Cine credeti ca va forma un grup la Star factory?!
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine credeti ca va forma un grup la Star factory?!
De ceva timp pe prima e difuzata emisiunea "Star factory" saptamana viitoare pe langa faptul ca unul dintre cei 3 propusi va parasi casa iar 4 vor forma un grup!Care credeti ca sunt aceia care vor forma grupul?
- Costin
asa de fidel telespectator esti incat nu ti-ai dat seama ca stela a parasit echipa, ramanand doar 2 nominalizati.
trupa teoretic ar fi formata din
- zoli (el o sa faca parte din trupa 100%)
- Ela
- Anca
- Iosif sau Mugur depinde care iese luni acu'.
pt solo marea batalie se va da intre alex, laura si japhet... desi exista posibilitatea ca Producator sa ii aleaga pe laura si alex care-s f buni in trupa cu care sa dea lovitura. sau macar pe unu din astia doi... in fine, se anunta ceva spectaculos.
dar cu cei 20 de telespectatori ai emisiunii nu vad un prea mare succes al acestora.

trupa teoretic ar fi formata din
- zoli (el o sa faca parte din trupa 100%)
- Ela
- Anca
- Iosif sau Mugur depinde care iese luni acu'.
pt solo marea batalie se va da intre alex, laura si japhet... desi exista posibilitatea ca Producator sa ii aleaga pe laura si alex care-s f buni in trupa cu care sa dea lovitura. sau macar pe unu din astia doi... in fine, se anunta ceva spectaculos.
dar cu cei 20 de telespectatori ai emisiunii nu vad un prea mare succes al acestora.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Eu cred ca in final vor ramane:
Laura
Alex
Japhet
si Ela
Nu stiu daca ei vor forma un grup, sau vor canta solo, insa astia sigur o sa fie in finala!
Laura
Alex
Japhet
si Ela
Nu stiu daca ei vor forma un grup, sau vor canta solo, insa astia sigur o sa fie in finala!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
Oricum ar fii...
cei 4 pe care i-am zis eu cu siguranta ca vor castiga!
Probabil si Anca...care pare la locul ei, si canta misto pe unele melodii!
cei 4 pe care i-am zis eu cu siguranta ca vor castiga!
Probabil si Anca...care pare la locul ei, si canta misto pe unele melodii!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii