Cea mai mare realizare a forumistilor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce ati realizat ?

o familie (am nevasta si copil...sunt fericit)
1
7%
am terminat 3 facultati si am facut doua mastere
0
Niciun vot
10 000 de posturi pe un forum
1
7%
am futut multe bagaboante
2
14%
am facut averi nenumarate. acum am tot ce vreau
0
Niciun vot
am un Tico , dar imi place sa cred ca sunt peste multi
0
Niciun vot
am terminat 8 clase
8
57%
mi-am scos buletin de Bucuresti
2
14%

Voturi totale : 14

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 9:22 am

baicsule nu fi modest...de ce nu ne spui si de o realizare de-a ta mai recenta si anume , obtinerea autografului original a lui adrian minune ?
eyewitness

Mesajde Matrashita » Sâm Noi 01, 2003 4:08 pm

Moshule,n-ai tu treaba cu locurile mele cu taxa..daca tu imi spui mie ca la 19 ani nu traiai de pe banii taticutzului atunci te-ash crede ca ai ce reprosha..pana atunci liniste!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 01, 2003 5:03 pm

pai eu traiesc si acum pe banii lu' tata....tocmai d'aia nu am venit sa ma dau tare in oo ....sa zic ca am casa mea , masina si trening Nike. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3967

Mesajde baixinho© » Dum Noi 02, 2003 2:39 pm

massa, adevaru ie ca cea mai mare si mai mare realizare a mea proprie si personala ie cu totu si cu totu alta decat casier sef la fanclubu ASIA, da nu po s-o spun ca s-ar putea sa se lase cu perioade de meditatii transcedentale.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Dum Noi 02, 2003 6:31 pm

...spuse baicsu, incitand masele la curioézitate. adicí£ io nu sunt curioé deloc, da' jtii, chiar deloc, numa' ma intreb de ce chiar transcedentale si de ce chiar perioade.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde SCORPY » Dum Noi 02, 2003 8:05 pm

cea mai mare realizare a mea este ca am luat la facultate.:)
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 02, 2003 8:28 pm

...si ca te-ai maritat *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 9:18 am

Mda, pe asta uitasem sa o spun!:p
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

1000

Mesajde monk » Lun Noi 03, 2003 4:16 pm

La exact 262 de zile 19 ore 25 de minute de cand m-am inregistrat pe Fanclub am reusit si eu sa scot 1000 de posturi fie ele mai mult sau mai putin pertinente. Desi stiam de mult timp de site (X-tina :-" ) am ramas pe bara pentru ca deoarese si din cauza ca draga mea verisoara posta doar pe barfe mi se parea o aberatie ... Dupa o lunga straduire sa ma atrage pe forum , titina si-a vazut visul cu ochii.
In aceasta perioada am trecut prin perioade de pace dar si de razboi intre diferitii membrii :yD ai forumului.
Descoperind "partea de jos a forumului" am cunoscut si o gramada de oameni cu sau fara simtul umorului. Incet incet am apucat sa ii cunosc pe majoritatea in viata de net. Aopi au venit intalnirile forumiste. Primul pe care l-am cunoscut personal a fost Hades - un baiat retras dar care stie sa se faca observat , putin cam timid cred eu. In aceiasi zi m-am intalnit La Ruine si cu un urs koala si cu o ruda mai mult sau mai putin indepartate, cred ca era ursul brun din Brasov - doua fete care nu beau alcool si super de treaba. Pe Laura nu am mai vazut-o nici pe forum de atunci. Diana este printre putinele persoane de pe acest forum care stie diferenta intre net life si real life.
Intalnirile au continuat pe timpul verii doar cu Hades deoarece am fost plecat in mai toate weekendurile din vacanta.
Urmatorul pe care l-am cunoscut personal a fost Moshul care cica venise sa isi viziteze vechiu liceu si cu ocazia asta sa ma vada si pe mine ( ... persona foarte importanta ... ) si pe Kalya. Cu Gabriel am avut prima tangenta pe YM cand a aflat ca vreau sa dau la mishu si o apreciat chestia asta. E o persoana pe genul meu care nu pune la inima injuraturile atunci cand nu trebuie.
Dupa asta a urmat prima intalnire forumista "oficiala" unde s-au aratat mai multe persoane : Decret ; Wild Rose ; neamtzu ; Superba Oana ; Dia The Koala Bear ; Hades si nu in ultimul rand Moshul. M-am simtit bine - dar putin ciudat fiind prima oara cand vad atata lume noua care se cunosteau intre ei. Intalniri importante nu prea au mai fost inafara de una la care am trecut pentru 10 minute pentru ca aveam treaba unde l-am vz pe legendarul Mig29 si pe restul forumistilor ... o parte necunoscuti personal pt mine pana atunci : Gabizzu ; Love2Fly ; Kgula. Sper sa ii mai intalnesc si pentru ca atunci nu am apucat decat sa dau mana cu ei si am plecat.
Pe YM am vb cu majoritatea din care tin sa amintesc niste persone destul de speciale: Weet-Weet ; eyewitness ; catharsis ; Briatore ; Regina Matrashita ; baixinho ; Oribilul Mosh ; Hades ; Wild Rose ; Gabizzu ; Portnoy. Lista poate contiuna, iar cei pe care i-am omis sunt rugati sa nu se supere.

Sper ca intalnirile sa contiunue si sa ii cunosc pe majoritatea celor prezenti aici.

Am incercat pe cat posibil sa fiu mai serios ca de obicei in acest post. :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde thor » Lun Noi 03, 2003 7:15 pm

Cea mai mare realizare a mea a fost tot faza cu 8 clase... nu de alta. da' mi-a luat 10 ani :o)
Si la celelalte categorii nu cred ca ma incadram... sau poate... moshule poti sa definesti mai exact "multe bagaboante" ?
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
thor
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Noi 03, 2003 7:37 pm

Cea mai mare realizare a mea ie destul de recenta,am realizat k indiferent daca postez sau nu pe fanclub.ro,tot ala sunt,asa ca nu mai postez.Mersi.Cortina...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 04, 2003 1:01 am

Initial trimis de Scorpiutza
Mda, pe asta uitasem sa o spun!:p

Asta nu e realizare ci esec atat pt tine cat si pt gramada de barbati care pofteau la tine:):sperm:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mar Noi 04, 2003 6:53 am

Probabil de asta uitasem sa o spun! Ca sa nu ranesc barbatzii care pofteau la mine! Da m-a dat Moshu de gol. Si eu care spusesem ca este cel mai dulce Oribil Mosh din lume...:D
SCORPY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 04, 2003 11:32 am

cum mah te-am dat eu de gol ? nu tu ai zis ca pozele alea cu tine in tzatzele goale , asta vara la mare....tzi le-a facut sotul tau ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii