sunteti fani? de ce?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

sunteti fani? de ce?

Mesajde Registered » Dum Oct 26, 2003 12:44 am

eu unul sunt fan Candy . Am ramas fan dupa ce-am ascultat melodia 'N-am sa uit' , si-am ramas asa!Voua de care trupe si de ce va plac ?
Registered

Mesajde taisia » Dum Oct 26, 2003 1:22 am

Eu sunt fan O-ZONE pt ca imi place cum canta si dupa ce am ascultat melodia"Despre Tine"am ramas fan.Si pentru ca sunt super de gasca baietii!!O-ZONE FOREVER
taisia

Mesajde Weirda » Dum Oct 26, 2003 1:28 am

eo am ramas fana bunik dupa ce am vazut`o croshetand! :con:
ce dreaq ma... in romania cuv "fan" e deplasat.. parerea mea :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Oct 26, 2003 10:06 am

Fan...sa fii fan cam inseamna sa fii obsedat de aceea cantareatza/formatie,etc....

Deci nu sunt fan,dar din muzica romaneasca imi plac: Candy,TNT,Andreea B.,AndreEA,Delia,Anna Lesko,etc.......
Titina
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 26, 2003 1:01 pm

"FAn"... in speranta k nu percepi cuvantul k "disperata dupa...", eu sunt fan 1.Taxi. Au inceput sa-mi capteze atentia cu "Jumatatea ta"... apoi, m-au convins de tot cu "Luna". Apoi... cred k ar mai fi 2.Voltaj... Imi placeau mult si Directia 5, dar in ultima vreme.... sa zicem k au adus schimbari nu tocmai bune in muzik lor... Cred k asta ar fi! Anyway, pt mine Taxi raman "the best"!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde mortisha_vdv » Dum Oct 26, 2003 3:28 pm

mie nu-mi place cum suna cuv. "fan"
pt ca ma duce cu gandul la pusti de 10-16 ani care is disperati dupa andreea nu-stiu-care, bambi, acent,ozon animal pix sau mai stiu io care
whatever si io am 15 ani da ascult vdv coma e.m.i.l ipr iris luna amara si buricu'--atat din muzica ro :D
mortisha_vdv
Junior Member

Mesajde vulpyx » Dum Oct 26, 2003 6:51 pm

fiecare are viziunea lui despre ce inseamna ca inseamna fani.eu nu cred trebuie sa fi obsedat ca sa te numeshti astfel.
apoi in legatura cu ce a zis mortisha_vdv:fiecare asculta ce-i place.nu cred ca e cazul sa poceshti anumite nume de formatzii doar ca nu-tzi plac.no offence!:o
eu sunt fana animal x.mi-a placut de la inceput cum canta.cand am auzit prima data melodiile lor nici nu shtiam cine sunt.apoi,pe parcurs a aparut shi videoclipul,toata lumea vorbea,mai tarziu i-am shi "cunoscut",....toate se legau shi mie imi placeau tot mai mult(shi imi plac inca):-X
vulpyx
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii