TNT facute KO de o debutanta
60 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
o fi fost ideea telenovelistei Alondra, ea insasi inspirandu-si nickul din "cultura" sud-americana!
si avatarul
Ninia...
;m imi inchipui ce rafale de aplauze s-or fi abatut asupra ei si cate bisuri s-or fi cerut (si dupa aia s-a trezit ;m ) !! realitatea SUX si e trist k multi nu o percep ! si de la Alondra chiar ma asteptam la mai mult! parerea o mama serioasa cu 2-3 copii.sotie devotata...om serios dom'le...ce dracu!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Initial trimis de Alondra
inginerul de sunet si totodata producatorul NINIEI are mult mai multa experienta in muzica decat toti pustanii care au invadat in ultima vreme scena muzicii romanesti, precum este Marius Moga.
Nu cumva o fii chiar sotul tau,de care ne-ai vorbit pe "Home Recording" ? Nu cumva de asta ai si lansat acest thread ca sa ii faci putin reclama? Nu cumva vrei sa o ridici pe aceasta Ninia (sau cum o chemao) cat mai sus posibil?
Acestea sunt intrebari la care astept raspuns. Restul e apa de ploaie.
Cu respect....
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de Mihai-MOF
dar la faza cu sunetul nu... am venit cu microfonul nostru - nu au vrut sa il foloseasca. a fost si DJ Star - nu a putut sa intervina. aici eu cred ca e vina discotecii...
Daca ati avea artisti adevarati nu v-ati mai compromite sa ii duceti prin discoteci de cacat.Din pacate nu aveti decat "imaginile".Si o stii prea bine. Eu inteleg bine problema. Trebuie sa traiasca toata lumea.Asta e felul vostru de a face bani.Sunt curios ce veti face atuni cand lumea va cere si calitate.Ce se va intampla cu : Sistem,TNT,Andreea B si ma rog alti cacati. Noi am mai discutat Mihai problemele astea. Ar trebuii sa va apucati de chestii cu adevarat profesionale si sa mai lasati studiile de piata deoparte.Sa dea Dumnezeu sa inceapa cu timpul sa vina cati mai multi artisti straini sa cante in Ro si poate incet , incet vor creste si pretentile la publicul ascultator....As mai avea multe de scris...dar nu are rost.
Cat despre Alondra...ti-am explicat mai sus.Daca e asa cum banuiesc eu e clara treaba.
PS Asa fara nici o legatura: spune-i lu' Moga poate vrea sa intre la noi pe "Home recording" poate ne da si noua o mana de ajutor pe acolo.

-
Nu am vrut sa fac reclama nimanui. Imi cer mii de scuze daca asta s-a inteles. Nici macar sotului meu nu am vrut sa ii fac reclama pentru ca nu este nevoie de asa ceva. Este de ajuns sa il cunoasca cei care fac muzica de calitate, nu cei care nu stiu care este macar relativa lui DO Major. Nu ma intereseaza, si cu atat mai putin pe el, sa fie cunoscut de pleava. Dupa cum vedeti nici macar nu am dat numele lui pe undeva. Stie careva de pe acest Forum cum il cheama? Nu. Este un anonim. Pentru toata lumea este doar sotul Alondrei. Alondra. Nici macar nu este numele meu.
Ceea ce am vrut sa scot in evidenta este nesimtirea celor de la TNT care au intrerupt recitalul altcuiva, si cu toate astea s-au facut de KKO. Si cu astea nu cred ca mai am ceva de spus asupra acestui subiect.
Ceea ce am vrut sa scot in evidenta este nesimtirea celor de la TNT care au intrerupt recitalul altcuiva, si cu toate astea s-au facut de KKO. Si cu astea nu cred ca mai am ceva de spus asupra acestui subiect.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Nu am vrut sa fac reclama nimanui. Imi cer mii de scuze daca asta s-a inteles. Nici macar sotului meu nu am vrut sa ii fac reclama pentru ca nu este nevoie de asa ceva. Este de ajuns sa il cunoasca cei care fac muzica de calitate, nu cei care nu stiu care este macar relativa lui DO Major. Nu ma intereseaza, si cu atat mai putin pe el, sa fie cunoscut de pleava. Dupa cum vedeti nici macar nu am dat numele lui pe undeva. Stie careva de pe acest Forum cum il cheama? Nu. Este un anonim. Pentru toata lumea este doar sotul Alondrei. Alondra. Nici macar nu este numele meu.
Poti sa-mi raspunzi cu DA sau NU?
Este sotul tau cel care se ocupa de aceasta Ninia???
PS In mod ciudat am fost napadit de un gand care ma face sa spun cu incredere ca la un interval de terta mica coboratoare (descendenta) se va gasi o gama minora care are acelasi material sonor si careare semitonurile intre treptele 2 3 5 6.
I rest my case!
-
3900
dadius, crezi ca o sa-ti raspunda cu DA? te-nseli!
gagico, ti-ai cam luat-o in freza din ce ba(le)g sama.
gagico, ti-ai cam luat-o in freza din ce ba(le)g sama.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nu ma intereseaza, si cu atat mai putin pe el, sa fie cunoscut de pleava.
Mare atentie la ceea ce zici!!! De unde pana unde ai dedus tu ca noi suntem "pleava" si de unde stii ca tu esti mai buna decat noi?Eu nu te-am jignit in nici un fel asa ca ma astept sa-ti ceri public scuze pe acest forum pentru afirmatia facuta.
Dupa ce-ti vei fii cerut scuze raspunde la urmatoarea intrebare:
Cum se formeaza acordurile minore de trei sunete si daca stii precizeaza continutul intervalelor componente?(tonuri si semitonuri) Precizez ca este interzis a-l intreba pe sotul tau.
Daca nu stii sa-mi raspunzi nu am sa te consider "pleava" ci un interval mai descendent mie.
Multumesc anticipat
cu respect
Flavius Suciu
-
alondra, inca odata: no offence, dar sa-ti zic cum stau lucrurile in viziunea mea....
tanara ninia si cu voi ati fost ofuscati de faptul ca TNT au tratat-o ca pe o umplutura (ceea ce sa fim seriosi... asta si era) si dupa a mai intra odata pe scena, fara nici o legatura cu TNT. (mare kkt a intrat pe scena dupa ce trupa vedeta isi facuse 'showul')
iar tu incerci sa o bagi pe Ninia peste numele unei trupe cunoscute, ca TNT. Ma rog... nu prea e fair play. Macar TNT au devenit cunoscute prin propria muzica, si nu prin intermediul imaginii altor artisti.
.... da dadius, e barba'su ! ce e asa greu de inteles?!
inca odata, alondra, no offence.
tanara ninia si cu voi ati fost ofuscati de faptul ca TNT au tratat-o ca pe o umplutura (ceea ce sa fim seriosi... asta si era) si dupa a mai intra odata pe scena, fara nici o legatura cu TNT. (mare kkt a intrat pe scena dupa ce trupa vedeta isi facuse 'showul')
iar tu incerci sa o bagi pe Ninia peste numele unei trupe cunoscute, ca TNT. Ma rog... nu prea e fair play. Macar TNT au devenit cunoscute prin propria muzica, si nu prin intermediul imaginii altor artisti.
.... da dadius, e barba'su ! ce e asa greu de inteles?!
inca odata, alondra, no offence.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de dadius
Sa dea Dumnezeu sa inceapa cu timpul sa vina cati mai multi artisti straini sa cante in Ro si poate incet , incet vor creste si pretentile la publicul ascultator....As mai avea multe de scris...dar nu are rost.
Total off-topic: sa stii ca artistii straini nu vin in romania nu pentru ca nu ar avea public, ci pentru ca nu se gaseste nimeni sa-i aduca... toti care au facut ceva concerte mai de doamene ajuta pe aici si-au tras banul greu si gata... asa ca nu exista in Romania, in momentul de fata, un organizator care sa aiba "intrarile" necesare pentru a aduce artisti cunoscuti in tara... nici macar nu e nevoie sa demonstrez asta. Cati dintre artistii in voga includ Romania atunci cand fac un turneu european?
PS Asa fara nici o legatura: spune-i lu' Moga poate vrea sa intre la noi pe "Home recording" poate ne da si noua o mana de ajutor pe acolo.![]()
moga nu e in stare nici sa-si verifice mail-ul la timp...
-
aspyrin - Junior Member
cred ca trebuia sa intrebi in felul urmator: cati dintre artistii in voga au auzit de romania .... si cati dintre ei nu cred ca Budapest e tot una cu Bucharest ... adevarule ca, in pronuntie englezeasca e tot pe acolo ....
Initial trimis de Mihai-MOF
moga nu e in stare nici sa-si verifice mail-ul la timp...
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Doamna Alondra de ce nu-mi raspundeti?Va rog mult.E o simpla intrebare cu raspuns Da sau Nu. si astept scuzele.
sau poate v-a mancat pisica degetelele si nu mai stiti ce sa scrieti? Sper ca nu e asta!:rolleyes:
sau poate v-a mancat pisica degetelele si nu mai stiti ce sa scrieti? Sper ca nu e asta!:rolleyes:
-
dar io, care poate stiu care e relativa lui do major, as putea sa am onoarea sa cutez sa-l cunosc pe sotzu tau? ca uite, inseamna ca nu sunt pleava ....
sunt happy ca, am descoperit cu aceasta ocazie ca nu sunt un looser ... ce usor era ... sa stii ca exista un la minor ...
auzi, auzi, dar, asa-i ca el nu stie de activitatea ta pe aci, pe forum? ca-i deja celebru printre noi???
alta intrebare: daca nu ai nici o legatura cu ninia, ce cautai atunci la un bal de boboci, tu, femeie maritata?
dar, ia intrebarile mele ca pe niste intzepaturi, nu vreau decat sa mai agit spiritele ... sa nu ma injuri ... :-)
si o concluzie ... chiar daca ar fi incercat Alondra sa faca reclama unei fete debutante, nu cred ca noi eram targetul .. nu cred ca pe site-ul asta bintuie impresari, manageri si sefi de case de discuri, nu cred ca da nimeni atentie frazelor noastre ..... :-(
sunt happy ca, am descoperit cu aceasta ocazie ca nu sunt un looser ... ce usor era ... sa stii ca exista un la minor ...
auzi, auzi, dar, asa-i ca el nu stie de activitatea ta pe aci, pe forum? ca-i deja celebru printre noi???
alta intrebare: daca nu ai nici o legatura cu ninia, ce cautai atunci la un bal de boboci, tu, femeie maritata?
dar, ia intrebarile mele ca pe niste intzepaturi, nu vreau decat sa mai agit spiritele ... sa nu ma injuri ... :-)
si o concluzie ... chiar daca ar fi incercat Alondra sa faca reclama unei fete debutante, nu cred ca noi eram targetul .. nu cred ca pe site-ul asta bintuie impresari, manageri si sefi de case de discuri, nu cred ca da nimeni atentie frazelor noastre ..... :-(
piper1996
-
Initial trimis de piper1996
chiar daca ar fi incercat Alondra sa faca reclama unei fete debutante, nu cred ca noi eram targetul .. nu cred ca pe site-ul asta bintuie impresari, manageri si sefi de case de discuri, nu cred ca da nimeni atentie frazelor noastre ..... :-(
Fii linistit ca bantuie destui care au treaba cu muzica. Doar ca nu se arata la suprafata. Uite de exemplu MOF Records e reprezentat(a) de Mihai MOF care a dat dovada de curaj sa spuna cine e si cu ce se ocupa.Respectul meu pentru asta. Dara din pacate majoritatea sunt lasi si o freaca la rece. se multumesc sa citeasca ce scriem noi pe aici si sa traga concluzii.In mare parte e si un risc sa spuna cine sunt si pe cine reprezinta. sa-ti spuna Mihai cate scandaluri a avut pe forum. Cati l-au facut cu ou si cu otet. Mie mi-e ciuda pe labarii care scriu Unregistreed de frica.Aia sunt de cacao.
Cat despre noi.....ai dreptate.Noi nu suntem un TARGET pentru rahaturi din astea. Cel putin unii dintre noi.:rolleyes:
-
he he, lui mihai cred ca ii si place sa intr pe aici pe forum ... nu intra numai sa se "razboiasca" ...
io intru de placere ... mai bag o fraza, sa vad cum reactoneaza lumea .. ma distrez ca ne "agitam" pe aici cu ninie si tnturi ...
io intru de placere ... mai bag o fraza, sa vad cum reactoneaza lumea .. ma distrez ca ne "agitam" pe aici cu ninie si tnturi ...
Initial trimis de dadius
Fii linistit ca bantuie destui care au treaba cu muzica. Doar ca nu se arata la suprafata. Uite de exemplu MOF Records e reprezentat(a) de Mihai MOF care a dat dovada de curaj sa spuna cine e si cu ce se ocupa.Respectul meu pentru asta. Dara din pacate majoritatea sunt lasi si o freaca la rece. se multumesc sa citeasca ce scriem noi pe aici si sa traga concluzii.In mare parte e si un risc sa spuna cine sunt si pe cine reprezinta. sa-ti spuna Mihai cate scandaluri a avut pe forum. Cati l-au facut cu ou si cu otet. Mie mi-e ciuda pe labarii care scriu Unregistreed de frica.Aia sunt de cacao.
Cat despre noi.....ai dreptate.Noi nu suntem un TARGET pentru rahaturi din astea. Cel putin unii dintre noi.:rolleyes:
piper1996
-
Initial trimis de dadius
- Darec
Dadius, nu ca ii iau apararea dar pe ordean il ajuta cu ceva ca stie cum se formeaza acordurile minore de trei sunete ... tot prost suna materialele lui, nu?
De altfel tu ce mai faci
Ma tin intr-una sa-ti dau mail dar nu am timp deloc... Ma chinui sa termin un site de muzica gen despre home recording... dar mai vorbim noi ca cica ii stresam pe oamenii de pe aici... Multa bafta si mai vorbim
Si pentru Alondra...Io zic ceva tu sa-mi zici da sau nu ...
Foisorul de Foc ?

De altfel tu ce mai faci

Si pentru Alondra...Io zic ceva tu sa-mi zici da sau nu ...
Foisorul de Foc ?
- Darec
Nu am nici o legatura cu Foisorul de Foc, desi imi plac.
Acum, pe bune, va spun si voua: M-am amuzat copios cand am vazut ca ati pus boticul la toate gogosile pe care vi le-am turnat.
Acum, pe bune, va spun si voua: M-am amuzat copios cand am vazut ca ati pus boticul la toate gogosile pe care vi le-am turnat.

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Dia The Koala Bear
so...sweet one esti si tu patzita cu Why Not..!! au o sonorizare de rahat!!!
Cam asa ceva... Anul asta doua formatii kre ar fi facut mare senzatie, ne-au refuzat vehement deoarece tot in Why Not era propunerea sa cante. Singura kre si-a pastrat calmul a fost Mikki (era Balul de Ziua Indragostitilor) kre a cantat cum a putut si a mai facut putin "live" cu cei din discoteca... asa in metode mai primitive... Restul au plecat toti plini de nervi... Si sonoritatea e proasta si cand nu canta cineva anume... cand pur si simplu e muzica... se aude ca-n codru. Iar DJ-ul, desi face pe marele si tarele, e un idiot sadea kre nici macar omogenitate nu e capabil sa dea melodiilor... pune una singura de 10 ori si zice k mai bine de atat nu se poate... PATETIC!
PS. E bine k voua v-au zis k nu au microfoane fara fir. Noua ne-au zis direct k nu vor sa ni le dea!... De fapt, poate eu i-am provocat o criza de sineritate, dupa ce i-am facut auto-caracterizarea! :hehe:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
3914
am vazut ca ati pus boticul la toate gogosile
mai bine asa decat ca altii, care fac botic.
ANTI
-
pun si eu raspunsul primit de la Alondra pe privat.....
"Poate ca nu vreau sa mai intru pe forumul asta. Este vreo problema? Nu, nu am legatura cu NINIA daca asta te intereseaza. si nici cu producatorul ei. Cat priveste prezenta mea la Why Not, eram cu sotul meu care cauta tinere talente. Si poate ca vom colabora cu NINIA, pentru ca ne-a placut prezenta ei. Nu stim cat de bine canta, asta nu se poate observa din playback, dar vom afla. Daca nu canta bine...pa pa!"
Mai departe credeti voi ce vreti.ati vazut cu totii cum a dat-o la intors.Inca un caz in care cineva a fugit cu coada intre picioare.
si pentru tine Alondra: Esti exemplul tipic de femeie care vorbesti mult,prost si fara rost.
Si cu asta am incheiat.(eu cel putin)
Numai bine!!!
Mai departe credeti voi ce vreti.ati vazut cu totii cum a dat-o la intors.Inca un caz in care cineva a fugit cu coada intre picioare.
si pentru tine Alondra: Esti exemplul tipic de femeie care vorbesti mult,prost si fara rost.
Si cu asta am incheiat.(eu cel putin)
Numai bine!!!
-
Dar de unde stii tu ce gandesc eu cu adevarat? Pe forum pot sa spun despre mine ce "vrea" muschii mei, adevarat sau neadevarat. La fel si pe PM (apropo, sa stii ca nu se face asa ceva, adica sa publici un mesaj privat, fara acordul expeditorului, dar asta tine de bunul simt). Atat vreme cat nici unul dintre voi nu ma cunoaste nu aveti de unde sa stiti care este adevarul. acuma, cum ai spus si tu, fiecare sa creada ce vrea, nu ma intereseaza. Dar niciodata nu trebuie sa judeci un om in necunostinta de cauza, deci nu ai de unde sa stii daca in realitate sunt tipul de femeie pe care tu l-ai descris mai sus. Poate ca sunt, poate ca nu sunt. Voi nu aveti de unde sa stiti acest lucru. :hehe: :j :t
-
SCORPY - Junior Member
3917
Atat vreme cat nici unul dintre voi nu ma cunoaste
pe bune? esti atat de sigura?
ANTI
-
Intr-adevar nu putem lua in serios ceea ce se discuta aici, deoarece oricine poate fabula oricat doar k sa simta cum ar fi sa fie ceea ce nu este... DAR... totusi, cred k tine de respectul de sine, sa pastrezi dorintele si lumea imaginara, doar pt tine, fara sa-i tragi si pe altii dupa tine. (nu ma adresez cuiva anume. Pur si simplu vorbesc la modul general.) Frustrarile provenite din dezamagirea k nu esti altcineva ar trebui sa fie un pachet personal si sa nu se rasfranga asupra nimanui kre nu are legatura directa cu posesorul "pachetului".
Oricum, eu sunt impacata cu mine k nu am fabulat nimic si pe acest thread am profitat doar de faptul k am putut sa-mi exprim opinia despre TNT si despre sunetul din Why Not. (si imi pastrez opinile exprimate aici!)
PS. Totusi, Alondra, esti foarte tanara pt o sotie... :con: Dar nu mai conteaza...
Oricum, eu sunt impacata cu mine k nu am fabulat nimic si pe acest thread am profitat doar de faptul k am putut sa-mi exprim opinia despre TNT si despre sunetul din Why Not. (si imi pastrez opinile exprimate aici!)
PS. Totusi, Alondra, esti foarte tanara pt o sotie... :con: Dar nu mai conteaza...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Pai de cate ori sa spun ca sotul meu de fapt nu exista? Cat priveste frustrarile si lumile imaginare, departe de mine aceste lucruri. Sunt prea multumita de ceea ce am realizat pana acum. Si poate prea realista.
-
SCORPY - Junior Member
Scuza-ma k-ti spun, dar nu de realism ai dat dovada pana acum. Si as putea sa argumentez afirmatia aceasta prin doua caracterizari psihologice pt ceea ce ai facut tu k sa "te distrezi". Dar trebuie sa plec la liceu acum si timpul e insuficient. Dar un singur sfat: alta data, cand mai vrei sa te "distrezi", incearca sa nu mai ai atatea "scapari", atatea elemente nelalocul lor, kre desi subtile te dau de gol... Nu de alta, dar intr-un final nu vei mai fi tu cea kre se distreaza si va fi greu sa delimitezi cine se joaca cu cine...
PS. Un om multumit de ceea ce este si de ceea ce a relizat, nu va pretinde niciodata k este altcineva si va incerca sa-si impuna personalitatea si persona REALA!...
PS. Un om multumit de ceea ce este si de ceea ce a relizat, nu va pretinde niciodata k este altcineva si va incerca sa-si impuna personalitatea si persona REALA!...
-
Depinde de situatii! In fine, nu are rost sa ma mai lupt cu morile de vant. Am spus ca fiecare poate sa creada ce vrea. Nu ma intereseaza.
Am inchis subiectul, care de fapt nu era cel initial, odata pentru totdeauna, din punctul meu de vedere.
Am inchis subiectul, care de fapt nu era cel initial, odata pentru totdeauna, din punctul meu de vedere.
-
SCORPY - Junior Member
pana la urma, alondra= ninia sau nu?

Depinde de situatii! In fine, nu are rost sa ma mai lupt cu morile de vant. Am spus ca fiecare poate sa creada ce vrea. Nu ma intereseaza.
piper1996
-
60 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii