Katts- Ti-am dat inima mea

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ia sugeti-o asa cum stiti

Mesajde Unregistered » Joi Oct 23, 2003 12:36 am

sa va iau famiile in pula la toti cersetorii de pe net care comentati voi toate detaliile de katts.cine pula mea sunteti voi????futemas pe gatu la toti gascanii si toti tartanii de pe net.voi nu facetzi decat sa vb si mai departe o sugeti cat de mult puteti.sa va iau famiile in pula la toti nataraiiiii de pe canal daici.op labagii si alte alea.luarati pizda lu katts in gura ca fetele sunt super tari si look numai zic.ca voi vb da nici macar nu le-ati vazut de aproape sa vedeti ce ten curat au .asa ca ssssssstttttttt ca aveti pula in gura.futu-va morii in pula....:))))
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 23, 2003 3:44 pm

oricum tot katts-ul este un fals.traiasca computerele.ele fac voci si fete frumusele pt ca frumoase erau imposibil de facut.totusi si computerele astea vor sa fie respectate.
Unregistered

Mesajde Tot un Unregistered » Joi Oct 23, 2003 3:58 pm

Initial trimis de Unregistered
oricum tot katts-ul este un fals.traiasca computerele.ele fac voci si fete frumusele pt ca frumoase erau imposibil de facut.totusi si computerele astea vor sa fie respectate.

mai zine de computere ca ne place... sex pot sa faca ca vad a inceput in romania ultimului timp o paranoia crunta mai ceva ca aia cu e-urile ... toti tampitii ca si tine ba au impresia ca totul se poate face pe un computer ... Esti idiot rau amice, imi pare rau
Tot un Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 23, 2003 4:13 pm

se spune mai zi-ne.si vorbeam de programe care fac asta. fa-ti un clip sa vezi ce frumos te poate prelucra"nenea de la montaj"bafta. si nu uita!!!!!zi-ne nu zine.
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Oct 25, 2003 9:54 pm

Melodia suna totushi bine...eu nu prea critic,k nu-mi place....dar n-o sa aiba succes(of course...),k n-are nici pic de voce fata aia..
Dar totushi care shtie de unde pot lua melodia?Doar asha de chestie...
Titina
Junior Member

Re: ia sugeti-o asa cum stiti

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 26, 2003 1:31 pm

sa va iau famiile in pula la toti cersetorii de pe net care comentati voi toate detaliile de katts.cine pula mea sunteti voi????futemas pe gatu la toti gascanii si toti tartanii de pe net.voi nu facetzi decat sa vb si mai departe o sugeti cat de mult puteti.sa va iau famiile in pula la toti nataraiiiii de pe canal daici.op labagii si alte alea.luarati pizda lu katts in gura ca fetele sunt super tari si look numai zic.ca voi vb da nici macar nu le-ati vazut de aproape sa vedeti ce ten curat au .asa ca ssssssstttttttt ca aveti pula in gura.futu-va morii in pula....:))))

K sa-ti comentez raspunsul, ar insemna sa admit k ai mai mult de 2 neuroni capabili sa priceapa. si cum bunul simt nu-mi permite sa admit asta, ma abtin. DAR... atata zic: cand alea or fi "super-tari" (k aspect fizic, voce, prezenta, etc.), intr-atat incat sa-mi provoace o urma de invidie (si nu compatimire, cum simt eu), ma auto-eutanasiez!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde mortisha_vdv » Dum Oct 26, 2003 3:41 pm

bah.......sa recunoaastem........idioatele sunt la fel ca 90% din "muzica romaneasca" care de fapt nu-i sau de fapt ii ............VARZA.......................
10% sau daca ma gandesc mai putin din trupele ro canta muzica pe bune (vdv ab4 iris coma emil luna amara ipr).......si in general muzica underground care nu-i promovata( ca doar de-aiai underground)........
mortisha_vdv
Junior Member

Re: Re: Katts- Ti-am dat inima mea

Mesajde alexandra_ceamaidulce » Mie Oct 29, 2003 3:11 pm

pai nu stiu daca sunt chiar asa de afone...mie chiar imi plac...na fiecare cu gusturile lui...
alexandra_ceamaidulce

Mesajde The Baby Girl » Mie Oct 29, 2003 8:53 pm

[quote]Initial trimis de M|haElla`
[B]Da... Katts...nu e cine-stie ce trupa! Pe mine una nu m-a incantat leodia! Insa...e interesant clipul! Mie mi se pare ca fetele alea seamana foarte bine una cu alta...:D ! Asta mi se pare interesant!

Sunt surori, daaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
:con:
The Baby Girl
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 02, 2003 9:32 pm

NA!!!!!! CA MI AI LUAT O INAINTE...VROIAM SI EU SA ZIC CA SUNT SURORI...:p....DE FAPT PRESUPUNEAM...
SI INCA CEVA....ASTIA CARE TOT INTRA AICI SI INJURA SI SUSTIN INTRUNA CA MUISTELE ASTEA SUNT TARI....SUNT PRIETENI DE AI LOR....PT CA AIA GRASA E TIGANCA...BINE POATE SI CEALALTA ...DOAR SUNT SURORI...CINE STIE..POATE FATA MAI DRAGUTA E FACUTA CU SECTORISTU....
DECI....INJURATI SI VOI MAI CU PATIMA CU NU ASA INJURA TIGANII.....MA FACETI DE RAS CHIAR ASA? AVEAM PRETENTII LA VOI?
IN CONCLUZIE...KATS ASTEA SUNT NISTE AFONE....DE FAPT GRASA...DE CEALALTA NU STIU!!!!
Unregistered

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 1:06 pm

Se pare ca nu ai decat un singur neuron in capul ala,(pe care probabil ca il tii intre picioare) si saracul (neuronul) face singur jogging!:sperm:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde mortisha_vdv » Lun Noi 03, 2003 1:11 pm

sau probabil s-o simtit singur saracu' neuron si o plecat.................
mortisha_vdv

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 1:11 pm

nu le-ati vazut de aproape sa vedeti ce ten curat au .

deci ie adevarata teoria ca sperma inghitita face tenu curat...
eyewitness

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii