Va place HIENA de la animal x?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Va place HIENA de la animal x?

Mesajde ora 13 fara 15 » Mar Oct 21, 2003 2:13 am

Deci: Mie mi se pare ca Serban de la animal x e DRAGUT! Ce parere aveti voi? Cel mai urat e vierme, right?Ce melodie va place cel mai mult?
ora 13 fara 15

Mesajde SiMiCs » Mar Oct 21, 2003 5:39 pm

Loooooooool!!!!!!!
Asta e cel mai klumea banc pe care l`am citit ..in toata viata mea!!
~ora 13 fara 15~ iti recomand sa mergi totusi ..la un control Oftamologic!!! ...Cum Dumnezeu sa fie urat Vierme ??...Doamne!!!...Uita`te mai atent(a) la el si o sa vezi ca e cel mai dulce dintre toti!!!(parerea mea!!)...Si ai dreptate cu o faza Serban chiar e dragut ..insa Vierme nu e delok urat..asa cum spui tu!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde AnouCk » Mar Oct 21, 2003 11:54 pm

exista 3 optiuni:
1. nu sunteti constiente de cea ce spuneti
2. nu vad eu bine, voi defapt discutati pe teme filozofice...
3. unele chestii nu se schimba si nu pier odata cu trecerea timpului.. exemplu fiind prostia!
;a
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 1:45 pm

a 4a optziune :)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Alds|hc_ » Mie Oct 22, 2003 1:46 pm

mi-e mi-o placut putin o HIENA de la animal planet, statea in tufish si isi facea igiena corporala. simpaticutz animalasu....
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Alds|hc_
Junior Member

serban.....

Mesajde d3s|r33` » Mie Oct 22, 2003 11:56 pm

Cred ca e de treaba....are simtul umorului,inteligent,stie sa se faca placut si e dragutz.....parerea mea:D
d3s|r33`
Junior Member

Mesajde vulpyx » Joi Oct 23, 2003 10:20 pm

mie sincer imi place.in revista elle(de asta vara parca)imi place foarte mult.acolo chiar ca arata a sex-model.
din cate am aflat,este cel mai apreciat shi placut dintre totzi.
vulpyx
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii