cum trag apa forumistii?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
3741
eu nu trag apa, o imping. ce votez?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nujtu. nu sunt din localitate. am vinit doar in vizita la neshte rude caresh marita fata ca daca nu se marita luna asta scotea copilu la cinci luni care nici dacal gasea mai prost decat ca asta dacuma nu putea sa creada ca orcum ie shasta un bagabont cum natz mai vazut asha ceva ca sta tuata zia numan carcium shi vineacas sho bate cu tocu de la cizman gura ca zice ca ie curva shi suge doamneiartama la tot carteru pantilimon am intzeles ca autobuzu opzesh5 pan la dimitrov ca ie o poshta acolosha shi dupaia un tranvai maica ca ie asha scumpe biletele nai sam dai shimie cinmii sam iau o paine ca nam baut nimica az?
-
neatza - Mesaje: 5820
si a 7 a optiune ar putea fi asta....evident..daca te uiti si tragi apa :p
- Fişiere ataşate
-
- o alta optiune.gif (8.04 KiB) Vizualizat de 2086 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
gresit!asta e optiunea pentru oglinda,oglinjoara,cine e cel mai potent barbat din tara?si de-odata,in oglinga apare atasamentul ala al tau.
ca sa nu mai spun ca ai ales o poza care arata fix nivelul tau.
tu cu trenul in spate,iar eu cu masina de F1.sa avem rezon,vezi-ti in lungul nasului.
ca sa nu mai spun ca ai ales o poza care arata fix nivelul tau.
tu cu trenul in spate,iar eu cu masina de F1.sa avem rezon,vezi-ti in lungul nasului.
-
SOD - Mesaje: 6035
tu nici carnet de conducere nu ai...si te pozezi cu masini de Formula 1 ! :o
e ca si cum m-as poza eu cu Angelina Jolie.
tu sa-ti vezi lungul nasului.
e ca si cum m-as poza eu cu Angelina Jolie.
tu sa-ti vezi lungul nasului.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu bah. dar am mers cu locomotiva. m-a adus de la mare.
tu ce draq ai facut ? te-a plimbat Schumacher cu Ferrariul ?
handi! handi ! handi !
tu ce draq ai facut ? te-a plimbat Schumacher cu Ferrariul ?
handi! handi ! handi !
-
Io nu trag apa ... am un WC ecologic ... se numeste "copac" si e o inventie mare a firmei "mama natura. SA" Nu are nevoie de apa ... si face bine si la instalatie ca cica produsul ala eliminat e si ingrasamant
Io ce votez ? :con:
Io ce votez ? :con:
-
monk - Mesaje: 2747
pai locomotiva are buda in ea. nu tre' sa mai mergi nicaieri.
plus ca locomotiva merge sute de mii de km....nu se strica dupa cateva sute. parerea mea este ca locomotiva se pisha pe masina pe masina F1.
27 000 V rulez :p
plus ca locomotiva merge sute de mii de km....nu se strica dupa cateva sute. parerea mea este ca locomotiva se pisha pe masina pe masina F1.
- Fişiere ataşate
-
- 040_ec_064_b.jpeg (104.85 KiB) Vizualizat de 2081 ori
-
sa te caci tu in toaleta aia...ca nici curu nu intra in veceu...da nu e nici o problema ca nu tre sa nimeresti...sau poti sa nimeresti daca joci darts...da cum tragi apa acolo?
chiar sod, ai uitat sa pui in sondaj: calc pe clapeta ca io ma aia in locomotiva/tren
chiar sod, ai uitat sa pui in sondaj: calc pe clapeta ca io ma aia in locomotiva/tren

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de Oribilul Mosh
estrapoland: sunt mai multzi cei care mananca cacat in comparatzie cu cei care mananca icre negre. de unde rezulta ca cacatu ie mai bun decat icrele negre.
-
neatza, e clar ! avatarul te reprezinta ! :rolleyes:
-
shi eo care credeam ca lam pus acolo pentru ca matusha mea din germania are o vecina care crosheteaza.
-
cum trag apa forumistii?
bre la mine acasa la patarlagele apa o trag cu lantu adicatelea scot cuiu de siguranta de la lant, las galeata sa cada pana da de apa si dupa ce se umple dau de manivela pana o trag sus dupa care iau galeata si o desert in troaca porcilor...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii