care is dupa voi solistii/ trupele cu atitudine,(din romania)care nu fac muzica degeaba si ar merita un loc mai bun in ierarhia trupelor?(trupe relativ cunoscute care au 2-3 clipuri)
io as zice: IRIS
AB4(with doru)
VITADEVIE( adi d)
emil
coma
"staruri " cu.........atiudine
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: "staruri " cu.........atiudine
Sunt de acord cu tine,insa din topul acela as scoate ''super-formatzia[solistul]EMIL.Initial trimis de mortisha_vdv
care is dupa voi solistii/ trupele cu atitudine,(din romania)care nu fac muzica degeaba si ar merita un loc mai bun in ierarhia trupelor?(trupe relativ cunoscute care au 2-3 clipuri)
AB4(with doru)
VITADEVIE( adi d)
emil
coma
In locul lui/lor as pune formatzia Firma..
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Re: "staruri " cu.........atiudine
Initial trimis de mortisha_vdv
AB4(with doru)
VITADEVIE( adi d)
emil
coma
Am trait s-o aud si pe asta! Iris este trupa "relativ cunoscuta"! LOOOOL! :hehe: Vita de vie?????? Are doar 2-3 videoclipuri si e relativ cunoscuta???? Poate are vreo 3 videoclipuri doar anul asta! (dak nu mai multe) Si nici AB4 nu mi se par asa de "relativ cunoscuti"! Chiar din contra!
Hai, k a fost ilar subiectul asta!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
eu ash mentziona-o pe anna lesko.imi place cum canta shi arata super dar nu cred ca nu e apreciata la justa ei valoare.cred ca se afla acolo unde-i e locul.:B
shi mai sunt foarte multe formatzii care fac treaba buna.:yD
shi mai sunt foarte multe formatzii care fac treaba buna.:yD
- vulpyx
- Junior Member
adica sa nu fie trupe "locale",ca sa zic asa,sa mai stie si altcineva de ele................duh
........si ttotusi parca ai dreptate pt. ca ii clar ca astea ar cam fi trupele "cu atitudine" si un mjs pt natiune
by the way am uitat de parazitii
........si ttotusi parca ai dreptate pt. ca ii clar ca astea ar cam fi trupele "cu atitudine" si un mjs pt natiune

by the way am uitat de parazitii
- mortisha_vdv
- Junior Member
Draga mea, ai zis, citez: "trupe relativ cunoscute". Dak nu stiai, afla ca Iris sunt o formatie extrem de cunoscuta! La fel si Vita de Vie!... Si nu au doar 2-3 videoclipuri! Asadar, nu aveau ce cauta in exemplele de mai sus. Sau poate ai incercat sa comunici altceva, dar n-ai reusit!... Deh! Limba asta romana... e mai greu cu atatea intelesuri! :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
stiu ca-s foarte cunoscute...... si ca au 2-3 clipuri pe an nu in total
whatever poate ai dreptate ca nu m-am exprimat prea bine
"ata ete"
whatever poate ai dreptate ca nu m-am exprimat prea bine
"ata ete"
- mortisha_vdv
- Junior Member
Ati recunoaste greseala, fara a te contrazice in prostie e dovada clara de inteligenta!
Se mai intampla!
PS> Formatie ce ar trebui promovata: Firma.

Se mai intampla!
-
Initial trimis de mortisha_vdv
... buricu'........
..ne botezasi ..dai un miel ..

.. mai ... in timp se vor rezolva toate. Trebuie sa speram si sa muncim . Atata tot. Daca intre timp murim si nu am ajuns cunoscuti.. asa a vrut Doamne Doamne: noi sa nu fim cunoscuti ... iar voi sa nu va puteti bucura de ce facem noi

..pana una alta ..exista NET-ul. Bucurati-va ca aveti / avem alternative

..nu dispera ..in cativa anisori se vor schimba multe. ..PROMIT

Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Sweet-one
Ati recunoaste greseala, fara a te contrazice in prostie e dovada clara de inteligenta!
Se mai intampla!
Super ok baietii....
- The Baby Girl
- Junior Member
d LA vegas
APROPO DE TRUPELE CU ATITUDINE .mie D la Vegas chiar imi plac.Daca ascultati albumul lor (Oxigenu')chiar suna inedit, ..diferit de alte trupe +ca au o prestatie scenica rea de tot..sunt nebuni rau ....si oricum mai sunt si alte trupe care merita toata atentia Millenium(asa se scrie?)..etc
- GHERUTZA
Re: d LA vegas
Shi mie imi plac millenium.sunt o trupa intr-adevar buna..in rest......Initial trimis de GHERUTZA
APROPO DE TRUPELE CU ATITUDINE .mie D la Vegas chiar imi plac.Daca ascultati albumul lor (Oxigenu')chiar suna inedit, ..diferit de alte trupe +ca au o prestatie scenica rea de tot..sunt nebuni rau ....si oricum mai sunt si alte trupe care merita toata atentia Millenium(asa se scrie?)..etc
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii