mass-media o tampenie?
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
3127
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
sugi caricu.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
sugi caricu.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3143
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
ia giuge si tu caricu, hai, ca vad ca ti-e cald cu dintii in gura.
ia giuge si tu caricu, hai, ca vad ca ti-e cald cu dintii in gura.
ANTI
-
nu toata mass-media e o tampenie....
ganditzi-va ce ne-am face noi fara ea?
ganditzi-va ce ne-am face noi fara ea?

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
3148
1. n-ati mai avea habar pe ce lume traiti.
2. ati trai mai ieftin (nu ati mai da bani pe ziare, reviste, abonamente radio/tv).
1. n-ati mai avea habar pe ce lume traiti.
2. ati trai mai ieftin (nu ati mai da bani pe ziare, reviste, abonamente radio/tv).
ANTI
-
subiectul are legatura cu forumul....
Mass-Media -intermediar intre muzica si "fraieri " -(cum naiba sa zic altfel?hm.....adica , cei care se lasa manipulati ) .
Uite , ma simt in masura sa "imi dau cu parerea". (facusem cativa ani la jurnalistica....).
nu , nu trec la detalii ...
Pai , pentru cei care nu inteleg legatura subiectului cu muzica , ..."Fericiti cei saraci cu duhu` !"
sanatate !
Uite , ma simt in masura sa "imi dau cu parerea". (facusem cativa ani la jurnalistica....).
nu , nu trec la detalii ...
Pai , pentru cei care nu inteleg legatura subiectului cu muzica , ..."Fericiti cei saraci cu duhu` !"
sanatate !
- rockgirl
Mai e de lucrat la etica in mass-media, dar de aici pana la a afirma k informatia, promovarea, etc. sunt inutile sau o prostie, e lung drumul!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Sa fim seriosi!
Fara mass-media am fi total rupti de realitate.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
una e sa difuzezi un document,o informatie ,alta e sa faci un show din ea !!!
Ma uitam la Realitatea TV ,referitor la Leonard Doroftei, tipii aia repetau aceeasi informatie despre Dorin, luand, la rand ,toate ziarele, desi diferenta consta doar in felul in care propozitia era formulata! Asta da presa!
Ce ziceti de show-bizz?
Ma uitam la Realitatea TV ,referitor la Leonard Doroftei, tipii aia repetau aceeasi informatie despre Dorin, luand, la rand ,toate ziarele, desi diferenta consta doar in felul in care propozitia era formulata! Asta da presa!
Ce ziceti de show-bizz?
- Registered
ideea e ca a ajuns si la noi imboldul strain pt senzational; adica oamenii sau plictisit de chestii serioase si vor lucruri neobisnuite, scandalurile la nivel inalt in special fiind deliciul publicului... cel mai bun exemplu este dat de 2 publicatii, destul de cunoscute(aceasta este o parere libera si nu doresc sa lezez pe nimeni cu aceste randuri; va rog nu ma dati in judecata
). Hai sa zicem ca, in timp ce Libertatea are unicul scop declarat de a fi un cotidian de senzational (jos palaria e pe primu loc la rating, sau cum io zice), dar prosportul este sub orice critica... deoarece este UN ZIAR DE SPORT, nu vad rostul articolelor derivate (vezi imensele articole despre viatza personala a lui mutu, noa sa prietena; frezele lui beckham, etc; numa asteami vin in minte acu da sunt muuuuuuuult mai multe). Si aici prosportu se ia de mana cu gazeta sporturilor... la subiect domnilor, SCRIETZI DESPRE SPORT!

- iordan
Initial trimis de iordan
ideea e ca a ajuns si la noi imboldul strain pt senzational; (....)dar prosportul este sub orice critica... deoarece este UN ZIAR DE SPORT, nu vad rostul articolelor derivate (vezi imensele articole despre viatza personala a lui mutu, noa sa prietena; frezele lui beckham, etc; numa asteami vin in minte acu da sunt muuuuuuuult mai multe). Si aici prosportu se ia de mana cu gazeta sporturilor... la subiect domnilor, SCRIETZI DESPRE SPORT!
ai mare dreptate !
dupa parerea mea , adevaratii consumatori de sport , nu inghit astfel de articole . Dar , bine se gandesc ziaristii astia -nevestele sau prietenele , nu trebuiesc neglijate . Retete de slabit , retete culinare , sfaturi , horoscop + compatibilitati intre zodii ....si tot ce tine de o femeie , isi va
- rockgirl
Initial trimis de iordan
ideea e ca a ajuns si la noi imboldul strain pt senzational; (....)dar prosportul este sub orice critica... deoarece este UN ZIAR DE SPORT, nu vad rostul articolelor derivate (vezi imensele articole despre viatza personala a lui mutu, noa sa prietena; frezele lui beckham, etc; numa asteami vin in minte acu da sunt muuuuuuuult mai multe). Si aici prosportu se ia de mana cu gazeta sporturilor... la subiect domnilor, SCRIETZI DESPRE SPORT!
ai mare dreptate !
dupa parerea mea , adevaratii consumatori de sport , nu inghit astfel de articole . Dar , bine se gandesc ziaristii astia -nevestele sau prietenele , nu trebuiesc neglijate . Retete de slabit , retete culinare , sfaturi , horoscop + compatibilitati intre zodii ....si tot ce tine de o femeie , isi vor face aparitia si ele .
"sunt masochist ...., traiesc in Romania "(Luna Amara)
- rockgirl
3819
Initial trimis de Registered
aia era revista presei ce vedeai tu, dar cand neuronul se odihneste este greu sa folosesti cutia de pe umeri.
ANTI
-
Initial trimis de Registered
una e sa difuzezi un document,o informatie ,alta e sa faci un show din ea !!!
Ce ziceti de show-bizz?
Deci... asa era normal sa se faca in cadrul unei desfasurari de "revista a presei". Se incerca redarea cat mai completa a unui subiect asa cum a fost perceput de toate sursele de presa din tara. Nu vad ce e asa rau! Acum 15 ani va plangeati k nu exista decat un ziar kre spune ce-i dicteaza comunismul. Acum sunt mai multe, comenteaza in varii moduri si tot nu e bine!... Hmmm... :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
nu putem trai fara informatzie,cum zicea shi alondra.cand aud pe unii vorbind despre mass-media ca de necuratul nu pot sa ma gandesc decat la strabunica saraca.oameni buni,mai ales tineri,credeam ca suntetzi mai deschishi spre evolutzie,spre nou.ce sa fecem?timpurile se schimba.nu pot sa spun ca totul este bine dar noi ne traim vremurile.
mass-media face parte din noi acum.shi in plus,daca nu ar ieshi atatea "tampenii" ce am mai barfi noi acum?:p sunt oameni care fac bani din asta.bine ca muncesc. daca nu gasesc ceva senzatzional,care sa prinda la populatzie li se taie din salariu,sunt datzi afara.nici la ei viatza nu e roz.
eu totushi am impresia ca nu totzi ca posteaza ishi spun adevarata lor parere.sper sa nu se simta nimeni jignit(nu asta e intantzia) dar asta cred eu.am impresia ca oamenii in general(exista shi exceptzii)vor sa para mai "deshteptzi decat altzii"-ca bine zicea andrei gheorghe,(chiar daca nu sunt).de ce?:confused: ziarele,revistele se vand foarte bine,asta e clar.totushi daca intrebi ce parere au despre mass-media,spun ca este o tampenie.asta chiar ca nu intzeleg:-?
mass-media face parte din noi acum.shi in plus,daca nu ar ieshi atatea "tampenii" ce am mai barfi noi acum?:p sunt oameni care fac bani din asta.bine ca muncesc. daca nu gasesc ceva senzatzional,care sa prinda la populatzie li se taie din salariu,sunt datzi afara.nici la ei viatza nu e roz.

eu totushi am impresia ca nu totzi ca posteaza ishi spun adevarata lor parere.sper sa nu se simta nimeni jignit(nu asta e intantzia) dar asta cred eu.am impresia ca oamenii in general(exista shi exceptzii)vor sa para mai "deshteptzi decat altzii"-ca bine zicea andrei gheorghe,(chiar daca nu sunt).de ce?:confused: ziarele,revistele se vand foarte bine,asta e clar.totushi daca intrebi ce parere au despre mass-media,spun ca este o tampenie.asta chiar ca nu intzeleg:-?
- vulpyx
- Junior Member
3833
Initial trimis de vulpyx
nici la ei viatza nu e roz.
mai pune in calcul riscurile la care se expun ziaristii cand vor sa faca o ancheta, amenintarile cu moartea pe care le primesc de la cei carora nu le convine ce ai scris, stresul in care lucreaza pentru a fi inaintea concurentei si multe alte chestii pe care nu am nici un chef sa le spun pentru a nu face din ziaristi niste victime si o sa iti dai seama ca viata jurnalistilor nu este deloc roz. cine isi imagineaza ca ziaristii traiesc pe picior mare sau in pus si ca au salarii de zeci de milioane de lei nu stie ce vorbeste. ma refer la ziaristii care fac munca de teren (in special la cei de la departamentele de anchete si investigatii) nu la sefii de ziar care stau in birouri, apar la diferite emisiuni de televiziune, isi dau cu parerea despre unele probleme din ceea ce cunosc de la subordonatii lor si, in plus, taie si spanzura ca asa vrea muschii lor.
ANTI
-
Re: 3833
mie mi-a zis nu demult un "worker" de la pro-tv : cica stirilor de la ora cinci EI le spun "Muie Sange Viol " ...MSV ...
..pai daca ei le zic ASA ...
..mai, astia CONSTIENTI ne bombardeaza cu cacat in viata asta oricum de cacat .. RUSINEEEe ...
Bafta!
..mai, astia CONSTIENTI ne bombardeaza cu cacat in viata asta oricum de cacat .. RUSINEEEe ...
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
mie mi-a zis nu demult un "worker" de la pro-tv : cica stirilor de la ora cinci EI le spun "Muie Sange Viol " ...MSV ...
Bafta!
Lasa Bortiziane , noi sa fim sanatosi ...
Hai sa traiasca si trecutu` , si viitoru` cacam-as fix la mijlocul timpului , adica in prezentu` asta de ...cand ne lasa astia sa intram in UE ?

Toate bune!
- rockgirl
Initial trimis de Sweet-one
Deci... asa era normal sa se faca in cadrul unei desfasurari de "revista a presei". Se incerca redarea cat mai completa a unui subiect asa cum a fost perceput de toate sursele de presa din tara.
este anormal derularea aceleeasi stiri, diferenta facandu-se doar la COMPUNEREA PROPOZITIEI !
perceperea era la fel ! parerea mea.
- Unregistered
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii