Ratatele
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Totushi Andre nu sunt nishte ratate..Au cashtigat o gramada de premii,au fost mereu in atentzia fanilor,mereu in topuri.In plus nu exista concert pe litoral,in care ele sa nu fie prezente.Au f. multzi bani. Andreea Balan a ramas in urma:p .....ea inca mai tine la stilul Andre.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
3670
Initial trimis de Ady_Dya
Mosule ,
cine ti-a permis sa te adresezi asa stimabilului Administrator?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ab inca promoveaza stiu` andre si poate din acest motiv nu mai are atata succes...andreea a park e mai mijto,e mai matura ... nu sh`...
-
I`m With You - Junior Member
Re: 3557
Initial trimis de baixinho ©
si nu numai de remarcat, daca-mi permiti. si de pipait, si de mangaiat, si de lins, si de sarutat. dar ma opresc, ca dau in erotisme.
Mey, eu cand am zis "de remarcat", chiar m-am referit la tot tacamul! Dar e bine k ai facut completarile de rigoare...! :hehe: :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii