fumezi tigari contrafacute aduse de magrebienii din Montpeliere sau cum se cheama satul tau....asta e altceva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
3704
Initial trimis de Mirela
Ce-ai zice daca io iti arat pachetu' frantuzit pe care scrie pur si simplu Gauloises bleues?
lasa, Mirei, ca cand vii la Romania aduci si un pachet de tigari din-alea si pui io un beletzel pe pachet cu "Carpatzi fara filtru" (cu tz). atunci sa vezi engma.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
io am inceput cu Winston rosu vo 1 an apoi nu am mai putut am trecut pe winston lights care mi-o placut destul de mult si am tat fumat ca porcu pana a inceput sa ma doara pieptul de la ele.
apoi am descoperit mirificele lucky strike-uri si de atunci numa lucky strike lights fumez
mai bag cate un pall mall, monte carlo, marlboro, kent si ce mai apuc.
vreo 3 saptamani am fumat Ronson, ceva tzigari in paket rosu naspa da no erau pe gratis
apoi am descoperit mirificele lucky strike-uri si de atunci numa lucky strike lights fumez
mai bag cate un pall mall, monte carlo, marlboro, kent si ce mai apuc.
vreo 3 saptamani am fumat Ronson, ceva tzigari in paket rosu naspa da no erau pe gratis

*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
-
Alds|hc_ - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii