Star Factory....of, of, mai, mai!!!!!
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Star Factory....of, of, mai, mai!!!!!
Probabil ati vazut gaselnitza postului Prima TV. Initial am crezut ca e un fel de Big Brother muzical, dar m-am inselat...e mai rau. De ce e mai rau??? Nu stiu cum reusesc romanii de strica orice emisiune de genu` asta, mai ales ca unul dintre profesori sau ce o fi, este un mare muzician (cine urmareste emisiunea stie despre cine vorbesc). De altfel, din cauza asta m-am uitat la Star Factory, SPERAND din tot sufletul ca, in sfarshit, o sa aud niste concuresti cu talent si voce.... si am auzit....talente cat cuprinde...voce...PAUZA. Si cum ma uitam eu asa, intr-o pauza publicitara ma apuc sa fac turul posturilor si ma opresc pe M6 unde era tot ceva de genu` Star Factory dar cu mai mult bun gust si bun simtz. Adica platoul era aranjat FOARTE ingrijit, cei din public nu aplaudau si urlau ca smititzii la orice fraza rostita de prezentator, concurentii cantau acompaniati doar de un pian, ca sa le iasa vocea in evidenta...si nu mai zic cum cantau toti, la stilul cel mai slab de la ei era cu vreo 200 de clase peste oricare de la Star Factory. Si dau inapoi pe Prima...si ma uit, ascult .... ma crucesc...mai dau pe M6....ma crucesc din nou....si imi vine in cap logica intrebare....E CHIAR ASA GREU???
- Unregistered
ma, ce suferiti ma in halu asta?
m-am uitat si eu pe m6 si in afara de studio nimic nu e mai bun ca la noi... nici macar vocile concurentilor ...
cica "au talent" da voci nexam... hai ca esti absurd.
m-am uitat si eu pe m6 si in afara de studio nimic nu e mai bun ca la noi... nici macar vocile concurentilor ...
cica "au talent" da voci nexam... hai ca esti absurd.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabizzu
ma omule... tu zici ca au talent dar nu au voce!! cum sa aiba talent daca nu au voci?? sau au voci f bune dar nu au talent? :con:
am si eu o certitudine: una fara alta nu merg.
Au TALENTE, figuri, partzuri in cap, spumoase, se dau rotunzi........mai.....dar nu au voce ....te-ai prins?:)
- Unregistered
moa...din cate shtiu yo mai era un subiect deschis dsp star factory ... nu mai vorbiti dsp acelasi lucru ca suna urat,si nici nu e frumos,k de fiecare data se repeta acelasi lucru...mai,poi si ce daca n`au voce mai !?
Nu asta e important ci faptul ca ajung cineva ( adik niste vedete - cum spun ei - ) si apoi...parca era mai mijto BB nuh ?

-
I`m With You - Junior Member
Re: Star Factory....of, of, mai, mai!!!!!
Initial trimis de Unregistered
Probabil ati vazut gaselnitza postului Prima TV. Initial am crezut ca e un fel de Big Brother muzical, dar m-am inselat...e mai rau. De ce e mai rau??? Nu stiu cum reusesc romanii de strica orice emisiune de genu` asta, mai ales ca unul dintre profesori sau ce o fi, este un mare muzician (cine urmareste emisiunea stie despre cine vorbesc). De altfel, din cauza asta m-am uitat la Star Factory, SPERAND din tot sufletul ca, in sfarshit, o sa aud niste concuresti cu talent si voce.... si am auzit....talente cat cuprinde...voce...PAUZA. Si cum ma uitam eu asa, intr-o pauza publicitara ma apuc sa fac turul posturilor si ma opresc pe M6 unde era tot ceva de genu` Star Factory dar cu mai mult bun gust si bun simtz. Adica platoul era aranjat FOARTE ingrijit, cei din public nu aplaudau si urlau ca smititzii la orice fraza rostita de prezentator, concurentii cantau acompaniati doar de un pian, ca sa le iasa vocea in evidenta...si nu mai zic cum cantau toti, la stilul cel mai slab de la ei era cu vreo 200 de clase peste oricare de la Star Factory. Si dau inapoi pe Prima...si ma uit, ascult .... ma crucesc...mai dau pe M6....ma crucesc din nou....si imi vine in cap logica intrebare....E CHIAR ASA GREU???
- alexutza
Re: Re: Star Factory....of, of, mai, mai!!!!!
Initial trimis de alexutza
chiar ca OF! OF! MAI! MAI!
sunt vai de steaua lor( ce nashpa de dinamo a pierdut, sak sak sak pt dinamovishti, steaua e mai buna) in fine sa revenim la ale noastre ma enerveaza totzi din emisiunea aia... se dau in spectacol cu totzii ca nishte proshti!!! abiah ashtept sa se termine emisiunea, pirdere d tmp...
nici macar pe 1/2 nu se compara cu ce a fost bagbrother...
- Unregistered
Initial trimis de I`m With You
moa...din cate shtiu yo mai era un subiect deschis dsp star factory ... nu mai vorbiti dsp acelasi lucru ca suna urat,si nici nu e frumos,k de fiecare data se repeta acelasi lucru...mai,poi si ce daca n`au voce mai !?Nu asta e important ci faptul ca ajung cineva ( adik niste vedete - cum spun ei - ) si apoi...parca era mai mijto BB nuh ?
Eu cred ca nu ai prins care era ideea emisiuni....Alo!....Tu nu ti-ai dat seama ca este o emisiune pentru a descopi noi talente ...si sa fie tineri care au adevarate calitati vocale nu afoni aia ..Asa ca dragutza asta era important !
Pobabil ca s-a mai deschis aceste subiect si poate se repta pentru ca lumea este dezgustata de ce se intampla...Da nu e nimic exista si telecomanda..Noi nu avem nimic de pierdut doar postul PRIMA care va avea din ce in ce mai putina audienta.
- kally
- Junior Member
Acest forum se tot repeta...cred ca am raspuns la vreo 3 de acest gen! Si culmea, acelasi subiect este si acum! In fine...
Acum sa-mi spun si eu parerea...
Desi acest Star Factory nu este realizat prea "stralucit"....
adik faptul ca acei concurenti stau in aceeasi casa unde au stat si cei de la Big Brother...pt mine nu este foarte placut....ma rog...
Insa la partea de talent...
eu cred ca printre ei se afla si persoane foarte talentate! Printre ele se numara Stela si Laura...care dupa parerea mea canta super misto!
Iar cand e vb de pile...poate...sa zicem..la cine? la Ela? Ca e iubitasu` la "In familie"? Se poate..nu zic ca nu.... insa asa cum a intrat ea cu pile.... canta si ea destul de misto!
Iar de ceilalti...Amalia...Anca....astea`s taranci! din Arad, sau de pe unde naibii mai sunt... de astea ce mai ziceti..astea tot cu pile au venit?
Acum sa-mi spun si eu parerea...
Desi acest Star Factory nu este realizat prea "stralucit"....
adik faptul ca acei concurenti stau in aceeasi casa unde au stat si cei de la Big Brother...pt mine nu este foarte placut....ma rog...
Insa la partea de talent...
eu cred ca printre ei se afla si persoane foarte talentate! Printre ele se numara Stela si Laura...care dupa parerea mea canta super misto!
Iar cand e vb de pile...poate...sa zicem..la cine? la Ela? Ca e iubitasu` la "In familie"? Se poate..nu zic ca nu.... insa asa cum a intrat ea cu pile.... canta si ea destul de misto!
Iar de ceilalti...Amalia...Anca....astea`s taranci! din Arad, sau de pe unde naibii mai sunt... de astea ce mai ziceti..astea tot cu pile au venit?
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Initial trimis de M|haElla`
Acest forum se tot repeta...
se repeta threadu',avand deci acelasi subiect...
ce legatura are faptu' ca iubitul Elei a jucat in "in familie"?!?! ;a bravo lor! si Ela chiar e simpatica , si danseaza destul de bine...

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Da da dragutza....Eu cred ca nu ai prins care era ideea emisiuni....Alo!....Tu nu ti-ai dat seama ca este o emisiune pentru a descopi noi talente ...si sa fie tineri care au adevarate calitati vocale nu afoni aia ..Asa ca dragutza asta era important !

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
alo?! Yoi.... tu ... ma lasi sa raspund la telefon? Ia zi ca te aud?! Ce ziceai? Citeste mesajul de mai sus... k am raspuns.
) Nu`i centrala acasa e numai mesageria 07.....
sau 89999998 Vezi ca acolo e alo de alo

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
-
15 mesaje
• Pagina 1 din 1