forumul fara eyewitness....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gabuba » Mar Noi 11, 2003 11:57 am

te invit aici... nu vei regreta! am atatea surprize-surprize...

'a ma baixiniule, ma, n-aveai tu loc sa te desfasori si inainte? *p
despre ce surprize ne vorbesti? A-) vreti sa declansati o noua revolutie impotriva focii, ciorbii borate? :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 12:12 pm

ciorba borata esti tu , ba ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 12:17 pm

forumu fara aiu ie ca ciorile cu sapun...(unde cioara nu ie neaparat rapidist)...
Moshule, tulai ma c-oi fii si za lord acus? si ce-i aia cu venge...nushtu ce: un nou tip de shaorma`?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 12:33 pm

da..iar thee este un nou model de lipie.

si ca sa raspund la titlul acestui subiect ......este ca o zi insorita de primavara , ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad, ca 3 shawerme mancate gratis. :a
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 1:13 pm

iexact ma :
este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou

ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arse
ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu

si as mai mentiona ca gara de la chitila fara elvis :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 1:21 pm

este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare

ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig

ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 1:24 pm

este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare lesbiana

ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig in timp ce te f@ten c*r

ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united :con: ce ai vrut sa spui acilea?
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 1:31 pm

este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare lesbiana pe care o convingi sa-ti suga pu**

ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united ce ai vrut sa spui acilea? am vrut sa spun cine-s contracandidatele lu chelsea la castigarea Premiership

ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig in timp ce te f@ten c*r la figurat ca deja il doare burta
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 3:43 pm

este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare lesbiana pe care o convingi sa-ti suga pu** da nu-i place si te musca sau si mai rau nu o gaseste

ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united ce ai vrut sa spui acilea? am vrut sa spun cine-s contracandidatele lu chelsea la castigarea Premiership aici putem sa stergem ca nu ai avut replica

ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig in timp ce te f@ten c*r la figurat ca deja il doare burta si e si mai naspa ca te f@ten c*r si mai si boraste pe tine

:D
memetshot

nu-mi place sa dau limbi in zone erogene, dar...

Mesajde nae cinefil » Mie Noi 12, 2003 2:32 pm

e ca o balantza shmenuita, adevaratele greutazi shi unitatzi de masura fiind ascunse sub tejghea!

peseu: nu ma pot abtine sa nu observ inceputul acestui thread shi felul in care-a ajuns acum, cu doua tabere luptandu-se pentru...pentru ce?! pacat!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mie Noi 12, 2003 2:39 pm

apai io ma bateam cu mosu pur si simplu...iar svengali,....svengalia si el asa...
memetshot

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii