Pentru ca avem un nou user numit Jadore Mafia ....care cica inseamna Iubesc Mafia...sa propunem un nou sondaj din ciclul nici o noapte fara sondaj pe iubitul si pretiosul nostru forum.
Sa argumentati raspunsul
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Pai eu as zice ca eu sunt mafioata forumului :p
Doar il am pe ||_Capo langa mine :p
Si Jadore Mafia-ador mafia :p
Eu zic ca nici unul dintre cei 3 de mai sus nu sau dovedit a fi mafioti
Eu una presupun ca nu exista mafie .. cel putin nu am nici o dovada ... daca o sa am una .. atunci o sa vin ca guest si o sa votez *p asta in cazul in care mafiotul se afla printre cei mai sus enuntati .
nu....tu esti un mafiot care s-a retras...si acum incearca sa convinga lumea de bunele sale intentii.
*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Initial trimis de Oribilul Mosh Pentru ca avem un nou user numit [B]Jadore Mafia[/B
Moshu tot respectul pentru varsta matale dar "user nou" inregistrat in Dec 2001?!?!
Ma rog, revenind la subiect am votat OM ca cel mai mare mafiot pentru ca de cand m-am logat prima data am ales (si am avut rabdarea) sa citesc posturi in detrimentul scrierii.
Cine nu e de acord cu votul meu sa se apuce sa citeasca!
Rabdare si tutun!!!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.