Pe cine alegeti:O-zone sau Akcent?
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
2976
nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©
Portnoy are foarte mare dreptate. ASIA este mereu in sufletul nostru. totusi, ca sa raspund strict la intrebare, normal ca aleg pe O-Zone. O-Zone fo'eví£! O-Zone rulz!
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
Portnoy are foarte mare dreptate. ASIA este mereu in sufletul nostru. totusi, ca sa raspund strict la intrebare, normal ca aleg pe O-Zone. O-Zone fo'eví£! O-Zone rulz!
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sincer nu ma omor dupa nici una din aceste doua formatii dar macar O-zone au un alt stil...Akcent in schimb....tot dance din ala cu mare/soare etc....Asa ca ....the winner is O-zone....
Peace
Peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Hmm?!
HUH?!:confused: E 1 aprilie cumva?! Pacaleala?! Farsa?! Poanta?! Ceva?!
Mai...
ce naiba... ;s inca visez, nu m-am trezit bine... NU SE POATE ASA CEVA!!!!!:dir:
Aaaaa.... Stati bai ca m-am prins!!;) Intrebarea e care sunt mai penibili:o Pai bine mai, nu puteati sa spuneti asa de la inceput?! Asa ii aleg cu draga inima pe toti:p
Mai...

Aaaaa.... Stati bai ca m-am prins!!;) Intrebarea e care sunt mai penibili:o Pai bine mai, nu puteati sa spuneti asa de la inceput?! Asa ii aleg cu draga inima pe toti:p
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
- NEmessIS
- Junior Member
Re: Hmm?!
Initial trimis de NEmessIS
HUH?!:confused: E 1 aprilie cumva?! Pacaleala?! Farsa?! Poanta?! Ceva?!
Mai...ce naiba... ;s inca visez, nu m-am trezit bine... NU SE POATE ASA CEVA!!!!!:dir:
Dea...intr'adevar.....n-am gustat sarcasmul tau nemessis sau cum te cheama...sincer nu te-o obligat nimeni sa particip[i la sondaj... si sincer nu te prinde bine postura de crtici de arta....deci cautati alta ocupatie...
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Niste optiuni de n-am ce zice... Totusi... sunt atat de oripilata de melodia "Dragostea din tei", incat o sa aleg Akcent! Asta pt k mi se pare chiar draguta melodia "Suflet pereche"... Din doua rele o aleg pe aia mai putin rea...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Adevarul este ca..mi-a fost f. greu sa aleg intre cele 2 formatzii.Desi imi plac amandoua.am votat o-zone.....na!ce sa fac..daca trebuia sa aleg...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
loale
bah io's aleg pe toti.........6 sau 7 cati draq is............sa-i impusc of course
hm.............sau sa-i chinui mai intai? ma mai gandesc 8-x
hm.............sau sa-i chinui mai intai? ma mai gandesc 8-x

- mortisha_vdv
- Junior Member
Re: loale
OH GOD!!!!!!!!CE MA MAI ENERVEZI!!!!CU NIMENI NU ESTI DE ACORD.PE TOZTI II URASTI.....AM FOST DE ACORD CU TINE LA SUB. TAU IN REST/..........:mad:Initial trimis de mortisha_vdv
bah io's aleg pe toti.........6 sau 7 cati draq is............sa-i impusc of course
hm.............sau sa-i chinui mai intai? ma mai gandesc 8-x![]()
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
so...........?
love me or hate me
i don't really care
i don't really care
- mortisha_vdv
- Junior Member
Akcent
Initial trimis de Sweet-one
Niste optiuni de n-am ce zice... Totusi... sunt atat de oripilata de melodia "Dragostea din tei", incat o sa aleg Akcent! Asta pt k mi se pare chiar draguta melodia "Suflet pereche"... Din doua rele o aleg pe aia mai putin rea...
Yeah...u`re right...

- Rimeea
- Junior Member
Initial trimis de Deea_Em
Dea...intr'adevar.....n-am gustat sarcasmul tau nemessis sau cum te cheama...sincer nu te-o obligat nimeni sa particip[i la sondaj... si sincer nu te prinde bine postura de crtici de arta....deci cautati alta ocupatie...
Ba sa sti ca il/o prinde foarte bine si inca ceva in sondaje existat atat pareri contra cat si pro ....Nici pe tine nu te-a obligat nimeni "sincer" (asa cum spui tu) sa partici la acest sondaj si sa gusti sarcasmul lui Nemessis
- kally
- Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii