O-zone
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
O-zone
De dimineata si pana seara, pe aproape orice post de radio te-ai duce exista o sansa imensa (mai bin e zis nesansa) de a da peste "minunatul" refren "Nu-mi raspunzi la sms.." ; asta inseamna ca melodia asta este f ceruta.
Am si eu intrebare: ce "calitati" are melodia asta? Eu nu am reusit sa remarc decat "inteligenta" versurilor, rimele total nereusite ("vis/razi"), hainele de un prost gust izbitor (e adevarat ca in anii '70 se purtau haine colorate, dar totusi.. sa nu exageram) si miscarile care dupa parerea mea nu au nimic de-a face cu dansul si coregrafia.
De ce naiba sunt atatia innebuniti dupa trupa asta?
Am si eu intrebare: ce "calitati" are melodia asta? Eu nu am reusit sa remarc decat "inteligenta" versurilor, rimele total nereusite ("vis/razi"), hainele de un prost gust izbitor (e adevarat ca in anii '70 se purtau haine colorate, dar totusi.. sa nu exageram) si miscarile care dupa parerea mea nu au nimic de-a face cu dansul si coregrafia.
De ce naiba sunt atatia innebuniti dupa trupa asta?
- Ana
Re: O-zone
Initial trimis de Ana
dar totusi.. sa nu exageram)
Ai dreptate, sa nu exageram cu inca un topic despre ei.
Mai fatuco, vezi ca mai e unul despre o-zone. Chiar crezi ca mai era nevoie sa deschizi si tu un "nou" subiect? De ce nu te uiti inainte daca nu este deja unul, ca ne-am saturat de "plagiaturi"

Cineva ar trebui sa stearga topicul asta.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
3327
O-Zone ie cei mai tari. O-Zone fo'eví£!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3806
de aceias parere i-e si Nightmare.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nah, au avut succes, au succes, si dupa cum era de asteptat, se intoarce lumea impotriva lor. what's the fuckin' problem? sunt doar o formatie. atata caz se face pe seama lor.
nici mie nu-mi place o-zone, dar mai incerc sa ma abtzin.
nici mie nu-mi place o-zone, dar mai incerc sa ma abtzin.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de d3a^crazY
oh god!
:bleah:
hai nu mai fi asa de fals/a. incerci?
I will go mad.
I will go mad.
-
Deci,eu nu sunt singura care este de parere ca tu esti nici mai mult nici mai putzin decat o PREFACUTA.Ce era cu replik aia de kkt?Initial trimis de covergirl^^^
hai nu mai fi asa de fals/a. incerci?
OH GOD!Urasc figurantzii..mai nou figurantele..
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Initial trimis de Catelul_Fantoma
Deci,eu nu sunt singura care este de parere ca tu esti nici mai mult nici mai putzin decat o PREFACUTA.Ce era cu replik aia de kkt?
OH GOD!Urasc figurantzii..mai nou figurantele..
se baga si catelu'. i s-a pus pata pe mine (nu ca mi-ar pasa).
I will go mad.
I will go mad.
-
Initial trimis de d3a^crazY
lol! nu`s falsa! asta e parerea mea. ozone sux. imi vine sa vars cand ii vad/aud. simplu
esti falsa in sensu' ca exagerezi, un pic acolo...

I will go mad.
I will go mad.
-
Initial trimis de covergirl^^^
esti falsa in sensu' ca exagerezi, un pic acolo...![]()
ete sanchi! nu cred

pei... pt inceput... ozone se numara printre formatiile care nu`mi sunt doar indiferente.. ii detest!!
dak tu esti fana... n`am nik impotriva... doar ca sunt pareri diferite si deci,n`ai cum sa fii de acord cu mine

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
inainte sa acuzi,citeshte meajul de 10 ori,tradu-l,fa-i rezumat daca se poate,dup care vei descoperi in sfarsit ca nu era scris pentru tine.Initial trimis de covergirl^^^
se baga si catelu'. i s-a pus pata pe mine (nu ca mi-ar pasa).
SPOR LA TREABA!:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii