Ce mai citesc forumistii?
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce mai citesc forumistii?
Bai, acest sondaj nu e din ciclul "celor aberante" .Pe mine chiar ma intereseaza ce cititi VOI. Asha ca votati si...daca vreti....CHIAR postati.
-
Love2Fly - Junior Member
ma bucur nespus sa vad ca au fos incluse in obtziunile de votare shi opservatoru cultural, dilema, adevaru literar, ziaru de duminica, romania literara shi alte asemenea. deci nu avea dreptate oaminii care zicea ca tineretu din zioa de az ie neshte vai mama lor.
-
neatza - Mesaje: 5820
serios vorbind...nu citesc niciodata ziare ...pentru ca nu imi place. stirile de la televizor + internetul fac mai mult decat citirea unui ziar.
in schimb mai arunc din cand in cand un ochi..pe ziarul vecinului de tranvai.
in schimb mai arunc din cand in cand un ochi..pe ziarul vecinului de tranvai.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Singurul ziar pe care il mai citesc din cand in cand (adica o data pe luna ) este Libertatea .
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
National, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Capital, Ziarul Financiar, Libertatea, Adevarul, Jurnalul National.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de neatza
ma bucur nespus sa vad ca au fos incluse in obtziunile de votare shi opservatoru cultural, dilema, adevaru literar, ziaru de duminica, romania literara shi alte asemenea. deci nu avea dreptate oaminii care zicea ca tineretu din zioa de az ie neshte vai mama lor.
pai bre, alea intra la categoria "nu le citesc, ca nu stiu sa citesc", si vorba aia, revistele astea are poze? crime? fioluri? ne prezinta nicoleta cu luciu vremea? nu? pai sh'atuncea faptul se ecsplica. dilema e a lor.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Gabizzu
ma intreb (...) cine o sa voteze cu Azi. :rolleyes:
adica ce vrei sa insinuezi? ce are ziarul Azi? hai poate iti mut dintii din locul in care sunt!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
naiti si nu uita ca nu ziarele alea nu are nici pagina de fotbal in care sa aflam ce mananca mutu si ce sosete are lobont...
deci e inutile
deci e inutile
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de baixinho ©
adica ce vrei sa insinuezi? ce are ziarul Azi? hai poate iti mut dintii din locul in care sunt!
calm baixiniule, calm. era vorba ca tu lucrezi la azi si o sa votezi, iar ma-sa lu sburatoru lucreaza la ziua si o sa voteze cu ziua...
o sa vina si vremea ta, candva... :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Nightwish
dilema e a lor.
shi opservatoru alu cine ie? alu altora, nu? alu cei care nu are dilema. de unte rezulta ca romania literara ie a nuastra a tutulor mai putzin alu cei care no are. ceia ce ierea de demonstrat. pe care leam baut.
-
Eu citesc Toronto Star ca-l primesc gratis la scoala
si in rest citesc numa carti...sau aici e vorba numa de ziare si reviste? Ah da si citesc si revistele Super Street si Pc Magazine.

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
bre, era suficient sa zici altele nu trebuia sa te dai oval cu toronto star ca-ti trag si io o pravda si-o izvestie peste ochi de nu te vezi...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1-N-am vrut sa ma dau "oval"
2-Intrebarea era ce citim deci am raspuns
3-Oricine de oriunde din lume se poate abona la ce citesc eu deci nu vad de ce m-as da mare
4-Te-am atacat pe tine in vreun fel?
5-Hai si trage-mi daca te tine :p
6-Nu mai fii asa nervos ca nu o sa te mai placa domnisoarele
2-Intrebarea era ce citim deci am raspuns
3-Oricine de oriunde din lume se poate abona la ce citesc eu deci nu vad de ce m-as da mare
4-Te-am atacat pe tine in vreun fel?
5-Hai si trage-mi daca te tine :p
6-Nu mai fii asa nervos ca nu o sa te mai placa domnisoarele

Concurs NBA 2004-2005
-
1/ scuze, rotund
2/ ce citim din lista de mai sus unde ai varianta "altele"
3/ bine de retinut
4/ nici nu trebuie , io atac din proprie initiativa fara sa fiu atacat
5/ anytime cum spune neamtzu
6/ starea de nervozitate mi-o creaza infatuatii si avocatii din oficiu. domnisoarele momentan sunt pe planu 2 , prioritate au administratorii de forum.
2/ ce citim din lista de mai sus unde ai varianta "altele"
3/ bine de retinut
4/ nici nu trebuie , io atac din proprie initiativa fara sa fiu atacat
5/ anytime cum spune neamtzu
6/ starea de nervozitate mi-o creaza infatuatii si avocatii din oficiu. domnisoarele momentan sunt pe planu 2 , prioritate au administratorii de forum.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si uite cum aiu incet incet isi schimba de tot preferintele secsuale...
cu se chiama ca iesti acu administratorDeForumFil?
na ma sa ma dau si io elipsa : io citesc za sun de pe net...adica mi-s cult si v-am spart
cu se chiama ca iesti acu administratorDeForumFil?
na ma sa ma dau si io elipsa : io citesc za sun de pe net...adica mi-s cult si v-am spart
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
eo cu cine votez?
io am doo nelamuriri: in titlu sburatoru' zice ca ce zeare mai citim si anume noi, forumistii, iar in sondaj zice ca_care ie zearu' nostru preferat. apai frate, preferatele mele ie alea mai vechi, ca ie mai moi. si din cand in cand le mai si citesc...
si doi: daca-l citesc inseamna ca_conteaza si daca-l iau de la chioscu' de zeara si daca-l iau de pe net, nu?
in care caz in Irlanda citeam zearele irlandeze scrise cu tusu' pe cartie, si de pe net o groaza. acu' ma limitez la alea de pe net, si asta din ani in Pajte. care zeare ar fi Monitorul de Vrancea, Plai cu Boiu' , Playboy Romania si El Mundo Deportivo. astea fiind si preferatele. deci am votat altele.
si doi: daca-l citesc inseamna ca_conteaza si daca-l iau de la chioscu' de zeara si daca-l iau de pe net, nu?
in care caz in Irlanda citeam zearele irlandeze scrise cu tusu' pe cartie, si de pe net o groaza. acu' ma limitez la alea de pe net, si asta din ani in Pajte. care zeare ar fi Monitorul de Vrancea, Plai cu Boiu' , Playboy Romania si El Mundo Deportivo. astea fiind si preferatele. deci am votat altele.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
ai grije ca te dai mare cu ziare straine....si nu e voie
Concurs NBA 2004-2005
-
damn, iete ca m-a bunghit unu'. Si io care credeam ca n-o sa se bage de seama ca am inserat si Monitorul de Vrancea pe acolo...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: eo cu cine votez?
Initial trimis de Mirela
io am doo nelamuriri: in titlu sburatoru' zice ca ce zeare mai citim si anume noi, forumistii, iar in sondaj zice ca_care ie zearu' nostru preferat. apai frate, preferatele mele ie alea mai vechi, ca ie mai moi. si din cand in cand le mai si citesc...
:con: hmmm.....gandesti prea mult

Este "necesar si suficient" sa spui un ziar pe care iti place sa-l citesti pentru ca acel ziar este implicit si ziarul tau favorit!
-
Love2Fly - Junior Member
io citesc libertatea ... k deh .. e multi functional ...
1. e eftin
2. are fata de la pagina 5
3. dupa ce iti termini treba cu el absoarbe scuipatu de maimutza de zici k nu e adevarat .
1. e eftin
2. are fata de la pagina 5
3. dupa ce iti termini treba cu el absoarbe scuipatu de maimutza de zici k nu e adevarat .
-
monk - Mesaje: 2747
Eu citesc literatura de specialitate + lectura suplimentara. De exemplu azi dimineata am citit instructiunile unor picaturi de ureche care m-au scapat de niste dureri foarte neplacute.
-
bad bad Annie - Junior Member
4003
dureri foarte neplacute de masea.
de ce nu termini fraza?
de ce nu termini fraza?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
stau cu un paar de ticiars shi citesc fric de agopian care merge de minune inpreuna. de ce am scris treaba asta aici? nushtu!
-
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii