mai fratilor!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

mai fratilor!

Mesajde ora 13 fara 15 » Dum Oct 19, 2003 12:55 am

ce parere aveti despre O-zone?Cu melodia "Iubirea din Tei"?
ora 13 fara 15

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 7:35 am

OHH GOOOOD!S-a mai deschis un subiect asemanator!!!!!Ce avetzi?Suntetzi in pana de idei?In primul rand se numeste ''Dragostea din tei'',iar parerea mea nu o pot spune,deoarece toti or sa inceapa sa ma huiduie.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

3714

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 9:03 pm

este una dintre cele mai frumoase melodii scoase vre-o data. Nightmare poate sa i-ti confirme, ca o asculta in fiecare zi de 4-5 ori.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Lun Oct 20, 2003 9:14 pm

Sunteti obsedati! ;a DAR... dak tot am intrat pe thred-ul asta, sa-mi spun si opinia. E una din cele mai stupide melodii pe kre am putut sa o ascult! Are versuri atat de infantile incat si un copil de 4 ani dak ar analiza-o s-ar simti superior compozitorilo. Nu discut linia melodica (de bine de rau, e acceptabila...chiar ok) si nici vocile lor (kre nu-s chiar asa rele), ci VERSURILE! ;a :bleah: SUNT IDIOATE!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Lun Oct 20, 2003 9:33 pm

Da...ce sa zic! "dragostea din tei", e la fel ca si prima melodie!
Adica...versurile...nu cred ca are vreun rost sa le comente...sunt banalitati!
Insa...vad ca s-a integrat foarte bine aceasta melodie! Dat fiind atunci cand o ascult de fiecare data ma bufneste rasul...insa...
are si cateva atuuri:
* la party-uri, se potriveste de minune! credeti-ma...la ziua mea numai melodia asta s-a ascultat!:D
* vocile sunt acceptabile... iar acel accent ii face mai originali!
* si stilul este foarte original... daca va uitati printre trupele romanesti...observati ca ei sunt cam singurii care au abordat acest gen!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Oct 21, 2003 1:38 pm

Mai... mel e destul de nasoala.. da` un lucru e sigur: in discoteci se danseaza de se rupe pe ea! ca si in cazul manelelor... ;a
Ma oftica ca O-zone au luat cateva premii cu mel asta.. si am inteles ca la EMA tot cu respectiva mel participa.. sux...
:bleah:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Oct 21, 2003 4:28 pm

Initial trimis de d3a^crazY
in discoteci se danseaza de se rupe pe ea!

Si ea ce zice, nu o doare?
cubu

Mesajde cat_ » Mar Oct 21, 2003 4:40 pm

Initial trimis de Portnoy

Si ea ce zice, nu o doare?
:p :p :p :p :D :o
da ca bine zici!CRIZZY....nu ai invatzat la scoala de virgul,punct,.....:o :p :) :D
cat_
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Oct 21, 2003 5:14 pm

..O-zone este una dintre cele mai proaste formati din Romania...si chiar nu inteleg de ce a prins asa de bine piesa asta la public :(..Se pare ca oamenii astea din Romania nu stiu sa ...faca diferenta intre muzica de calitate si muzica proasta , si nu putem sa ne plangem ..aici la noi sunt multe formati adevarate...nu muraturi (cum ar fi : o-zone,akcent,andreelele,anda adam etcccc...) Dar in general numai copii de gradinitza asculta "Muraturi" :lol: ...probabil le place o-zone pt ca au melodi usor de retinut....Eu niciodata nu i`am suportat ..ii consider penibili..insa totusi ..au succes!
Bravo lor!!..
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 12:58 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
virgul,punct,.....

virgul, punctí£ .. si celelalte.. ;)
Weirda
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Oct 22, 2003 1:01 pm

si semna de ecsclamatie :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Bortzianu' » Mie Oct 22, 2003 1:18 pm

..Mai dar IDIOTI ne mai cred astia de la mOZOL ...de ne dau astfel de versuri ...

..si producatorii lor ..: IDIOT POPOR ne mai cred ....

..oare de ce? pentru ca suntem ? pentru ca se cumpara ? ...da ...poate au dreptate ...

bafta.
Bortzianu'
Junior Member

3745

Mesajde baixinho© » Mie Oct 22, 2003 1:40 pm

Bortziene, sunt curios ce-o sa zica cea mai mare fana a celor de la O-Zone din lume, Nightmare, cand ti-o citi postul. nu te vad bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nightmare » Mie Oct 22, 2003 2:04 pm

Baixinho, da-mi si mie adresa ta de acasa. O sa iti trimit un desen, daca in cuvinte nu intelegi ca URASC TRUPA O-ZONE!!!:mad:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

ai luat-o pe calea cea buna....

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 3:04 pm

virgul, punct[B]í£
.. si celelalte.. ;) [/B]
OOPS!Am mancat o litera,adevarat!Dar,greseala mea nu se compara cu exprimarea ta de CACAT!:o
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 3:21 pm

aham! deja ai luat foc...
da' de unde stii?! ai mirosit,ai gustat?! :con:
p.s imi era dor de crizele tale ;m
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 3:29 pm

aham! deja ai luat foc...
da' de unde stii?! ai mirosit,ai gustat?! :con:
p.s imi era dor de crizele tale ;m
eu,crizata?hahah!!!!nu,''draga mea'' ,eu sunt cat se poate de linishtita...spre deosebire de tine.Vad ca te-a lasat obsedatul ala,cu toate ca-l pupai in fund cat de bine puteai tu.,...shi tot degeaba!!!
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 4:18 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Vad ca te-a lasat obsedatul ala,cu toate ca-l pupai in fund cat de bine puteai tu.,...shi tot degeaba!!!

care obsedat?!pe cine pupam eo in fund ?! "draga mea", insist ca ai prb serioase cu capu`!
god!! :mad:
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 22, 2003 5:23 pm

care obsedat?!pe cine pupam eo in fund ?! "draga mea", insist ca ai prb serioase cu capu`!
god!! :mad:
hihihi!nu te ascunde dupa deget!stii prea bine ca este vorba despre obsedatul deja celebru pe muzicabuna...nu ti-ai dat seama...ma asteptam..E vorba de gabizzu..pe care taare-l mai admirai!oh god!ce pupincurista!;v ;v
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 5:57 pm

lol! nu ca esti idioata rau fata..n`ai scapare..sincer...
-cand il admiram eo ma?! doar ca eram de akord cu el in unele privinte... so?! :con:
-ce vocabular ai.. "pupincurista" ...
-altceva?! uimeshte'ma! :eek:
Weirda
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Oct 22, 2003 8:05 pm

Eu "dau in boala" cand aud melodia asta. In primul rand, versurile! Sunt atat de cretine, incat, cum s-a mai zis aici, si un copil de 2 (!) ani s-ar simti superior! In al doilea rand, vocile sunt absolut inexistente. Pentru mine, cel putin, este un chin acustic sa le aud horcaiturile. Altfel, linia melodica este chiar hazoasa.
Kayla

Mesajde Sweet-one » Mie Oct 22, 2003 8:09 pm

Initial trimis de Bortzianu'
..Mai dar IDIOTI ne mai cred astia de la mOZOL ...de ne dau astfel de versuri ...

..si producatorii lor ..: IDIOT POPOR ne mai cred ....

..oare de ce? pentru ca suntem ? pentru ca se cumpara ? ...da ...poate au dreptate ...

bafta.

F.F.BINE ZIS!!! Oricine poate sa cante ceva de tot kkt-ul! E dreptul lui! Dar adevaratii vinovati in existarea in continuarea a muzicii de acest gen suntem noi (vb la cel mai general mod. Scuzele mele celor kre nu fac parte din categorie!) kre ascultam si cumparam aceste poluari fonice! ;a Ce pretenitii putem avea de la producatori? Doar nu se vor opri din produs astfel de oripilitatii atata timp cat vor scoate bani, nu?
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Oct 25, 2003 9:58 pm

Incerc sa ma abtin,dar vad k nu pot....O-zone sunt nishte poponari nenorociti,care sunt dati din sec in sec pe Atomic shi au inceput acuma shi pe Mtv.... God... (shi totushi "dragostea din tei" afost singura mel. care mi-a placut la inceput,dar de care m-am plictisit...)
Titina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii