Katts
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Katts
Buna. In primul rand, fetele de la KATTS canta (acum nu intra in discutie cat de bine/rau sau cat de prelucrate sunt vocile lor). E o chestie bun simt sa nu ne luam de cum arata ele. Un artist nu trebuie judecat in primul rand dupa look, zic eu. De exemplu, una dintre fetele din KATTS apare in clip destul de putin fata de cealalta si cel care a facut montajul chiar a "stramtat" putin cadrul in secventele cu ea (daca ati observat, imaginile sunt incadrate in negru si cumva mai putin late). Cat despre muzica lor... clipul nu are nici o legatura cu ea (caz, din pacate, des intalnit in muzica romaneasca). Promite in schimb orchestratia, undeva o reintoarcere la instrumentele "normale" (ex. chitara electrica). Textul... nimic nou. Iar vocile sunt comune, cu micul amendament ca sunt prelucrate atat cat sa sune "bine", in nici un caz nu sunt sufocate de efecte ciudate. De rezistat, nu stiu daca vor rezista. Doar daca isi revizuiesc putin stilul. Poate ma insel. Asteptam albumul
- songbird
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ..mda..nu mai are rost sa-mi toc nervii de pomana ,pe un prost..respectiv proasta...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Oribile
Mie nu`mi plak fetele astea deloc...n`au voce deloc si se pretind mari vedete...sunt oribile mai...ce dreaq aia e melodie? sa cante la o nunta cu aia .... nu ma refer la faptu` ca e lenta ... ca deh si melodiile lente`s mijto,nu ca aia..."Ti`am dat inima mea" Si versurile suna extraordinar de nashpa...Fetele`s astea`s UNCO0L Nici nu jtiu cu ce se mananca muzik.
Peace man!
Peace man!
-
I`m With You - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii