Gabubba la doi ani...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Gabubba la doi ani...

Mesajde gabuba » Dum Noi 23, 2003 1:13 pm

...de fanclub.ro :D

pe 21 noiembrie s-au implinit fix 2 ani de cand am cont pe acest controversat forum. as fi vrut sa deschid acest subiect chiar in data cand s-au implinit cei doi ani, dar ca si anu' trecut - exact in ziua de 21.11 - nu aveam net. este ceva necurat la mijloc. :)

e frumos sa vorbesc despre ce am facut eu in astia doi ani. tot ce pot sa spun e ca saltul e imens de la 13 ani la 15 ani. e suficient sa ma uit pe primele posturi ale mele si sa inrosesc in obraji de ras/rusine (unii ar zice ca asta ar trebui sa fac si acum, dar eu ma abtin de la comentarii).
De siteul asta am aflat de pe siteul andre (andre.go.ro) si am crezut ca aici ma inscriu "la fanclub". am intrat cam prin octombrie si nu am inteles nimic. Dar am revenit mai tarziu cand mi-am facut cont sub numele de Gabytu. Am deschis subiecte peste subiecte pe andre, ma certam cu oricine se lega de andrele. mare taraboi mai faceam. primele persoane cu care am discutat in contradictoriu au fost Andrada the dev si Madalina.
Dupa ce ne-am trimis in repetate randuri la origini, am devenit buni prieteni... si chiar si in ziua de azi vorbim pe YM , ne trimitem poze si ne jucam billiard. Cu siguranta cand or sa ajunga in Romania ne vom vedea.
A urmat tot forumu' in capu' meu ... (btw, ne situam cam in decembrie 2001) un antipatic blinkote si o antipatica dana tot ma barfeau pe theardurile unei caprioare.
pe 14 decembrie (e trecut in agenda) am fost numit moderator oficial al forumului 3SE (care datorita unei bune moderari, dupa doi ani de activitate are d-abia 1000 de msge). L-am cunoscut mai bine pe sopra tutti. Un tip f de treaba, care m-a ajutat mereu.
Daca imi amintesc bine a urmat batalia secolului cu darkshines sau caprioara. Impreuna cu ea am reusit sa stric toate subiectele frumoase din acea vreme. Mai tarziu am mai vb, ne-am impacat si impreuna cu mirela si crinutza am format o familie. :D
Mirela a fost primul forumist care dadea semne ca ma intelege in vreun fel. Am vb. luni intregi cu ea pe diverse teme... povesti, impresii si altele. Dupa care a avut ea o problema cu compul si relatia s-a cam racit, acum vorbim doar cand mai da si ea sa intre pe net... din franta.
Crinutza si cu Gabytu sunt primii copii tembeli ai forumului. nu ne suportam la inceput, dar acum suntem amici f buni. :D
ea era o tipa care folosea (ca si azi) la greu smiley-urile iar eu o uram pt asta. Ea ma ura pt ca desi statea in USA de ceva vreme scria in limba romana mai bine ca mine. :)
blinkote si antipatiile sale pe rock si nu numai au ramas istorie. Sau nu. parca si acum mai imi amintesc cand forumu avea 7 vizitatori si au umplut 20 de pagini de say whats... doar cu prostii.
Ne situam in ianuarie 2002. Xkran si sopra lanseaza portalul si avalansa pagini de personale nu s-a lasat asteptata. Am debitat mult acolo.
de la vali am invatzat care e diferenta dintre atac de cord si atac de cort. :D :D :D
vali... acest timp antipatic ascunde o persoana simpatica in anumite situatii, si un ratat in altele. Era jovial, avea multe glume de kkt dar a ajuns admin. :)
Love2Fly a fost forumistul pe care-l cunosteam dinainte de fanclub, de prin noiembrie-decembrie ... de pe mirc. un tip f de treaba, de altfel singurul care m-a inteles in totalitate in perioada aceea si care nu m-a luat la mishto. acum eu il iau la mishto :D. dincolo de ce credeti voi de el, e un tip f de viata.
prin martie - aprilie a urmat perioada conferintelor pe yahoo... am cunoscut useri ca bhuttu, SOD (ma declar in continuare fan al posturilor sale din perioada ce a apus nu de mult) Joao si altii. Intr-o coneferinta am luat microbo "zeilor" . adica am facut rost de enciclopedii, acum am colectie intreaga despre mitologii, si ocazional cand se mai iveste vreun documentar mai vorbesc cu darkshines despre el.
pe la inceputul verii simteam ca am nevoie de aer. toata lumea era fericita... forumistii ca scapasera o perioada de mine si eu mai luam oxigen. Moshu a fost singurul care a spus ca forumul nu e acelasi fara mine, si mi-a spus in mod public cat si in mod personal ma intorc.
Nu am vrut. M-am intors fix in august. Fix in epopea lutzelor.
Aratari ca animalutza, paricutza, melutzza si mai stiu care invadasera forumului. tot mai multi forumisti erau revoltati. nu m-am putut abtine si le-am injurat pe toate. ocazie cu care s-a inaugurat forumul de scandal (ce mai tarziu devine doar aberatien -> kterinca si aberatie). Ne-am spurcat si dupa am ras. Ne-am impacat si inca mai shimbam impresii despre diversi ratati.
Bad Girl era o fata dragutza care imi trimitea mereu ":yD" si imi placea tare mult de ea. Si inca mai imi place.
AnDrEi si sly doi tipi pe care nu i-am inghitit niciodata si inca nu ii inghit. Niste baietei complexati (parerea mea! hac!).

A urmat perioada intalnirilor forumiste... una dintre cele mai frumoase perioade din cate imi amintesc.
Am filosofat cu crazy feelina , m-am bagat in seama cu onk , am facut crampe de ras cand ii ascultam povestile lui SOD, si am impartit la nevoie acelasi sendvish (nushcum se scrie, scuze ) cu Zgubilici . Cu care doresc sa ma vad cat de curand, sa-i dau o bere. Ca merita, stie ea de ce. :)
Tot la intalnire am cunoscut o oaie creata... nu, nu, nu... nu e persoana la care va ganditi voi. e sopra, si l-am mai intalnit pe baiatu ala rau de-l vedeam doar la tv si in reviste... kgula - mare mi-o fot uimirea sa vaz cat de normal ii.
S-a sarbatorit revelionul si a urmat o perioada moarta pentru mine. Perioada in care a trebuit (cica) sa ma pregatesc pt capacitate... perioada in care nu am mai ascultat andre si am inceput cu ceva de calitate ajungand destul de departe. Unii si azi mai cred ca ascult andre, numa' ca nu-mi pasa :D. Cand am revenit (pe la sfarsitul lui mai) pe forum useri ca baixiniu, nightwish, eyewithness, angus invadasera forumurile cele mai populate. Asa cum era de asteptat mi i-am pus in cap pe toti. Pe nightwish am bagat-o la origini si mi-am luat ban. dupa care m-a alergat tot forumu si m-a taxat pt orice ziceam. cu restu' n-am mai avut treaba. A urmat o fetita idioata... pe numele ei Xtina Aguilera acum Akyna. Nu e idioata, are doar prea multe si nu stie ce sa faca cu ele. Deh, viata asta e atat de cruda :D. (Ea ne zicea ca a vb. o juma de ora pe mirc cu X-ul pana sa-si dea seama ca e un bot)
monk - m-a ofticat prin nota prea mare de la capacitate, si prin faptul ca eu ii ziceam ceva el intelegea altceva si mi se parea incredibil de prost. Nu e deloc prost, e doar prea teribilist. Desi e un baiat de treaba cu care am fugarit-o pe naiti o perioada si ne-am trimis reciproc la scoala de oligofreni de multe ori.
depechmind * ce pot sa spun de ea?! doar ca toata lumea radea de ea si de clonele cu care se lauda. In final s-a ajuns la un consens: e schizo. De fapt, e doar complexata - crez. Si pacat ca sufera de mania plagiaturii :mad: .
In vara lui 2003 am invatzat de la darky ce e webdesignul si mi-am facut numeroase variante, ajungand sa depasesc stadiul de kitch sa sa-i dau o lectiu lui depech :p .
in vara am participat la o intalnire unde le-am prezentat-o forumistilor pe korn bitch (vecinutza mea draga) si l-am cunoscut pe tanarul Aliosha , si am revazut-o pe draga de oana (aia superba). La fel de simpatica ca de obicei, acum cu aliosha. :D Era acolo si baixu care mai nou era numit clovnul forumului.
Am mai cunoscut user ca matrasita si dia the koala... - f simpatice amandoua. mai simpatica koala, mai serioasa si asta e spre raul ei e matrasita, mai nou paranoya.
Dupa ce vara s-a terminat, iar toamna ne-a trimis cu mare viteza la scoala ori la locu' de munca, a avut loc un al doilea razboi civil (de primul am omis intentionat sa vorbesc, n-avea sens). Userii s-au impartit in doua tabere unii de partea lu' eye si sod care cica si-ar fi luat nush'ce banuri, nu-mi pasa si unii care au ramas de partea lu moshu & co. Eu am ramas pe tusha, scarbit fiind de toate cuvintele care s-au aruncat.
dar in toamna aceasta s-au petrecut si lucruri frumoase... am participat la multiple intalniri forumiste... am mancat cu koala la MC, si am facut bashcalie cu monk... (era sa uit de hades, acest rapper in devenire - bafta tie, omule! (YO!) ).

nu stiu ce sa va mai zic... sper ca nu am lezat pe nimeni prin acest subiect aniversar, dar asa am vrut eo sa-l fac. Sper sa-mi adresati si voi cateva cuvinte de bine sau de rau.. dar sper sa nu va bateti joc. :)

Sa ma scuzati va rog pt eventualele greseli de ortografie, ori punctuatie, ori logica... si pentru ca am mancat cuvintele / litere dar sunt destul de obosit.

cam asta e,

forever gabitzu. :o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 1:34 pm

Mda. Poate cel mai frumos post al lui Gabuba in cei 2 ani de cand ne plictiseste. :yD

In afara forumului prima oara am luat contact cu Gabizzu pe conferintzele Yahoo Messenger. Eu si cu el eram singurii care ne delectam ascultatorii cu vocile noastre maiastre. Stiu ca Gabizz canta din repertoriul Andre iar eu cantam din Animal X....spre marea incantare a lu' darky. Radeam mereu de vocea de copil a lu Gabizz. (el ne spusese ca e in clasa a X a la Lazar....si ne miram cum de are asa voce. nici nu ne inchipuiam ca era clasa a VII a la acea vreme).

Apoi l-am cunoscut si personal in cadrul intalnirilor din Backstage. De notorietate a ramas intalnirea lui Gabizz cu fanclubethnic. Saracu' etnic statea linistit la masa si nu zicea nimic iar Gabizz il tot agasa cu intrebari de genul : "da' catzi ani avetzi ? " , "dar chiar intratzi pe forum ? " , "atzi auzit de mine ? eu sunt Gabizzu ! " . de coma...nu alta.

Apoi m-a distrat la culme cum a facut Gabizz cunostiintza cu onk. Se duce Gabizz la onk....asa cu un aer superior..ii intinde mana si ii zice : "eu sunt Gabitzu ! tu cine esti ? " .

Si ce marfa a fost cand crazy_felina credea despre Gabizz ca e baiatu' lu SOD.

Din fericire...l-am intalnit pe Gabizz doar de doua ori in ultimele luni. O data la Ruine cand a baut cu nesimtire din vinul lui Aliosha & marian jan.....si a doua oara cand am fost in KFC si am mancat pui si am paut PEPSI™.

Bravo Gabizz....si felicitari pentru 2 ani !\:/
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 23, 2003 2:18 pm

sa traiesti .... coaie ! :o :yD *p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Matrashita » Dum Noi 23, 2003 2:54 pm

Se pare ca Gabizz a crescut odata cu Forumul,pt ca zic k in ultima perioada park s-a maturizat mai mult..despre Forum nu prea pot sa zic acelashi lucru dar atata timp cat exista Gabubu pe Forum o sa fie o atmosfera amuzanta pe aici!
Ce pot sa-ti zic Gabizzule e ca ma bucur pt implinirea celor 2 ani ai tai,si merci k m-ai mentionat si pe mine intre multimea de forumisti..nu`s eu seriozitatea intruchipata dar ..nu te-am uitat cand a fost cazul(vezi Sf Mihail si Gavril cand te-am ajutat sa-l bati pe Moshu la sms-uri de la forumisti..ma rog..).
Sa traiesti si sa te vad si la dublu de atat!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Nightmare » Dum Noi 23, 2003 3:24 pm

Felicitari pentru cei 2 ani de forum!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Noi 23, 2003 4:30 pm

bafta si tzie omule!(desi ai scris cam putzin despre mine :D )...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Wild Rose » Dum Noi 23, 2003 8:08 pm

nici nu stiu cand am vorbit prima oara cu gabizzu.. cred ca ne leaga cateva sute de conversatii pe Ym, cateva zeci de nopti nedormite... si o lucrare de 13 pagini dedicata mie :D pe forum e cu cateva luni mai mare ca mine (eu sunt aici doar de un an si ceva)..
s`a maturizat mult in acesti doi ani, si cred ca se observa prin posturile lui..
fata`n fata l`am intalnit de 2-3 ori, am fost in backstage & Mc ... cel mai mare regret pe care`l am (legat de gabizzu) e ca n`am fost de fata cand s-a imbatat...
o perioada am fost moderatoare alaturi de el pe 3SE... si i`am sters juma` de forum ... :D
gabizzu ..la anu mai mult ca sigur voi posta pe alt subiect... asemanator cu acesta... cand vei implini 3 anisori ! in curand mergem la gradinita mami!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 23, 2003 9:32 pm

multzam fain tuturor!

wild - mai fac peste doi ani! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 11:41 pm

:rolleyes: Lol domne'......interesante descrierile tale....cred ca esti singurul care ii atinge pe mai toti userii (spune cate ceva despre ei) intr-un post aniversar "ca sa zic asha". Ce pot sa spun eu e ca, sper ca ai avut de castigat de pe urma forumului, ca ai tras unele invataminte de la "mai marii forumului" sau....ca pur si simplu ti-a facut placere sa-ti ocupi timpul postand aici si iesind la intalniri cu....zic eu, oameni numai si numai de calitate caci pana la urma, trecand peste toate certurile si smecheriile de pe forum....toti sunt oameni "onorabili" ca sa-l citez pe moshu' :rolleyes:
La multi ani fericiti si intelepti pe forum!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 24, 2003 7:50 pm

Mai, mai , mai..ce altceva pot sa zik, frumos post :) Da gabitzule te`ai maturizat si tu asa putin :p De la pustul de 13 ani care se dadea drept a 10 a la pustiul de azi :)
Ce imi pare rau...ca ti`am lasat impresia ca te`am urat vrodata :p
Noi 2 copii tembeli ai forumului, probabil ca asa e, fiecare avem un rol pe fanclub asa cum avem si in viata :p Fie ele mici sau mari, da folosesc smile`uri pt. ca pe net fatza de real life nu poti sa vezi expresia fetzei pers. cu care vb..ceea ce pt. mine inseamna f. mult. Imi place sa observ ficare gest pe care o pers. o face...de la asta vine obsesia cu smile`urile :)
Altceva..LA MULTI ANI GABITZULE MY DEAR FRIEND, si cine stie poate o sa ajung sa te cunosc live :)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii