ati vazut ultimul sau clip? din pacate am fost atat de socata incat am si uitat numele piesei. e.... nu stiu cum.... ciudat. mi-a trebuit ceva timp sa imi revin dupa ce l-am vazut pe insusi marilyn in popoul gol ;S
astept si eu niste pareri
marilyn manson - ultimul videoclip
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Melodia avea un nume mai lung...deci nu l-am putut retine...oricum io abia azi l-am vazut....pot sa zic k-mi place cum e realizat.E un pic cam ciudat,dar asta e stilul lui Marilyn Manson
Melodia e de pe un soundtrack parca......

Melodia e de pe un soundtrack parca......
- Titina
- Junior Member
...
Noua melodie (pe MTV) e "This is the new shit" de pe albumul "The golden age of grotesque"
Anyway... azi mai dand din cand in cand pe Atomic am vazut de vreo 6-7 ori (probabil numai melodia asta - si inca cateva - o avea Atomicul in momentul ala de o tot dadea) . (Shi) aia e cu Manson gol in videoclip , da' melodia e veche. (aia de pe soundtrack)
Din This is the new shit nu am vaz decat secvente ca aveam musafiri si m-am gandit ca e mai bine sa schimb canalul
.
Voi la care melo va referiti ?
Anyway... azi mai dand din cand in cand pe Atomic am vazut de vreo 6-7 ori (probabil numai melodia asta - si inca cateva - o avea Atomicul in momentul ala de o tot dadea) . (Shi) aia e cu Manson gol in videoclip , da' melodia e veche. (aia de pe soundtrack)
Din This is the new shit nu am vaz decat secvente ca aveam musafiri si m-am gandit ca e mai bine sa schimb canalul

Voi la care melo va referiti ?
- Seth2
- Junior Member
Spooky..:)
This is the new shit...da` parca la "teveu" scria altceva ( Ceva cu .... long way from hell)
In orice caz....nice videoclip.....shokant
In orice caz....nice videoclip.....shokant

- Rimeea
Piesa se numeshte "Long Hard Road Out Of Hell"
Marilyn Manson & Sneaker Pimps shi nu prea ie noo, ea fiind din 1997. Dupa unele standarde, ai putea spune chiar ca ie veche.
Marilyn Manson & Sneaker Pimps shi nu prea ie noo, ea fiind din 1997. Dupa unele standarde, ai putea spune chiar ca ie veche.
-
neatza - Mesaje: 5820
Hmmzzz... Ma mir cum d n-a fost cenzurat sau interzis p MTV... Anyway, versurile sunt schimbate... Nu e versiunea d p album.....
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Sa-l cenzureze?pentru ce?
Si ma rog dc sa-l cenzureze??Crede-ma sunt formatii care au videoclipuri mult mai ....aaa..."socante" decat cel a lui Manson.Nu stiu daca ai vazut "From Cradle To Enslave" de la Cradle of Filth(Ma rog,piesa e ceva mai veche-1999-)ei bine,acela poti sa zici ca e socant(Nu chiar asa de socant mai ales pt fani..doar pt cei care-l vad pt prima data si nu sunt chiar fani Cradle)...Daca vrei mai pot da nume de formatii cu piese intr-adevar socante(Nine inch nails;Slipknot;Alice in chains..etc)SI oricum Manson nu mai e ce a fost inainte,acum e mult mai comercial..de fapt,e atat de popular incat o face pe Britney nepopulara...pacat...
- D3mona
super misto
e prea tare manson... cel putin ultimul album e bestial
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Initial trimis de Andreea Pisoi
Hmmzzz... Ma mir cum d n-a fost cenzurat sau interzis p MTV... Anyway, versurile sunt schimbate... Nu e versiunea d p album.....
Am vazut pe MusicMax.. versiunea cenzurata...doar o litera..

Bubble bubble bitch bitch
Rebel rebel party party
Sex sex sex and don`t forget the violence
Bla bla bla...
- Rimeea
- Junior Member
Re: marilyn manson - ultimul videoclip
Initial trimis de bluemoonshadow
ati vazut ultimul sau clip? din pacate am fost atat de socata incat am si uitat numele piesei. e.... nu stiu cum.... ciudat. mi-a trebuit ceva timp sa imi revin dupa ce l-am vazut pe insusi marilyn in popoul gol ;S
astept si eu niste pareri
E misto!
- drumplayer
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii