vacanta mare
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
deci astia sunt buni de tot,ca odata m-am ras de m-am spart,ca i-am prins pe protvinternational,pe antena satelit de la cantina de aici.da,m-am ras mult!
- agent orange
- Junior Member
Initial trimis de agent orange
deci astia sunt buni de tot,ca odata m-am ras de m-am spart,ca i-am prins pe protvinternational,pe antena satelit de la cantina de aici.da,m-am ras mult!
Si potzi sa TE razi in continuare ca nu te opreste nimeni!:o
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
eu ii urmaresc pe protv int.de vreo 3ani(sper sa nu gresesc)dar daca la inceput mi-au placut,acuma nu mai au umor mai deloc...cu greu reuseti sa mai zambesti(uneori)la poantele lor, ca de ras sa avem pardon.nu mai sunt ce au fost si sa fiu sincer imi pare rau...asteptam mult mai mult de la ei
- scobarul
Initial trimis de scobarul
eu ii urmaresc pe protv int.de vreo 3ani(sper sa nu gresesc)dar daca la inceput mi-au placut,acuma nu mai au umor mai deloc...cu greu reuseti sa mai zambesti(uneori)la poantele lor, ca de ras sa avem pardon.nu mai sunt ce au fost si sa fiu sincer imi pare rau...asteptam mult mai mult de la ei
eu am niste concerte deale lor mai vechi in format mp3 si vreau sa spun ca e ceva ce merita ascultat. Intrebarea era daca mai stie cineva vreun site cu asa ceva..
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
pai cauta si tu pe kazaa sau pe geocities
eu am niste concerte deale lor mai vechi in format mp3 si vreau sa spun ca e ceva ce merita ascultat. Intrebarea era daca mai stie cineva vreun site cu asa ceva..
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
9 mesaje