sisu,arestat pentru droguri
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
animaloo, lasa-l mah pe neinregistrat ca a fost batut si maltratat in copilarie .noi facem tot posibilu sa-l tinem in permanenta sub observatie aici la sanatoriu da din cand in cand mai scapa si el , sare gardu si se duce la internet cafe si mai posteaza pe forumuri. e inofensiv sa stii...uneori se crede napoleon, alteori ioana d'arc , alteori veronica micle ,acum se crede sisu. ii trece iti zic io...
- medicul psihiatru
3785
Initial trimis de animaloo
Daca ajunge la inchisoare
... ii aruncam chiftelute printre gratii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3787
Initial trimis de Unregistered
baixinho © mortule daca te-as prinde eu pe tine pe strada o data mort o sa fii
sincer, nu am auzit pe nimeni care sa moara dupa ce i se suge maneru burtii.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Deja thread...
Mai e un thread pe forumul hip-hop. De ce mai e shi unul aicea, destul de inutil oameni buni.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
SSSSSttt!!!!! Sa nu-l suparam pe "Unregisterd"-ul kre a tot postat aici drept avocat al stimabilului Sisu!... Si chiar nu pricep cum poti sa ai tupeul de a te adresa asa in ceea ce-l priveste pe inocentul asta de baiat! :hehe:
DAR... (revenind la realitate), cui draq ii pasa de Sisu??? De ce mai exista thread-ul asta? eu propun sa vb despre ceva mai captivant decat Sisu! Ce ziceti de: "subsatntele componente ale plastilinei"? Ar trebui sa-l intreaca! :hehe:
DAR... (revenind la realitate), cui draq ii pasa de Sisu??? De ce mai exista thread-ul asta? eu propun sa vb despre ceva mai captivant decat Sisu! Ce ziceti de: "subsatntele componente ale plastilinei"? Ar trebui sa-l intreaca! :hehe:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
LoL
Ba fratilor o gramada de agitati pe aici, e primul thread pe care il citesc si am dat deja de jmekeri romani.eu stau in salajan si stiu care e viata aici.ba fraeri sunteti care ascultati si credeti ce spun ei acolo.Sisu joaca badminton cu pustoaicele de la mine de la bloc si puya e bataia de joc a astora pe aici.Si-a luat-o de curand in harlem.Nu va mai hazardati atata bai nene, ca sunteti jmekeri si baieti de baieti.LoL.
Sper sa spitalul 9 e aproape de voi sa nu dati multi bani la taxi
Sper sa spitalul 9 e aproape de voi sa nu dati multi bani la taxi
- Unregistered
Re: sisu,arestat pentru droguri
setevarza oricum nu stie sa cante muzica de cartier se ia si el dupa altii si alceva ce sa faca se drogheaza nu?
e varza hip-hopul romanesc
e varza hip-hopul romanesc
- sovietiku
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii