sisu,arestat pentru droguri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde medicul psihiatru » Vin Oct 24, 2003 8:46 am

animaloo, lasa-l mah pe neinregistrat ca a fost batut si maltratat in copilarie .noi facem tot posibilu sa-l tinem in permanenta sub observatie aici la sanatoriu da din cand in cand mai scapa si el , sare gardu si se duce la internet cafe si mai posteaza pe forumuri. e inofensiv sa stii...uneori se crede napoleon, alteori ioana d'arc , alteori veronica micle ,acum se crede sisu. ii trece iti zic io...
medicul psihiatru

3785

Mesajde baixinho© » Vin Oct 24, 2003 9:00 am

Initial trimis de animaloo
Daca ajunge la inchisoare

... ii aruncam chiftelute printre gratii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 9:03 am

sau sapunuri nealuneca`cioase :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3787

Mesajde baixinho© » Vin Oct 24, 2003 10:00 am

Initial trimis de Unregistered
baixinho © mortule daca te-as prinde eu pe tine pe strada o data mort o sa fii

sincer, nu am auzit pe nimeni care sa moara dupa ce i se suge maneru burtii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Deja thread...

Mesajde Aurolacul » Vin Oct 24, 2003 2:10 pm

Mai e un thread pe forumul hip-hop. De ce mai e shi unul aicea, destul de inutil oameni buni.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: 3686

Mesajde Prozac » Vin Oct 24, 2003 2:24 pm

Initial trimis de baixinho ©
dar cine este sisu?

O alta scursura a societatii romanesti ce se auto-numeste vedeta
Un ratat.... un kitch
Prozac

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 25, 2003 7:41 pm

SSSSSttt!!!!! Sa nu-l suparam pe "Unregisterd"-ul kre a tot postat aici drept avocat al stimabilului Sisu!... Si chiar nu pricep cum poti sa ai tupeul de a te adresa asa in ceea ce-l priveste pe inocentul asta de baiat! :hehe:

DAR... (revenind la realitate), cui draq ii pasa de Sisu??? De ce mai exista thread-ul asta? eu propun sa vb despre ceva mai captivant decat Sisu! Ce ziceti de: "subsatntele componente ale plastilinei"? Ar trebui sa-l intreaca! :hehe:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

LoL

Mesajde Unregistered » Lun Oct 27, 2003 11:29 pm

Ba fratilor o gramada de agitati pe aici, e primul thread pe care il citesc si am dat deja de jmekeri romani.eu stau in salajan si stiu care e viata aici.ba fraeri sunteti care ascultati si credeti ce spun ei acolo.Sisu joaca badminton cu pustoaicele de la mine de la bloc si puya e bataia de joc a astora pe aici.Si-a luat-o de curand in harlem.Nu va mai hazardati atata bai nene, ca sunteti jmekeri si baieti de baieti.LoL.

Sper sa spitalul 9 e aproape de voi sa nu dati multi bani la taxi
Unregistered

Re: sisu,arestat pentru droguri

Mesajde sovietiku » Mar Oct 28, 2003 1:30 am

setevarza oricum nu stie sa cante muzica de cartier se ia si el dupa altii si alceva ce sa faca se drogheaza nu?
e varza hip-hopul romanesc
sovietiku

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii