Cine credeti ca trebie sa se retraga din muzica?
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine credeti ca trebie sa se retraga din muzica?
Deschid si eu un subiect: Cine ar trebui sa se retraga din muzica, cine ar trebui sa iti schimbe stilu' pentru a "supravitui"?!
- IoanaA
3676
Initial trimis de IoanaA
Cine ar trebui sa se retraga din muzica, cine ar trebui sa iti schimbe stilu' pentru a "supravitui"?!
de obicei cine intreaba
pa: este indicat ca atunci cand creezi un subiect sa iti dai si cu parerea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sunt convinsa k formatia Valahia chiar ar face ceva in muzica dak si-ar schimba stilul. Adik Mihai are voce buna, dar cat timp va canta despre "pisicute&Scufite Rosii" nu va putea nimeni valorifica asta... O schimbare de stil ar fi binevenita.
La capitolul "retragere"... prea multi k sa pot enumera. Cel mai rau m-a iritat in ultima vreme prezenta acelui Cain pe posturile de muzik... Si cred k acelasi lucru l-as putea afirma si despre Fizz. Dar nu sunt singurii in situatia asta! Nici pe departe!!!
La capitolul "retragere"... prea multi k sa pot enumera. Cel mai rau m-a iritat in ultima vreme prezenta acelui Cain pe posturile de muzik... Si cred k acelasi lucru l-as putea afirma si despre Fizz. Dar nu sunt singurii in situatia asta! Nici pe departe!!!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Catelul_Fantoma eu zic sa il lasi pe Gabizzu in pace, ca pe urma iar incepe scandalu' . Mai bine nu pomeni de el , sa fie liniste p-aici.
baixinho , imi dau si eu cu parerea, da' mai intai voiam sa vad si parerile altora!
Eu zic ca celor de la Sexxy si Blondy le-o trecut timpu' . De Fuego, Pepe nici nu mai am ce comenta... Si imi pare rau pentru viva* , daca la 17-18 ani ei canta "mine-ma ca m-ai mintit" si "toti baietii suneti mincinosi, pe fete sunteti gelosi..." E ceva nou pentru mine sa aflu cum ca baietii ar fi gelosi pe fete. De ce ar fi? O-zone ar trebui sa isi cam schimbe versurile ca m-am saturat de bipurile si de sms-urile lor. Sensi aia nici nu stiu ce cauta in muzica ca locu' ei la coltu' strazii!
O sa ma mai gandesc si o sa revin
baixinho , imi dau si eu cu parerea, da' mai intai voiam sa vad si parerile altora!
Eu zic ca celor de la Sexxy si Blondy le-o trecut timpu' . De Fuego, Pepe nici nu mai am ce comenta... Si imi pare rau pentru viva* , daca la 17-18 ani ei canta "mine-ma ca m-ai mintit" si "toti baietii suneti mincinosi, pe fete sunteti gelosi..." E ceva nou pentru mine sa aflu cum ca baietii ar fi gelosi pe fete. De ce ar fi? O-zone ar trebui sa isi cam schimbe versurile ca m-am saturat de bipurile si de sms-urile lor. Sensi aia nici nu stiu ce cauta in muzica ca locu' ei la coltu' strazii!
O sa ma mai gandesc si o sa revin

- IoanaA
Da,dar cand il vad asa mic shi prost:silly: n-am cum sa nu fac shto de el...dar oricum mersi pentru sfat.Initial trimis de IoanaA
Catelul_Fantoma eu zic sa il lasi pe Gabizzu in pace, ca pe urma iar incepe scandalu' . Mai bine nu pomeni de el , sa fie liniste p-aici.
O sa ma mai gandesc si o sa revin![]()
on-toppic:Cei care ar trebui sa se retraga din muzik romaneasca,sunt artishtii etno...da..cei care plagiaza melodii populare mai vechi.GOD!Da rau mai suna cand sunt cantate de ei!!!!Mai nou ,se asculta etno cu influiente house,dance.....intr-un singur cuvat KITCH......ei ar trebui sa fie interzishi pe Atomic.

Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
nu shtiu daca ash vrea sa se retraga cineva.mai degraba sa-shi schimbe stilul sau sa faca nishte vresuri mai de doamne-ajuta.cat despre cei de la ozon,sunt nishte fraieri.eu am ascultat la o prietena cd-ul shi am ramas blocata.au baietzii ashtia nishte melodii super...ma intreb de ce nu fac la alea videoclip.ma rog.
valahia s-au prostit rau de tot;B
valahia s-au prostit rau de tot;B
- vulpyx
- Junior Member
Cred ca ar trebui sa se retraga SENSI aia(daca nu a si facut-o deja)are niste versuri de te doare capul...VALAHIA ar mai fi--nu cred ca daca si-ar schimba stilul ar rezolva ceva....CAIN--are niste versuri fortzate,naspa........lista e mare dar acum nu-mi mai vin in minte...pupici}{
- d3s|r33`
- Junior Member
Initial trimis de Akyna
Aha...sa shi shtii...
De ce nu??? Nu de voce duc lipsa... Doar de versuri si imagine. Cel putin asa am impresia. Cred k dak am compara noile aparitii aproape afone, am realiza k cel mai bine ar fi k adevaratele voci sa fie valorificate... Nu sunt fan Valahia. Nici pe departe! Se numara printre formatile kre ma calca pe nervi, dar nu din cauza vocilor. Doar a stupiditatii melodiilor...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
Initial trimis de d3s|r33`
VALAHIA ar mai fi--nu cred ca daca si-ar schimba stilul ar rezolva ceva....
Valahia sa se retraga din muzica? Cred ca glumesti! Nu ca ma omor dupa muzica lor, dar trebuie sa recunosc ca Mihai are o voce cu care ma face pe mine invidioasa. Tu sti ce inseamna sa ai un ambitus de cinci octave?
- Unregistered
sa se specifice daca e vorba de showbiz sau de forum... ca as avea cateva sugestii ;D
leitar edit: pentru 90% din muzica romaneasca de dupa revolutzie sunt valabile versurile:
"Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
e... nu chiar asa ... dar s-ar putea organiza un regiment cu care sa se asigure campania agricola primavara-vara-toamna pana-n 2020 :p
leitar edit: pentru 90% din muzica romaneasca de dupa revolutzie sunt valabile versurile:
"Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
e... nu chiar asa ... dar s-ar putea organiza un regiment cu care sa se asigure campania agricola primavara-vara-toamna pana-n 2020 :p
- svengali
Mafia...
BUG Mafia ar trebuii sa se retraga, ca acuma au Casa lor de discuri, shi cam imbatranesc sa mai cante de bagaboande bani, masini shi golani. La fel se poate spune de 3 sud est, care nu au mai scos nimica, cu toate ca au fost buni, shi melodiile lor sunt inca bune, ar trebuii sa se retraga ca nu mai tzine, nu mai are rost.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii