Va place HIENA de la animal x?
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va place HIENA de la animal x?
Deci: Mie mi se pare ca Serban de la animal x e DRAGUT! Ce parere aveti voi? Cel mai urat e vierme, right?Ce melodie va place cel mai mult?
- ora 13 fara 15
Loooooooool!!!!!!!
Asta e cel mai klumea banc pe care l`am citit ..in toata viata mea!!
~ora 13 fara 15~ iti recomand sa mergi totusi ..la un control Oftamologic!!! ...Cum Dumnezeu sa fie urat Vierme ??...Doamne!!!...Uita`te mai atent(a) la el si o sa vezi ca e cel mai dulce dintre toti!!!(parerea mea!!)...Si ai dreptate cu o faza Serban chiar e dragut ..insa Vierme nu e delok urat..asa cum spui tu!!!
Asta e cel mai klumea banc pe care l`am citit ..in toata viata mea!!
~ora 13 fara 15~ iti recomand sa mergi totusi ..la un control Oftamologic!!! ...Cum Dumnezeu sa fie urat Vierme ??...Doamne!!!...Uita`te mai atent(a) la el si o sa vezi ca e cel mai dulce dintre toti!!!(parerea mea!!)...Si ai dreptate cu o faza Serban chiar e dragut ..insa Vierme nu e delok urat..asa cum spui tu!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
exista 3 optiuni:
1. nu sunteti constiente de cea ce spuneti
2. nu vad eu bine, voi defapt discutati pe teme filozofice...
3. unele chestii nu se schimba si nu pier odata cu trecerea timpului.. exemplu fiind prostia!
;a
1. nu sunteti constiente de cea ce spuneti
2. nu vad eu bine, voi defapt discutati pe teme filozofice...
3. unele chestii nu se schimba si nu pier odata cu trecerea timpului.. exemplu fiind prostia!
;a
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
serban.....
Cred ca e de treaba....are simtul umorului,inteligent,stie sa se faca placut si e dragutz.....parerea mea:D
- d3s|r33`
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii