Sunt o "vedeta" care are ceva de spus

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sunt o "vedeta" care are ceva de spus

Mesajde Doctorklax » Vin Oct 18, 2002 6:24 pm

Salutare frati romani.Vreau sa va spun ca sunt un membru al unei trupe foarte cunoscuta din romania(prefer sa raman in anonimat) Cu tota parerea de rau am ajuns si io sa vad acest forum care m-a lasat poster.am citit o gramada de posturi de pe aici dar nu am vazut nimick care sa imi placa....ma tot minunez cat de mare e invidia si prostia in romania.De ce toata lumea critica fratilor?De ce nu faceti si voi ce facem noi "vedetele" cica si sa vedem daca sunteti in stare?Adica sa mergi la studio sa mergi sa faci poze sa faci muzica(buna sau degeaba)sa canti live sau playback nu conteaza ....sa faci bani frate.De ce toate muile care stau in casa si nu au bani de tigari in buzunar se drogheaza si alte alea vin si comenteaza pe aici?Au prins baietii 10000 de lei pt o juma de ora la net cafe si acum isi dau cu parerea?Fuck off(sunt si baieti de treaba pe acest forum dar acum o sa vorbim in continuare despre niste oameni...)O sa incerc sa le iau pe rand ca sa lamuresc pe toata lumea despre ce se intampla in muzica romaneasca....
i
n primul rand era vorba de clipurile de kakat in romania....

deci de ce sunt ele de kakat?pt ca salariul mediu pe economie e de cakat pt ca TU nu cumperi caseta mea ci doar leiei de pe net.pt ca NU SUNT BANI FRATIE....deci sa fim seriosi daca ar fi sa scot un clip ca afara asta inseamna minim 100.000 de dolari ceea ce in bani romanesti (ca sa nu mai faceti calculu)inseamna 3.300.000.000 Lei car emi se pare o suma cam lunga....Pai la cine plm sa vand io atattea cd-uri si casete ca sa fac io 3 miliarde?esti nebun la cap?chiar daca fac o piesa care sa zicem e super tare mare hit topuri si din alea TU tot mp3 asculti u know?de ce pt ca romanul da bani pe paine ma si pe carnati nu pe o bucata de plastik ca aia nu ii face cald in stomak.clipurile romanesti costa in medie 5000$...hai sa facem un calcul-100.000-5000 rezulta o mica mare diferenta no?pai cine imi da mah banii astia?Mos craciun?sau tu?sau poate fratele tau....nu prea cred.Pai ma in afara cand mergi cu un material la o casa de discuri pai aia iti fac orice ma numai sa fie siguri ca scot bani din treaba asta si unde nu bagi banu nu scoti nimick.in artistii din germania sa zicem se investesc cam 500.000 minim mai frate (studio sedinte foto si alte alea videoclip si alte alea)i se da si contabil si manager (cu scoala atentie maxima repet cu scoala)si impresar (tot cu scoala)Pai ma io cand m-am dus si am semnat contractu la casa de discuri mai ca nu flegmau aia pe mine mah...de abia au vrut la inregistrari sa ne plateasca transportu....

De ce sunt piesele romanesti de cakat?
pt ca in afara o piesa in studio nu costa 500$ ca pe la noi ci cu mult mai mult poate 20000$ nu stiu exact.
un album in afara se face in cateva luni nu intr-o saptanina ca la noi.pai io daca as sta cateva luni in studio ar trebuie sa-mi vand casa si inca vreo 10 case care nu sunt ale mele....intelegi?

Acum alta e problema....Io am ajuns foarte greu acolo unde sunt si nu am pupat in kur pe nimeni frate...nici nu sunt un artist care nu prea are habar de muzica.Adica io fac si versuri si muzica si mai fac si scenarii de clip plus coperti la cd-u plus ma mai gandesc si la alte chestii....si acum vine unu ca K-Gula ca mai bine schimb "g" cu p si iese K-P**a si face comantarii despre tot ce ii iese in cale.Mai sunt si altii care se vor a fi destepti si care cum am mai spus nu au un ban in buzunar si comenteaza fara sa stie despre ce e vorba.....Pai mah fratilor nu poti sa vi tu care esti rocker si asculti Dimmu Borgir si Tiamat+Kataklism si Deicide si sa spui ca Blondy e de cakat pt ca atunci tu esti de cakat u now?Dar nici in cazul in care esti fan Blondy sau Hi-Q sau Cassa loco sa spui ca Dimmu Borgir e de cakat sau ca megadeth e de cakat.Uite la K-Gula.El e fan Parazitii si prieten cu ei + alte trupe din astea de hip-hop(de altfel a cantat si el intr-o trupa dar se pare ca nu a cumparat nimeni acel CD pt ca daca cumpara acum mai auzeai de el si altundeva nu doar pe acest forum) si se ia de toata lumea...ca ala ii de kakat ca ala copiaza ca ala ii slab si nashpa ca pe asti nu dau nici o flegma sia asa mai departe....Ba Esti fara cultura si bun simt.Pai de ce va luati de akcent ca sunt nashpa?Ba sunt cum sunt dar ei fac bani si si tu stai acasa sau muncesti la patron sau faci fele de fel de smecheri numa sa maiiasa un ban de mers in oras si de haine....Sau de ce se ia lumea de BLondy?Era si boala aia cu cantatu de playback.....Da ma se canta playback sunt mai multe motive pt asta(ar mai dura 1 ora sa scriu)Bah nu zic sa nu va dati cu parerea dar nici chiar in halu asta mah....e jenant de-a dreptu.....Si mai e o faza....daka tot vrei sa comentezi...pe tine te stiu prietenii si maica-ta pe mine ma stiu poate 5000000 de oameni si cativa ma si respecta pe strada si eu imi permit sa dau mana cu mai multi oameni cu valoare decat iti poti permite tu.u know?si daca nu-ti place ce cant nu te obosi sa downlaodezi vreun mp3 ca numa ocupi spatiu de pe hard degeaba....tu nu meriti sa ai munca mea in calculatoru tau.Pai ce poola mea nimick nu e pe gratis...te-ai obisnuit sa vi la concerte in aer liber fara nici un ban ca sa poti arunca dupa mine cu peturi de apa plata. dar cand sunt la un concert inauntru nu dai 50.000 sa ma vezi.hai si acolo si plateste 50000 si te las sa-mi spargi o sticla de cap frate daca pt asta viisi nu te mai onosi sa te uiti la clipul meu pt care am muncit dar nici nu comenta pt decat atunci casnd muncesti si tu ok?sau ce crezi ca il faci tu mai bun?demonstreaza.....intrbare incuietoare nu?Deci cand apare clipu pe atomic apasa next channel si daca nu-ti convine cumparat-ti satelit daca nu ai si uita-te la programe oferite de alte tari sau la hbo cu decogor pe nashpa....ce aveti ma cu manelele au facut oamenii bani pe prostime....nu cu copilu minune tre sa aveti voi treaba ci cu fanii lui nu?pai daca omu o gasit prostu normal ca vinde marfa....

si sa va mai zic ceva....in legatura ca se fura
pai normal ca se fura in muzica pt ca in tara asta totul se fura suntem in popor de pupincuristi si limbisti de pe vremea lu decebalsi ne place sa luam mita.si mah in muzica se fura tot timpul si afara.Muzica e scrisa pt ca sunt doar 8 note muzicale.pai puff daddy traieste doar din preluari.acuma adaca robert miles o venit cu ritmul ala comercial amu inseamna ca trupele house care au acelasi ritm il copiaza(dau un exemplu)uite si morometii...Busta rhymes si Mystical curat dar si ce daca nah....daka vand ceva inseamna ca au valoare daka nu asta e....Sau simplu ca copiaza underground project....nu copiaza frate se inspira.tu cand copiai la teza copiai o fraza cu totul numa ca sa treci da nu mai modificai nimick.e sanu-mi zici mie ca Simplu au luat negativu de la underground Project si au pus versuri pe el ca atunci mananci kkt.atata timp cat aduci o schimbare aia nu e copie....si faza cu Casa loco-Cypress hill.pai mah arata-mi o asemanare intre negativu de la casa si negativu de la cypress....nici una doar ritmu.pai sunt mii de trupe care folosesc acelasi ritm.Ar trebui sa asculti un pic mai bine cititorule si sa vezi despre ce vorbesc....cine a furat cu adevarat au fost L. A. si alte trupe de manele dar bravo lor pt ca au facut bani.

Nu prea mai am timp sa stau si m-am cam plictisit de scris da mai sunt multe de zis.Sper ca nu am jignit niste oameni cu valoare de pe acest forum.pt ei tot respectu din lume.Am si io un cuvant de spus si m-am exprimat...Oricum nu va chinuiti sa-mi scrieti raspunsuri si argumente pt ca pe acest site nu o sa mai intru niciodata si adrersa de mail cu care am facut inregistrarea e falsa deci n-are rost...

Respect K-Gula.Esti cel mai tare estisi vedeta te stie si lumea ce mai vrei....fa treaba pe forumu asta.

Respect cunoscatorilor....
Doctorklax

hmmm

Mesajde n3aGabitz » Vin Oct 18, 2002 7:40 pm

un lucru e clar, nu esti din lumea hip hop-ului! Ai dreptate la multe kestii dar in legatura cu k-gula esti cam paralel nu te supara. Vezi tu care e diferenta...unii din noi mai facem muzica si pentru faptul ca NE PLACE! Pentru arta intelegi, kiar daca suntem cum zici tu "muritori de foame" macar am satisfactia ca atunci cand pun capu jos pe perna zic "Asta e facuta de mine" "imi place ce fac" " o fac de dragul muzicii"...cred ca intelegi asta. Sii stai linistit ca albumu racla a vandut cat de cat, doar nu te ei si tu dupa datele data de A&A...dupa ei si parazitii au vandut "nici o problema" in doar 100 de copiii...cand albumu poate a atins o suta de miii. Deci inteleg nevoia de bani, si eu am MARE nevoie de BANI, dar in fine....asta e, fiecare face ce VREA si cum VREA.

cam atat, pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Oct 18, 2002 9:00 pm

cateva consideratii:
1. eu am tot dreptul sa critic muzica de kkt din romania si tu nu ma poti opri (libertate de opinie...)
2. personal, nu incerc sentimente de invidie, doar uneri de frustrare cand vad ca formatii bune nu sunt promovate deloc iar cele de kkt le vezi de fiecare data cand deschizi televizorul
3. o critica bine spusa e infinit mai constructiva decat o lauda falsa
4. daca nu ai bani si talent cine pula mea te pune? asta nu e o scuza si nici faptul ca toata lumea face la fel nu te face mai breaz... de fapt, nu e chiar vina ta, ci a celor care te promoveaza si a fraierilor care iti cumpara "arta", tu fiind "artist" (am folosit "tu" la modul general, nu era vorba numai despre tine...)
5. daca toti fura, trebuie sa furi si tu?

ce ai tu dreptate e ca nu "artistii" sunt vinovati, ci fanii care cumpara... dar multi din ei nu au auzit ceva mai bun sau nu stiu exact ce e bun, asa ca vina poate sa cada si pe producatori...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 9:09 pm

Mesajele pe care le trimite k-gula pe acest forum sunt mesaje pe care le citeshti uneori de doua-trei ori din dragul de a le citi...mesajul tau l-am citit pana la un anumit punct cand mi-am dat seama de imbecilitatea de care dai dovada..
De la inceput dai dovada de lashitate nedezvaluindu-tzi identitatea dar probabil k asha e mai ushor sa arunci cu vorbe fara sa shtie nimeni cine se afla in spatele lor...te simtzi mai protejat nu? Ce, tzi-e teama k vine peste tine noaptea costin shi te bate pana-tzi sar ochii din cap? Sau pana itzi vine mintea la loc shi te duci sa te culci in patul ala fara saltea, mai adanc shi cu capac...

Original a spus-o foarte bine, nu totzi canta pt bani, multzi canta pt a contribui la dezvoltarea unui gen...crezi k picasso a inceput sa picteze pt bani? Marii maeshtrii sunt cei care fac totul de amorul artei, cei carora nu le pasa de cat au in portofel ci de zambetul de pe fatza fanului care da din cap pe o melodie la concert...Dar astea-s detalii meschine...nu conteaza pt cei ca tine...
Dak eshti din lumea hh shi ai ceva cu costin...fa o in rime, eshti in stare? Dak nu eshti din lumea hh atunci critici doar de dragul de a lovi intr-un rapper...pun pariu k ai facut un screen-shot la fanclub shi te duci sa te lauzi la prieteni...bah...m-am luat de K-gula...Ia stai in banca ta shi shhhhhh.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

imbecil

Mesajde Love2Fly » Vin Oct 18, 2002 9:13 pm

Parerea mea e ca asta nu poate fi decat un manelist sau unul din aia de la ELGI.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Oct 18, 2002 9:22 pm

elgi nu sunt tot manelisti?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

mda....

Mesajde Love2Fly » Sâm Oct 19, 2002 12:04 am

Ai si tu dreptate, oricum un om inteligent sigur nu poate sa fie.:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dadius » Sâm Oct 19, 2002 12:08 am

1 + 1 = 2

m-am saturat de aceste vedete care intra pe forum si dau cate o duma doar asa in doru' pulii. din cat am observat eu asta e un forum pt oameni care vad mai mult in muzica decat marea majoriate a oamenilor . asta face acest forum deosebit. faptul ca putem sa discutam noi intre noi ceea ce nu ne comvine la muzica romaneasca si daca avem chef mai si barfim,aruncam cu noroi si injuram. poate ca tu artistule nu concepi ca unii oameni nu dau 2 bani pe tine dar se stii ca se intampla si asa ceva in viata.
in incheiere as vrea sa spun ca daca mai e vreo vedeta care vrea sa scrie ceva pe aici sa aiba bunul simt sa spuna cine este ca sa stim la ce nivel ne coboram. spre exemplu daca acest thread l-a deschis Andreea Balan????? merita sa mai raspundem ??? clar ca nu!! ne obosim degeaba.
Va pup mai vedetelor si mai lasati-ne cu ale noastre.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde LiquidSky » Sâm Oct 19, 2002 2:03 am

hai sa ne facem toti un hobby: sa ne placa muzica romaneasca. da va zic io, o sa ne lasam usor de el. pur si simplu we don't fit in!
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Re: Sunt o "vedeta" care are ceva de spus

Mesajde songbird » Sâm Oct 19, 2002 1:09 pm

Uite care e treaba: si eu sunt o viitoare vedeta (imi puteti assculta piesa chiar pe acest site, in sectiunea artisti.php; sunt Alexandra Ivan). Nu sunt deloc de acord nici cu manelele (a se citi "muzica" penibila facuta DOAR pt a castiga bani), nici cu playback-ul (te faci de rusine in fata publicului si a ta insuti; plus ca dupa aia cred toti ca n-ai voce; faza cu sonorizarea proasta nu tine- iti trebuie doar un mixer si un microfon bun, ceea ce nu-i prea greu de gasit!!!), iar de plagiat nu mai zic... e o rusine inutila: se poate compune muzica in Romania si fara sa se fure (eu sunt mandra de faptul ca am compus peste 1000 de piese- ale mele!!!). Asa ca, fraiere, taci pana vei compune si tu ceva! Esti de la Akcent sau de ce Dumnezeu esti asa de ratat? Daca ai fi mare vedeta, cum zici, nu ti-ai pierde timpul pe forum-uri, ci ai munci in studio, lenesule! Da, ziceai ca in strainatate albumele se inregistreaza luni de zile... pe naiba! Un artist adevarat poate inregistra un album si intr-o singura noapte. Dar cum tu nu te poti numi artist (cel putin nu dupa limbaj), dispari!

Initial trimis de Doctorklax
Salutare frati romani.Vreau sa va spun ca sunt un membru al unei trupe foarte cunoscuta din romania(prefer sa raman in anonimat) Cu tota parerea de rau am ajuns si io sa vad acest forum care m-a lasat poster.am citit o gramada de posturi de pe aici dar nu am vazut nimick care sa imi placa....ma tot minunez cat de mare e invidia si prostia in romania.De ce toata lumea critica fratilor?De ce nu faceti si voi ce facem noi "vedetele" cica si sa vedem daca sunteti in stare?Adica sa mergi la studio sa mergi sa faci poze sa faci muzica(buna sau degeaba)sa canti live sau playback nu conteaza ....sa faci bani frate.De ce toate muile care stau in casa si nu au bani de tigari in buzunar se drogheaza si alte alea vin si comenteaza pe aici?Au prins baietii 10000 de lei pt o juma de ora la net cafe si acum isi dau cu parerea?Fuck off(sunt si baieti de treaba pe acest forum dar acum o sa vorbim in continuare despre niste oameni...)O sa incerc sa le iau pe rand ca sa lamuresc pe toata lumea despre ce se intampla in muzica romaneasca....
i

deci de ce sunt ele de kakat?pt ca salariul mediu pe economie e de cakat pt ca TU nu cumperi caseta mea ci doar leiei de pe net.pt ca NU SUNT BANI FRATIE....deci sa fim seriosi daca ar fi sa scot un clip ca afara asta inseamna minim 100.000 de dolari ceea ce in bani romanesti (ca sa nu mai faceti calculu)inseamna 3.300.000.000 Lei car emi se pare o suma cam lunga....Pai la cine plm sa vand io atattea cd-uri si casete ca sa fac io 3 miliarde?esti nebun la cap?chiar daca fac o piesa care sa zicem e super tare mare hit topuri si din alea TU tot mp3 asculti u know?de ce pt ca romanul da bani pe paine ma si pe carnati nu pe o bucata de plastik ca aia nu ii face cald in stomak.clipurile romanesti costa in medie 5000$...hai sa facem un calcul-100.000-5000 rezulta o mica mare diferenta no?pai cine imi da mah banii astia?Mos craciun?sau tu?sau poate fratele tau....nu prea cred.Pai ma in afara cand mergi cu un material la o casa de discuri pai aia iti fac orice ma numai sa fie siguri ca scot bani din treaba asta si unde nu bagi banu nu scoti nimick.in artistii din germania sa zicem se investesc cam 500.000 minim mai frate (studio sedinte foto si alte alea videoclip si alte alea)i se da si contabil si manager (cu scoala atentie maxima repet cu scoala)si impresar (tot cu scoala)Pai ma io cand m-am dus si am semnat contractu la casa de discuri mai ca nu flegmau aia pe mine mah...de abia au vrut la inregistrari sa ne plateasca transportu....

pt ca in afara o piesa in studio nu costa 500$ ca pe la noi ci cu mult mai mult poate 20000$ nu stiu exact.
un album in afara se face in cateva luni nu intr-o saptanina ca la noi.pai io daca as sta cateva luni in studio ar trebuie sa-mi vand casa si inca vreo 10 case care nu sunt ale mele....intelegi?

Acum alta e problema....Io am ajuns foarte greu acolo unde sunt si nu am pupat in kur pe nimeni frate...nici nu sunt un artist care nu prea are habar de muzica.Adica io fac si versuri si muzica si mai fac si scenarii de clip plus coperti la cd-u plus ma mai gandesc si la alte chestii....si acum vine unu ca K-Gula ca mai bine schimb "g" cu p si iese K-P**a si face comantarii despre tot ce ii iese in cale.Mai sunt si altii care se vor a fi destepti si care cum am mai spus nu au un ban in buzunar si comenteaza fara sa stie despre ce e vorba.....Pai mah fratilor nu poti sa vi tu care esti rocker si asculti Dimmu Borgir si Tiamat+Kataklism si Deicide si sa spui ca Blondy e de cakat pt ca atunci tu esti de cakat u now?Dar nici in cazul in care esti fan Blondy sau Hi-Q sau Cassa loco sa spui ca Dimmu Borgir e de cakat sau ca megadeth e de cakat.Uite la K-Gula.El e fan Parazitii si prieten cu ei + alte trupe din astea de hip-hop(de altfel a cantat si el intr-o trupa dar se pare ca nu a cumparat nimeni acel CD pt ca daca cumpara acum mai auzeai de el si altundeva nu doar pe acest forum) si se ia de toata lumea...ca ala ii de kakat ca ala copiaza ca ala ii slab si nashpa ca pe asti nu dau nici o flegma sia asa mai departe....Ba Esti fara cultura si bun simt.Pai de ce va luati de akcent ca sunt nashpa?Ba sunt cum sunt dar ei fac bani si si tu stai acasa sau muncesti la patron sau faci fele de fel de smecheri numa sa maiiasa un ban de mers in oras si de haine....Sau de ce se ia lumea de BLondy?Era si boala aia cu cantatu de playback.....Da ma se canta playback sunt mai multe motive pt asta(ar mai dura 1 ora sa scriu)Bah nu zic sa nu va dati cu parerea dar nici chiar in halu asta mah....e jenant de-a dreptu.....Si mai e o faza....daka tot vrei sa comentezi...pe tine te stiu prietenii si maica-ta pe mine ma stiu poate 5000000 de oameni si cativa ma si respecta pe strada si eu imi permit sa dau mana cu mai multi oameni cu valoare decat iti poti permite tu.u know?si daca nu-ti place ce cant nu te obosi sa downlaodezi vreun mp3 ca numa ocupi spatiu de pe hard degeaba....tu nu meriti sa ai munca mea in calculatoru tau.Pai ce poola mea nimick nu e pe gratis...te-ai obisnuit sa vi la concerte in aer liber fara nici un ban ca sa poti arunca dupa mine cu peturi de apa plata. dar cand sunt la un concert inauntru nu dai 50.000 sa ma vezi.hai si acolo si plateste 50000 si te las sa-mi spargi o sticla de cap frate daca pt asta viisi nu te mai onosi sa te uiti la clipul meu pt care am muncit dar nici nu comenta pt decat atunci casnd muncesti si tu ok?sau ce crezi ca il faci tu mai bun?demonstreaza.....intrbare incuietoare nu?Deci cand apare clipu pe atomic apasa next channel si daca nu-ti convine cumparat-ti satelit daca nu ai si uita-te la programe oferite de alte tari sau la hbo cu decogor pe nashpa....ce aveti ma cu manelele au facut oamenii bani pe prostime....nu cu copilu minune tre sa aveti voi treaba ci cu fanii lui nu?pai daca omu o gasit prostu normal ca vinde marfa....

pai normal ca se fura in muzica pt ca in tara asta totul se fura suntem in popor de pupincuristi si limbisti de pe vremea lu decebalsi ne place sa luam mita.si mah in muzica se fura tot timpul si afara.Muzica e scrisa pt ca sunt doar 8 note muzicale.pai puff daddy traieste doar din preluari.acuma adaca robert miles o venit cu ritmul ala comercial amu inseamna ca trupele house care au acelasi ritm il copiaza(dau un exemplu)uite si morometii...Busta rhymes si Mystical curat dar si ce daca nah....daka vand ceva inseamna ca au valoare daka nu asta e....Sau simplu ca copiaza underground project....nu copiaza frate se inspira.tu cand copiai la teza copiai o fraza cu totul numa ca sa treci da nu mai modificai nimick.e sanu-mi zici mie ca Simplu au luat negativu de la underground Project si au pus versuri pe el ca atunci mananci kkt.atata timp cat aduci o schimbare aia nu e copie....si faza cu Casa loco-Cypress hill.pai mah arata-mi o asemanare intre negativu de la casa si negativu de la cypress....nici una doar ritmu.pai sunt mii de trupe care folosesc acelasi ritm.Ar trebui sa asculti un pic mai bine cititorule si sa vezi despre ce vorbesc....cine a furat cu adevarat au fost L. A. si alte trupe de manele dar bravo lor pt ca au facut bani.

Nu prea mai am timp sa stau si m-am cam plictisit de scris da mai sunt multe de zis.Sper ca nu am jignit niste oameni cu valoare de pe acest forum.pt ei tot respectu din lume.Am si io un cuvant de spus si m-am exprimat...Oricum nu va chinuiti sa-mi scrieti raspunsuri si argumente pt ca pe acest site nu o sa mai intru niciodata si adrersa de mail cu care am facut inregistrarea e falsa deci n-are rost...

Respect K-Gula.Esti cel mai tare estisi vedeta te stie si lumea ce mai vrei....fa treaba pe forumu asta.

songbird

VETO!

Mesajde PreferatA » Sâm Oct 19, 2002 1:16 pm

daca iei un mp3 de pe net si itzi place melodia la nebunie si .. itzi place si artistul ... iei si albumul original .. pentru ka aia kare au net acasa si cei kare au pc .. ka sa ishi ia mp3 .. itzi zik eu ka au bani sa ishi ia si un album ...
Conditzia este ka melodiile lor sa fie de calitate .. melodia te convinge sa iei albumu .. pe kand artistii din romania .. putzini sunt cei kare .. ku o melodie te conving sa le iei un album :U
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Dum Oct 20, 2002 8:25 am

deci...un album nu il faci peste noapte clar! poti face 2-3 piese intr-o zi, asta daca ai textele, idea piesei, sau pur si simplu iti vine o mare inspiratie la negativ..si bagi un text la plezneala.

cam atat...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Oct 20, 2002 12:19 pm

eu vreau sa mi expun parerea pt ca e o tara libera sau cel putin asa se vrea.asa cum zicea solista de la van noizz,in romania oamenii se impart in doua categorii:cei care incearca sa faca muzica(si reusesc intr o mai mica sau mai mare masura,chiar daca nu e "muzica "intotdeauna)si cei care isi bat joc de prima categorie.gandeste te tuh in care te incadrezi?
dar dintr un anumit punct de vedere ai dreptate.aici,in tara noastra iubita,tara paradoxurilor,se merge dupa principiul "scopul scuza mijloacele".nu conteaza cum, dar sa faci bani.asta e...si daca ti mai si place ceea ce faci ,atunci e cu atat mai bine.totusi controleaza ti limbajul,nu inteleg de ce esti asa revoltat.
fii tuh sigur ca nu vei schimba tuh lucrurile peste noapte
cu mesaju' asta

numa bine
:cool:
Gavozdita

....dupa 2 zile

Mesajde Aliosha » Lun Oct 21, 2002 7:01 am

Oricum nu va chinuiti sa-mi scrieti raspunsuri si argumente pt ca pe acest site nu o sa mai intru niciodata si adrersa de mail cu care am facut inregistrarea e falsa deci n-are rost...

Never say never draga @klax.

They all come back.

dovada :
Fişiere ataşate
untitled111.jpg
untitled111.jpg (25.22 KiB) Vizualizat de 4676 ori
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vladonne » Lun Oct 21, 2002 8:29 am

Pe lumea asta esxista cateva feluri de a vorbi alululu psihopupu sub scufitza - mult shi fara rost, putzin shi prost, in punga sau degeaba ! Cred ca ai reushit fenomenalul record de a combina aceste cateva stiluri. Ca veni vorba de stil - dupa toate aparentzele, daca eshti "vedeta" aia pe care o respecta 5 milioane de oameni, aduci al dracului de tare cu 1q Sapro. In tot cazul, daca eshti vedeta, eshti tare frustrat. Daca nu eshti vedeta, eshti doar frustat sexual. Cate-odata, atunci cand tropaie hormonu, sa shti ca : "o l..a la vremea ei, face cat 10 femei". Altfel scuze patetice, bla blauri shi-alte de'astea. Dar tocmai de-aia se spune ca e o tzara libera - chiar shi unu' ca tine a dreptul sa ishi spuna parerea.

Adanci plecaciuni shi veshinca stima !
PS :
Vezi, data viitoare cand mai dai mana cu cate un om de vaza al tzarii, sa nu te mai speli pe maini o luna. Potzi spera sa fi luat de la respectivul personaj shi ceva minte, deshi slabe shanse !
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

"vedeta"???

Mesajde Killer » Lun Oct 21, 2002 12:49 pm

sincer pana acum nici nu ma oboseam sa imi fac o parere anume despre "vedetele" autohtone, dar dupa ce am citit mesajul tau, daca chiar esti o "vedeta" autohtona tre' sa fi tare frustrat...e clar: esti una dintre acele vedete care nu are succes la populatia majoritara si vii aici sa-ti versi frustrarea ca oamenii nu recunosc "adevarat ta valoare" si nu au bani sa-ti cumpere "minunatul album", lasa poate la anu' vei avea mai mult noroc.
si inca ceva...daca intr-adevar te consideri vedeta trebuie sa inveti o regula simpla si de baza: Orice persoana publica ("vedeta") trebuie sa se astepte si la vorbe bune dar si la critici, pentru ca de aia exista libera exprimare!
Iar noi, astia multi chiar suntem in masura sa criticam, pentru ca noi trebuie sa va inghitim procariile voastre la tot pasul, NOI va facem "vedete", fara NOI ati fi nimic. D'aia nu ne apucam si noi sa "compunem" asa "minunate capodopere" ca voi, pentru ca NOI trebuie sa apreciem creatiile voastre (daca toti am compune/canta intr-o veselie, cine ar mai ramane sa va/ne asculte, gandeste-te un pic)
Daca nu esti in stare sa accetpi criticile atunci n-ai ce cauta nici pe piata muzicala, si nici macar in societate! Si mai revizuieste-ti limbajul, ca strici si mai rau reputatia "vedetelor"!
Killer

"vedeta"

Mesajde motor » Mie Oct 23, 2002 9:20 pm

eu cred ca zice la misto.
de fapt el este un om oarecar si vrea sa fie considerat important...
si chiar daca ar fi dintr-o trupa, ce il face sa se considere o vedeta?
asa pot si eu sa spun ca sunt superstar ca am aparut odata la televizor.

si in legatura cu muzica buna si cu preturile...
daca este asa, cum iti explici ca phoenix au reusit sa scoata muzica buna?
ei nu numai ca nu aveau bani, erau si urmariti de securitate.
cat despre live...
stii in cat timp a fost inregistrat albumul "mugur de fluier" (care dupa mine este o capodopera) ?
in 24 de ore.
si a iesit superb
atunci cum poti tu, copil rasfatat si lipsit de talent sa vorbesti asa?
motor

la rugamintea multor prieteni

Mesajde K-gula » Joi Oct 24, 2002 12:35 pm

doar atat:

Sunt o vedeta ce nu are nimic de spus, dar ma amuz

ne vedem pe scena dancere. :D

K-gula.
Fişiere ataşate
k-gula3`.jpg
k-gula3`.jpg (11.57 KiB) Vizualizat de 4657 ori
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde MadMax » Joi Oct 24, 2002 1:03 pm

Hai lasa, dom'le, ca te vazuram si in videoclip! :D:D:D
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Oct 25, 2002 12:22 pm

pot sa spun de la inceput ca nu ma intereseaza banii.
trag apa la buda dupa ei ca al bundy.

COOL
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde tre » Dum Oct 27, 2002 3:48 am

doctorklax esti bou. pt inspiratie si talent nu exista 'la noi' si 'la ei'...

daca vine x cu o piesa faina i-o inregistrez pe caseta/cd/mp3/vqf/etc. pt mai putin de 100$ (mult mai putin) cu ce am acum in casa, adica un mic semiprofesional, ceva cablaraie, pc si-un mixer la fel de semiprofesional.

fapt divers: nu numa-n muzica se-ntampla asta, respectiv atitudinea "daca nu-s bani nu merge nimic...drept urmare stam".

problema ta de-a dreptu' existentiala e ca oagarii cu 10 mii in buzunar - cat pt. juma' de ora la cafeu' - in loc sa cumpere albumu' iau mp3-u'. mi se pare normal atata timp cat albumu' e infect. 1 hit, 2 remixuri si 3 umpluturi e album dom'le? de ce sa dai banu' pe un rahat cu cireasa cand poti sa iei doar cireasa aproape gratis?
ca sa-ti demonstrez ca ocazional dau banu' pe cd-uri/casete originale acum un an mi-am luat 'warning' de la green day dupa ce d-loadasem cca. 60% din album de pe net. am luat acel album pt ca mi s-a parut ca merita sa stea in restransa mea colectie de albume.
la cate albume nou-aparute, romanesti sau nu, are loc fenomenul asta?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde my_girl_chris » Vin Dec 20, 2002 6:48 pm

mda...
1. "muzica e scrisa pt ca sunt opt note muzicale"??? ia auzi.
scuza-ma,dar sincer,cred ca daca tot te consideri un artist care are cat de cat legatura cu muzica ar trebui sa stii ca NU sunt opt note,sunt sapte(cu una repetata la octava),adica do,re,mi,fa,sol,la,si.
asta ii invatza pe copii la gradinitza...no further comment
2.cred ca ar mai trebui sa iei niste lectii de gramatica,nu te supara pe mine,dar cacofoniile si greselile gramaticale pe care le faci nu sunt admisibile pt o "vedeta". in plus,sunt suparatoare pt cel ce citeste.
3. muzica nu se face numai pt bani.e de asemenea o pasiune,hobby,cum vrei sa-i zici.
parerea mea.
my_girl_chris
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 7:49 pm

Iarta-ma ca-ti spun,dar mi-e chiar lene sa citesc toata minunatia aia care-ai scris-o tu acolo...
X-Tina Aguilera

Vedete,vedete

Mesajde Sonya17 » Sâm Dec 21, 2002 5:06 pm

Trebuie sa recunoastem,in tara asta toata lumea e vedeta.mi se face scarba cand ii vad la Tv cum se umfla in pene ca sunt vedete.Oare au habar despre ce vb?Si domnisoara Alexandra Ivan se considera o viitoare vedeta.De ce esti asa de sigura ca vei ajunge cunoscuta.Nu cred ca esti mai breaza ca imbecilul care a scris topicul daca tu chiar te crezi vedeta.Ce,daca apari o data la TV sau mai stiu eu ce, esti mare vedeta?
Muritorii de rand ca noi ar trebui sa va mai scoata fumurile din cap,vedetelor si mai vedeti-va de vedetismul vostru si nu mai postati aiurea imbecilitatile voastre
Sonya17

Re: Vedete,vedete

Mesajde songbird » Mie Dec 25, 2002 2:23 pm

In lumea asta, draga mea Sonya17, nimic nu e sigur. Dar cineva mi-a spus odata ca pentru a reusi ai nevoie de talent, vointa si incredere in tine. Pana nu demult, eram ca un soricel speriat, n-as fi avut curajul nici sa visez ca voi ajunge undeva... dar mi-am deschis ochii la timp... asa cum spuneam, nimic nu e sigur... dar eu am o oferta de la o casa de discuri; si promit ca n-am sa dezamagesc pe nimeni cu albumul meu... altfel, m-as dezamagi pe mine si asta e mult mai rau! Si da, am aparut la cateva televiziuni locale, in ziare, am chiar si un videoclip, dar asta nu ma face vedeta. Si chiar daca voi ajunge cunoscuta in scurt timp (sper, Doamne ajuta!), ma voi putea numi o vedeta adevarata dupa vreo 10 ani de muzica... serioasa!
songbird

Re: Re: Vedete,vedete

Mesajde vladonne » Mie Dec 25, 2002 3:39 pm

Initial trimis de songbird
In lumea asta, draga mea Sonya17, nimic nu e sigur. Dar cineva mi-a spus odata ca pentru a reusi ai nevoie de talent, vointa si incredere in tine. Pana nu demult, eram ca un soricel speriat, n-as fi avut curajul nici sa visez ca voi ajunge undeva... dar mi-am deschis ochii la timp... asa cum spuneam, nimic nu e sigur... dar eu am o oferta de la o casa de discuri; si promit ca n-am sa dezamagesc pe nimeni cu albumul meu... altfel, m-as dezamagi pe mine si asta e mult mai rau! Si da, am aparut la cateva televiziuni locale, in ziare, am chiar si un videoclip, dar asta nu ma face vedeta. Si chiar daca voi ajunge cunoscuta in scurt timp (sper, Doamne ajuta!), ma voi putea numi o vedeta adevarata dupa vreo 10 ani de muzica... serioasa!

Probabil ca eshti inca la varsta la care crezi ca acele case de discuri sunt totul. Cat de curand te vei convinge de contrariu. Dar nu asta e problema. De dezamagit cu albumul pe care preconizezi sa il lansezi pe piatza, trebuie sa te ashteptzi shi la public dezamagit. Nu shtiu inca nici un exemplu de trupa care sa fi lansat ceva sa multzumeasca pe toata lumea. E de sperat insa sa ajungi la performntza la care sa se spune :"Shtii ? Nu pot sa-l sufar pe x, dar muzica e ok. Pur shi simplu insa nu e pe gustul meu". Iar faza cu vedetismul, este prezenta doar in masura in care itzi doreshti acest statut. De-a lungul vremii am intalnit tot felul de oameni, cu mult succes. Unii dintre ei pur shi simplu nu shi-au dorit acest statut shi au ramas simpli cetatzeni...Iar in istoria ultimilor 20 de ani itzi pot da exemple de muzicieni fara "bashini in cap"....Ma gandesc toitushi ca bat campii, dar de vina e shi tzara in care traim, de vreme ce termenul de vedeta, aici este (sau a devenit) echivalent cu persoana careia datorita succesului i s-a cam suit la cap shi nu-i mai ajungi la nas decat cu 7 prajini. Din pacate, asta e definitzia pentru parvenitism. Numai un parvenit poate sa uite de unde a plecat. O vedeta in general e o persoana foarte talentata care printr-un mod sau altul a ajuns in centrul atentziei.... Romania, o tzara de snobi shi parvenmitzi ?
Un Craciun fericit va doresc tuturor !
vladonne

Mesajde Sonya17 » Mie Dec 25, 2002 10:52 pm

Parerea mea sincera e ca in Romania nu exista vedete adevarate ci numai impresari din astia cu basini in cap,vorba ta.
Draga Alexandra sa nu te simti jignita dar deschide si tu ochii.
Sonya17
Junior Member

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Joi Dec 26, 2002 9:24 pm

Eu vin din lumea tenebrelor. Sunt o adevarata vedeta acolo. Am la activ 25.000 de morminte profanate si sunt o vampirita incepatoare, am doar 100 de victime. Puteam sa am mai mult noroc, dar Basescu a marit taxa inaltimii de zbor a vampirilor.

Unde esti tu Tepes doamne?
Lutza-Utza-Fuckerutza

Re: Re: Vedete,vedete

Mesajde Unregistered » Joi Noi 20, 2003 7:02 pm

Initial trimis de songbird

Cum se face ca cam toti sunt vedete .Parerea mea este ca
nu sunt vedete sau au fost vazuti odata la tv si ei cred ca sunt vedete bai frate pai si eu sau orisicine poate aparea la tv si sti cum ,fur omor,violez etc si credca 2sapt. ai sa ma vezi la tv si cand ai sa ma vezi pe strda sa sti un singur lacru ca sunt vedeta
Vedete adevarate nu vin pe acest gen de forum.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Noi 20, 2003 7:48 pm

i

Respect pentru toti de pe acest forum .parerea mea este ca el nu e un numeni si daca este este de la o formatie de kkt . De ce trebuie sa ma mandresc ca pe mine ma saluta x sau y.Eu vreau sa iti zic ca am 22 ani ma infiat o familie de americani cand aveam varsta de 4 ani si daca este sa fac diferenta dintre mine si tine
sunt sigur ca tu nu ai nici 10%din cat am eu .Unele din vedete din Romania daca au un mercedes decopotabil gata sunt cineva .
Pe cand in tari occidentale daca ai un M nu esti un nimic ,si apropo de muzica tu nu faci parte din -trro formatie cu renume mare faci parte dintro formatie de kkt daca nu tiar cumpara oameni CD erai poate un muritor de foame Uitete la formati ca:
IRIS TALISMAN si altele. Daca ai fi in -truna din ele nu ai veni pe forum .,asa ca vziti de treaba CU MULT RESPEKT
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii