Alcoolul ?!?!
76 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
bai din partea mea beti cat aveti voi chef, nu e problema mea. Spuneam si eu asa. Uite si mie imi place sa mai beau, dar cu masura, ca am avut de catreva ori experienta sa ma imbat de sa nu mai stiu de mine.
Si va rog sa nu imi mai spuneti sectant, doar ptr. ca sustin nealcoolicii.
Si va rog sa nu imi mai spuneti sectant, doar ptr. ca sustin nealcoolicii.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
vrajeala, vrajeala, vrajeala! de 3x vrajeala!
trebuie sa denuntz vreo 3 sau 4, daca ma gandesc mai bine, instigatori la batie si corupere de minori.
Pai cum se face ca la una din intalnire forumiste ORIBILUL MOSH, DECRET, MARIAN JAN respectiv ALIOSHA ma indemnau sa-mi bag botul intr-un vin pe care dupa ce l-am baut eram prea ametit ca sa-mi dau seama ce era.
deci mihaitzule , sectant nebun, cum ii pedepsesti?

trebuie sa denuntz vreo 3 sau 4, daca ma gandesc mai bine, instigatori la batie si corupere de minori.
Pai cum se face ca la una din intalnire forumiste ORIBILUL MOSH, DECRET, MARIAN JAN respectiv ALIOSHA ma indemnau sa-mi bag botul intr-un vin pe care dupa ce l-am baut eram prea ametit ca sa-mi dau seama ce era.
deci mihaitzule , sectant nebun, cum ii pedepsesti?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Alcoolul?!
Ncii io nu ineletzg *hac* ce nabia e cu aloclou atsa, si cu depednetzna *hac*, si ca sa mi se calrfiice lurcurlie ma duc sa-mi mai iau fo 12-13 brei sa *hac* am cu ce sa sitng vodca...
- ripahoratiu
- Junior Member
- Localitate: Cluj-Napoca, Romania, Europa, Terra, Sistemul solar Sol, Bratul Orion, Calea Lactee, Grupul Local de
bre, asha mansufletzit vorbele lu sectantu asta de mihaitzu (shi, dupa cum neai rugat tu, nu spun asta doar pentru ca sustzii nealcolici) shi mam dus la buticu de langa scara shi ear leam injumattatzit stocu de tuborgi (ai dreacu, sa bunghit de strategia mea sha adus mai multa bere). deci eo nu lam loat ca sal beau, ci doar ca sal consum ca sa nu mai poata copii de pacolo sa cumpere alcol ca sajunga cine shtie cum. deci am facut o fapta buna. deshi, daca numer cadavrele, se pare cam facut mai multe fapte bune.
-
neatza - Mesaje: 5820
Mah, io cred ca la secta asta a lu mihaitzu se dau ajutoare grase... da tre sa iti faci targetu.. ca la sales representative .. de aia e asa insistent mihaitzu asta. Orice om normal spala putina cand vede ca din toate partzile sosesc doar mui.
Legat de topic, am auzit ca alcoolul asta omoara incet... dar noi nu ne grabim, nu-i asa?
Am mai auzit ca e bine sa lasi alcoolul, dar e nasol sa uiti unde l-ai lasat.
Ba mihaitzu... zi cat ii salaru, ce bonusuri ai si care e targetu/saptamana ca poate intram si noi in secta ta.
Legat de topic, am auzit ca alcoolul asta omoara incet... dar noi nu ne grabim, nu-i asa?
Am mai auzit ca e bine sa lasi alcoolul, dar e nasol sa uiti unde l-ai lasat.
Ba mihaitzu... zi cat ii salaru, ce bonusuri ai si care e targetu/saptamana ca poate intram si noi in secta ta.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
ALCOOLEMIA SALVEAZA ROMANIA
Ce avetzi fratzilor cu alcoolu' sa-mi zica mie careva ca n-a baut ...sau daca a baut ca nu i-a placut(honest);M
- darkness
- Junior Member
ba da dal dracu de alcol... adik tu vrei sa zici ca mie mi-a placut cand am baut vodka de nu mai stiam de mine si nu stu ce draq a fost in capu meu ca am baut si spirt (ca vezi domne vodka nu mai era tare)si era sa intru in coma! ;a
Noma Flactis Xombuxer
-
Abaddon - Junior Member
Si eu urasc betivii. Ii urasc inca de cand eram mica. Cred ca se trage de la taicamiu. Ii placea mult sa bea acum cativa ani. Si familia mea a suferit mult din cauza betiilor lui taicamiu. Urasc alcoolul si-l voi uri intotdeauna. Si.....stiti ce intrebare mi-am pus eu dintotdeauna cand eram mica? Cum taicamiu a doua zi niciodata nu-si aducea aminte ce a facut si ce a zis cand era beat..............ma intrebam cum d-zeu gasesc drumul spre casa daca sunt muci de beti?
In rest , mie imi place sa beau un pahar de bere cand mananc pizza; daca se intampla sa merg la vreo petrecere un paharel de crema de whisky. Vin beau extrem de rar. Doar daca mi se intampla sa dau peste un vin dintr-ala de tara. Ciao
In rest , mie imi place sa beau un pahar de bere cand mananc pizza; daca se intampla sa merg la vreo petrecere un paharel de crema de whisky. Vin beau extrem de rar. Doar daca mi se intampla sa dau peste un vin dintr-ala de tara. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Mie imi place sa-mi pun alcool pe maimuta, si sa-i dau foc, apoi sa o sting repede cu bere! Foarte misto!! Te gidila spuma aia...:o
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Intr-o societate civilizata si un secol al intelepciunii, noi spunem un NU hotarit alcoolului!
Sa combatem fiecare cum putem acest germene al decaderii umane!
Sa spunem cit mai multe bancuri cu betivi pe forumul bancuri!
Uraaaa!
Sa combatem fiecare cum putem acest germene al decaderii umane!
Sa spunem cit mai multe bancuri cu betivi pe forumul bancuri!
Uraaaa!
-
bad bad Annie - Junior Member
adevarul e ca alcoolul e cel mai rau lucru de pe lumea asta
si la fel de adevarat ie ca io cand ieram mic ieram foarte rau si atunci lumea o decis ca io nu merit decat ce ie mai rau pe lumea asta
si la fel de adevarat ie ca io cand ieram mic ieram foarte rau si atunci lumea o decis ca io nu merit decat ce ie mai rau pe lumea asta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
De unde provin eu de-acolo de la tzara,taica-miu shi-a gasit sa-shi faca gospodarie chiar intre doua "rafinarii"unde se face tzuica(shi se face nu gluma).Acuma,eu cand ies din curte shi ma invita cel care face tzuica sa ma cinsteasca asha din placere (testarea produsului),pai pot sa refuz?Asadar, tzinand cont ca sunt dintr-o zona de unde tzuica este la putere shi ca prima data m-am imbatat pe la 4-5 ani,ma declar un sustzinator al alcoolului.
Majoritatea afacerilor se incheie la o bauta.
Petrecerile se fac cu bautura.
Pana shi unele bomboane shi mancaruri se fac cu bautura.
Asha ca... Viva alcoolu'shi bautori din toata tzara unitzi-va
Majoritatea afacerilor se incheie la o bauta.
Petrecerile se fac cu bautura.
Pana shi unele bomboane shi mancaruri se fac cu bautura.
Asha ca... Viva alcoolu'shi bautori din toata tzara unitzi-va
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Ma puse naiba sa mai "rasfoiesc" prin arhivele forumului si iote peste ce dadui: Alcoolul!Ochi sticlosi, limba impleticita, minte tulbure, ciroza.E bun alcoolul.Sarpele a gasit intelepciunea pe fundul unui pahar cu vin.Pacat ca n-a apucat sa se lamureasca ce e cu ea deoarece a venit un chelner i-a luat paharul si l-a spalat!De atunci Sarpele cauta fara incetare prin funduri de pahare.E bine sa bei cu un prieten, doi, doua sute.E bine sa bei la ocazii speciale.E rau sa bei singur.E grav daca ajungi sa bei singur si nu poti sa te mai opresti.Ar trebui sa se introduca o materie noua in scoala generala care sa se cheme : Alcoolul - inger si demon.
Va las.Ma duc sa beau un sprit!Hai noroc si La Multi Ani!
Va las.Ma duc sa beau un sprit!Hai noroc si La Multi Ani!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
76 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii