Pe cine ati alege presedinte

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

PE CINE VOTATI CA PRESEDINTE

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Feb 01, 2004 5:07 pm

animaloo
0
Niciun vot
hades
1
6%
sod
1
6%
neatza
2
12%
gabizzu
1
6%
monk
0
Niciun vot
love2fly
0
Niciun vot
nicholas alex
0
Niciun vot
stefan
1
6%
baixinho
0
Niciun vot
dj jaxxx
0
Niciun vot
nae cinefil
0
Niciun vot
mig29
1
6%
mr hyde
0
Niciun vot
portnoy
0
Niciun vot
svengali
1
6%
oribilul mosh
2
12%
aliosha
5
29%
vali
0
Niciun vot
eyewitness
2
12%

Voturi totale : 17

Pe cine ati alege presedinte

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 4:58 pm

presupunand ca maine sunt alegeri prezidentiale iar candidatii care ravnesc pentru functia de presedinte al romaniei sunt 20 de forumisti pe cine ati vota dintre ei si CEL MAI IMPORTANT, DE CE.

ps. este vorba numai de useri si in general cei care posteaza frecvent pe aberatii. urmeaza in curand si un sondaj pentru "userite"

ps2 : imi cer scuze daca am "uitat" vrun nume dar limita maxima este doar de 20
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 5:12 pm

ba io l-am votat pa unu sven ali g...sau cum il chema...nu de altceva, da ca sa il injure o tzara intreaga si sa se minuneze :)
si (c. neatza) pana acu e votat in unanimitate, deci ie cel mai tare

peseu: aiule nu iera frumos sa votezi tu primu?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

4 0 0 0

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 5:17 pm

animaloo io iti inteleg admiratia fata de nepretuitu m'aitza dar trebuia sa spui ceva de genu ca daca ar fi fost iel presedinte ar fi alocat o gramada de bani pentru cultura si educatie si in special pentru studiul clasicilor de la 900 incoa sau ca i-ar fi bagat pe toti care l-ar fi criticat in puscarii...
cam asa ar fi trebuit sa sune motivatiile , nu crezi? ca daca ie de injurat....:D
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 5:20 pm

pai daca ma pune pe mine conductor :) de campanie sau pilot electoral va conving pe toti. asa nu am spus decat de ce il vreau io. Sven Ali G astept oferta concreta de conductorizare a campaniei tale electorale...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde JaJa Beens » Vin Oct 24, 2003 5:51 pm

l-am votat pe catalin ca e baiat bun si da o vodca, neam de alcoolici ce suntem. pacat ca nu e geta ca pe ea as fi votat-o ca-i sora-mea
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Nightmare » Vin Oct 24, 2003 6:17 pm

Eu l-am votat pe Mosh pentru ca este simpatic. Nu as un tiran ca presedinte.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde monk » Vin Oct 24, 2003 6:27 pm

io unu il votai pe neatza k face poante ceva mai reusite ca a lu nea nelu kr cica dadu in mintea copiilor
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Vin Oct 24, 2003 6:31 pm

io m-am autovotat, pt ca ma consider perfect in functia asta: is corupt, is demagog, si v-as fura banii ca sa-mi ridic vile.

deci votati un presedinte perfect: gabizzu. :o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dj_jaxxx » Vin Oct 24, 2003 7:03 pm

L-am votat pe Aliosha pt ca din cate am observat este cel mai matur de pe forum si cand e ceva de luat in serios el e primu care sa o faca.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Love2Fly » Vin Oct 24, 2003 7:50 pm

Eu l-am votat pe Aliosha pentru ca:
-Nu jigneste indiferent de subiect
-Cand comenteaza, comenteaza mai mereu bine
-cel mai matur user de pe aci
-este cat se poate de impartial
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 24, 2003 8:42 pm

domnilor..dar Aliosha a murit. nu putem avea un presedinte mort ! unde vedeti voi urma de Aliosha ?

categoric..votez cu MiG29. ar insufla poporului din firea sa razboinica....ne-am urca cu totii pe tancuri si am pleca sa colonizam Europa. ce ar fi mai frumos...decat ca..tancurile romane sa intre in Roma,Paris sau Berlin ?

plus ca la Mega Image s-ar gasi bere braziliana si argentiniana daca ar fi MiG presedinte.

iar Dinamo ar cuceri Champhions League !

eyewitness , sa faci turu II de scrutin daca dupa 1 saptamana..nu exista nimeni cu peste 50 %. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Vin Oct 24, 2003 10:53 pm

in primu rand ma simt madru ca am fost ales pt a candida la presedentie... asa... promit ca voi legaliza iarba, voi fi de acord in legatura cu violul cu prezervativu pus, dulciurile vor fi mult mai ieftine, desfintarea cna-ului, bautura gratis pt userii forumului fanclub si multe alte lucruri(care nu imi vin acum in minte)...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde cubu » Sâm Oct 25, 2003 1:14 am

L-as fi votat pe Hades din aceleasi motive pe care le-a zis si animaloo, dar vad ca s-a votat deja singur... Asa ca il aleg pe eyewitness, pentru ca pare decis in orice face si impune respect...
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 25, 2003 3:01 am

Portnoy....hai ca te iau si eu la pula...sa iti impun putin respect. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3800

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 25, 2003 7:08 am

eu l-as vota pe aiu, pentru ca am baut friptane si am mancat sprituri cu el. votat aiu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Sâm Oct 25, 2003 7:19 am

Eu am votat cu Aliosha , pentru ca mi se pare serios si cum s-a mai zis , pare cel mai matur .. si daca o fi mort .. nu stii Moshule , ca de cei morti , numai de bine ?
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde cubu » Dum Oct 26, 2003 2:54 am

Moshule, asta vroiai tu? Nici o problema, cand e vorba de respect, dau cu mare drag in stanga si in dreapta... :D
cubu

Mesajde river » Dum Oct 26, 2003 10:09 am

Un vot de la mine pentru Stefan.
Argumente: postari de bun simt, bine argumentate atunci cand se cer argumente, mi se pare ca nu incearca sa epateze in nici un fel fiind in acelasi timp diplomat in modul de abordare al problemelor discutate pe aici, posteaza cam peste tot ceea ce demonstraza ca este un om destupat ("open mind"), asculta muzica buna (asta-i asa un motiv cat se poate de subiectiv), cand e de caterinca face caterinca, daca e vorba de lucruri serioase este serios.

Un bun presedinte, este o vorba apartinand nu mai stiu momentan cui, "este in acelasi timp suveran si supus".
Pe de alta parte, mai spune o vorba, "fiecare tara are presedintele pe care il merita"...
Intelegeti voi ce se ascunde in spatele acestor 2 vorbe.

riverflow

peseu: dedic versurile lui Bob Dylan postate pe "oldies..." tuturor "candidatilor" la postul de "Presedinte" al acestui "stat in stat" numit Fanclub
:)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:26 am

riverflow= voteaza-l pe stefan si in pol . ieri stefan deja avea un vot deci cu al tau de azi ar trebui sa aiba 2.
eyewitness

Mesajde river » Dum Oct 26, 2003 10:30 am

eye-ule, al meu e votul ala din pol. Numa ca acu' cateva zile cand l-am dat n-am mai avut timp si de argumente ca ma chema setea la crasma cu prietenii ;)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 10:51 am

deci multzumesc celui/celei care mia dat votu far de care nu puteam. deci pentru cei care sentreaba, sa shtitz ca nam platforma program da am un preten caei plecat in irlanda peo platforma petrolera shi cand sentoarce da de baut. care ie mai inportant zic eo. cel putzin din punctu meu de vedere. sustzinut de alfel shi de stomacu meu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Dzeu » Lun Oct 27, 2003 2:48 pm

Io las alege pe neatza cai cel mai de kterinca...e marpha 4
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 27, 2003 4:23 pm

pai bine ma neatza...de ce fusasi bulangiu si nu-mi zisasi de la inceput ca asta ie platforma ta...ca te votam si io si mai ales pe pretenul tau din irlanda...asa votu meu s-a dus la alig si nici o bere n-a dat, miselul si nerecunoscatorul care este...
memetshot

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii