star fectori

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

star fectori

Mesajde Patrunjel » Vin Oct 03, 2003 1:19 pm

care-i parerea voastra despre "star fectori" lol :D
eu zic ca japhet ii cul...
Patrunjel

Re: star fectori

Mesajde Unregistered » Vin Oct 03, 2003 5:09 pm

bah.....eu am intalnit persoane mai bune si care meritau sa fie akolo.Nici care nu are fatza de vedeta,iar Japhet....cam are faza de gay.Atata tot ca o scos piesa aia cu baietzii de la SISTEM , si aici e alta eroare Star Factory...au zis ca o sa ia numai oameni care nu au avut cariera muzicala inainte.Uite ca Japhet are(l-am mai vazut si daca el canta de asha mult timp trebuia sa faca ceva pe picioarele proprii shi nu sa apeleze la chestii de gen Big Brother....Star Factory shi alte tampenii d'astea).Si singuru cu fatza de artist de akolo e celalalt mulatru....ala mai plinutz...nu shtiu cum il cheama.Ala intradevar poate sa faca ceva...chiar daca e mai plinutz...se mishka cel mai bine shi are shi gat.In rest...NO COMMENT.....
Unregistered

Mesajde vulpyx » Vin Oct 03, 2003 6:41 pm

ce ushor e sa critici!sunt nishte oameni obishnuitzi care s-au incumetat sa intre in competitzie.au shi ei emotzii.nu sunt obishnuitzi cu scena.eu asta intzeleg dar ce nu intzeleg este ca nu muncesc mai mult.nu pun suflet in ceea ce fac(mie asha mi se pare).cat despre fatza de vedeta.....sorry,dar aia sa lucreaza.
shi daca tot ziceai ca u cunoshti persoane mai talentate am shi eu o intrebare:de ce nu au participat la preselectzie?
vulpyx
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 03, 2003 7:16 pm

Mie imi place Laura (cum sa nu-ti placa?) . Si Stela (si frumoasa si cu super voce).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Vin Oct 03, 2003 9:47 pm

E o porcarie Star Factory....am incercat sa ma uit o singura data...shi n-am rezistat....lolz
Titina
Junior Member

Mesajde Patrunjel » Mar Oct 07, 2003 3:14 pm

ce sa zic ?
e pacat ca la noi prin "a aprecia" o persoana din punct de vedere profesional se intelege "a te culca" cu persoana respectiva.
artistii romani au fanii care-si merita :(
e trist, dar adevarat!
patetic! patetic! hmmmmm...
Patrunjel

Mesajde AnouCk » Mar Oct 07, 2003 9:39 pm

am observat ca cei intrati in casa au inceput sa trateze aceasta posibilitate ca o nimica toata, poate chiar au uitat ca au intrat acolo sa munceasca, sa-si developeze mai bine talentul pe care il au.
Oricum, nu mi se pare ca cei de acolo chiar au voce. Intradevar, exista cativa care m-au impresionat ( exemplu fiind Laura, Amalia, Stela, si Alex) din acest punct de vedere insa altii pe care eu ii consider a fi in plus!
AnouCk

Mesajde vulpyx » Mar Oct 07, 2003 10:04 pm

shi eu ma ashteptam ca cei selectatzi sa aibe un talent innascut(sa-i spun asha),pe care sa shi-l dezvolte,sa se obishnuiasca cu tot ce inseamna pregatire muzicala(dans,canto,relatzie cu publicul,etc).dar ei.......oricum,poate vor scoate la iveala ceva bun din unii dintre ei.
vulpyx
Junior Member

Mesajde AnouCk » Joi Oct 09, 2003 8:02 am

nu am mari sperante. este adevarat ca eu nu prea am urmarit emisiunea, dar nu pot spune ca cea ce am vazut m-a impresionat prea tare!
oricum, bravo lor ca au ajuns pana aici, ca au reusit sa intre in casa.. poate pana la sfarsitul emisiunii vor invata si ei sa "profite" de sansa pe care au primit-o!
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde Weirda » Joi Oct 09, 2003 9:35 am

ieiiieiiii Mugur a intrat in campus! :p imi place de el ca e simpatic...sociabil..comunica bine cu publicu'... cum scria intr'o revista.. "Mugur face legea" :D
dar sa nu exageram... oricum nu prea ma uit la "faimoasa" emisiune ..mai mult ce aflu` de la altzii sau de prin reviste :p
:kiss:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 09, 2003 10:33 pm

Initial trimis de Akyna
E o porcarie Star Factory....am incercat sa ma uit o singura data...shi n-am rezistat....lolz

mda, te-nteleg... oricum, m-am uitat o data 10 minute, jucau concurentii 'adevar sau provocare'... se distrau fain, mi-a placut de ei... cat despre cum canta... imnul star factory ma cam dezgusta...
Unregistered

Mesajde piper1996 » Vin Oct 10, 2003 4:12 pm

io ma intreb cate din vedetele muziii romanesti s-ar fi incumetat sa participe la preselectia pentru star factory, sau cati s-ar inscrie la un festival de interpretare??? ... si cati ar fi rezistat "antrenamentelor" zilnice, si ... spectacolelor live .... ca, nu-i de colo sa dansezi si sa canti in acelasi timp ... andreea balan zicea ca face playback (sau canta peste pozitiv!!!) pen'ca trebuie sa si danseze, si atunci, show-ul ei consta in cateva cintece live, si unele playback ... dupa cum s-a prezentat la festivalul mamaia, inclin sa cred ca toate is cu playback de obicei ...
btw, stiati ca multe "trupe" folosesc asa-zis-ul negativ de concert, negativ pe care ii pusa vocea, dar un pic mai incet, a.i. sa se mai auda un pic de gifiiala, care sa "dovedeasca" autenticitatea live-ului?
mie mi se pare ca acolo, in star factory, copii aia chiar muncesc, si, repet, nu-i chiar asa usor sa repeti toata saptamina asa cum o fac ei ... si, ma indoiesc ca vreun artist roman (vedeta de pe atomic tv) repeta in ritmul asta p'acas' pe la el ...
ca nu-s toti foarte buni, asta e, ce, noi am luat premiu in fiecare an in scoala? au avut si ei anumtie criterii de selectie ....
piper1996

Mesajde M|haElla` » Sâm Oct 11, 2003 9:11 pm

Mie imi plac Stela si Zoli...mi se pare ca fac un cuplu super misto!:) Sunt super cool!
Ela imi place cum canta, insa nu pot sa o sufar!
Nu stiu....Laura imi place ca are personalitate, si ca e tupeista, si se i-a in gura cu toata lumea! E super tare tipa!
In rest...sunt cam varza!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Patrunjel » Lun Oct 13, 2003 12:10 pm

i rest my case...

piper ai inteles!

siiii...mai lasati-o frate cu Andreile vostre!!!! Alea nu sunt cantarete / artiste
Patrunjel

Mesajde Unregistered » Lun Oct 13, 2003 1:43 pm

eu nu cred ca astfel de emisiuni isi au locul...cine e cu adevarat talentat si isi doreste sa faca ceva cu talentul lor stiu ce sa faca nu se duc la astfel de emisiuni facute doar pt a incerca sa creasca raitingul unei televiziuni......pacat ca totusi in romania exista destui oameni talentati dar nu au ce sa faca....pt ca muzica de calitate nu prea se gaseste aici.......sunt f putini cei care fac ceva de calitate si original in muzica romaneasca....
Unregistered

Mesajde vulpyx » Lun Oct 13, 2003 8:07 pm

[quote]Initial trimis de Unregistered
eu nu cred ca astfel de emisiuni isi au locul...cine e cu adevarat talentat si isi doreste sa faca ceva cu talentul lor stiu ce sa faca nu se duc la astfel de emisiuni facute doar pt a incerca sa creasca raitingul unei televiziuni......pacat ca totusi in romania exista destui oameni talentati dar nu au ce sa faca....pt ca muzica de calitate nu prea se gaseste aici.......sunt f putini cei care fac ceva de calitate si original in muzica romaneasca.... [/Q]
eu cred ca sunt binevenite astfel de emisiuni.desigur ca mareshte raiting-ul(pana la urma e o afacere pt cei care au infiintzat-o).dupa cum ai zis shi tu,sunt foarte multzi oameni talentatzi.nu totzi(artishtii sa le zicem asha)au bani sa se afirme,sa iasa pe piatza.pt ca,hai sa recunoashtem e destul de greu sa te afirmi in ziua de azi doar cu propriile cunoshtintze shi cu propriul talent(in orice domeniu).dupa parerea mea astfel de emisiuni le ushureaza calea.
pana shi la bigbrother nu a ramas nici unul caruia nu i s-a facut o propunere(mai putzin costel)
vulpyx
Junior Member

Re: Re: star fectori

Mesajde Unregistered » Mar Oct 14, 2003 9:20 am

da, mai patrunzel, am inteles, stiam ca japhet ii cul ... ;-)

si laura cu stela is bune, laura mai ales, dar, ma rog, era normal, are experienta trupei cu care canta ea, nu am inteles prea bine ce, dar banuiesc ca evergreenuri de restaurant ... nu de alta, dar zice acolo la profile-ul ei ca e cantareata de profesie. daca era ceva soprana, scria ca e absolventa a academiei de muzica ...

si zoli pare rupt dintr-un boys band ... simpatic ...

si atat ...

Initial trimis de Patrunjel
i rest my case...

piper ai inteles!

siiii...mai lasati-o frate cu Andreile vostre!!!! Alea nu sunt cantarete / artiste
Unregistered

Interesant intr`un fel

Mesajde I`m With You » Mar Oct 14, 2003 5:49 pm

Shtitzi... star`ul asta ... e ceva ceva ... incearca sa ajute tinerele talente..so...that`s good...but ... parca ii lipseste ceva ... nu shtiu parca bb era mai interesant,ala cel putin urmaream ji eu din cand in cand asha ... asta nu prea ma uit...da` e bine ... ce fac ... e bine pt ei ! si ... gata
:P
I`m With You
Junior Member

zoli

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 11:22 pm

YO zic ca ZOLI e cel mai tare :are tot ce-i trebuie e carismatic arata super mega cool are o voce super este the one and only for me si cred ca el merita sa castige.La faza aia cand l-au dat afara am zis ca ma omor as fi facut orice sa il bag iarasi in show.
Unregistered

Mesajde happy_angel » Vin Noi 21, 2003 11:44 pm

Eu cred ca acest show da exemplu la foarte multi artisti din muzica romaneasca.Acesti concurenti sunt pregatiti si supusi unor activitati drastice.Cel mai mult imi place de Alex si Laura care dupa parerea mea vor avea o cariera stralucita!
happy_angel
Junior Member

E o prostie...

Mesajde Aurolacul » Sâm Noi 22, 2003 2:55 am

Daca ai talent shi vrei sa fii remarcat, nu o vei face prin a te duce la o emisiune unde interessele sunt ca sa te puna in Fatza ecranului ca un guinea pig, ca sa le creasca lor rating-ul in timp ce talentul tau este ascuns de emisiuni shi manageri cu propriul lor scop, ca sa te foloseasca, cu rezultatul: de a fuira banii shi de a ineca originalitatea shi genetica care ne face pe noi unici.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 23, 2003 4:15 pm

Initial trimis de Patrunjel
care-i parerea voastra despre "star fectori" lol :D
eu zic ca japhet ii cul...

Urmaresc Star Factory doar cand e show-ul adica in fiecare luni ,dar daca vreti sa vedeti un show adevarat un ' STAR FACTORY adevarat ,uita te luni sera pe TVE sa vezi show OPERATION TRIUNFO alias STAR FACTORY ala da show + fiecare concurent eliminat primeste un fiat puncto ....... luni pe la miezul nopti TAKE LOOK .......
************SARA*************
Unregistered

Mesajde Burning|Flame » Mie Noi 26, 2003 10:55 pm

Macar a castigat cel care a meritat, adik Alex,daca castiga Iosif :bleah: ;a ;a, cat despre trupa Dreeam.....sa vedem in viitor..sunt de parere ca or sa aiba nevoie de cineva care :dir: continuu la ei, daca vor :B
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii