de piper1996 » Vin Oct 10, 2003 4:12 pm
io ma intreb cate din vedetele muziii romanesti s-ar fi incumetat sa participe la preselectia pentru star factory, sau cati s-ar inscrie la un festival de interpretare??? ... si cati ar fi rezistat "antrenamentelor" zilnice, si ... spectacolelor live .... ca, nu-i de colo sa dansezi si sa canti in acelasi timp ... andreea balan zicea ca face playback (sau canta peste pozitiv!!!) pen'ca trebuie sa si danseze, si atunci, show-ul ei consta in cateva cintece live, si unele playback ... dupa cum s-a prezentat la festivalul mamaia, inclin sa cred ca toate is cu playback de obicei ...
btw, stiati ca multe "trupe" folosesc asa-zis-ul negativ de concert, negativ pe care ii pusa vocea, dar un pic mai incet, a.i. sa se mai auda un pic de gifiiala, care sa "dovedeasca" autenticitatea live-ului?
mie mi se pare ca acolo, in star factory, copii aia chiar muncesc, si, repet, nu-i chiar asa usor sa repeti toata saptamina asa cum o fac ei ... si, ma indoiesc ca vreun artist roman (vedeta de pe atomic tv) repeta in ritmul asta p'acas' pe la el ...
ca nu-s toti foarte buni, asta e, ce, noi am luat premiu in fiecare an in scoala? au avut si ei anumtie criterii de selectie ....