AB4----Best romanian act!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
AB4----Best romanian act!
BRAVO LOR!!!!!....in sfarsit s-a spart "monopolul" dance-ului!!!!!
- Fii lui Eric
Whaaaaat????
Ce legatura are AB4 cu dance`ul????
In fine...cred ca meritau sa castige! Dintre cei de pe acolo ei erau cei mai tari!!
In fine...cred ca meritau sa castige! Dintre cei de pe acolo ei erau cei mai tari!!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
tot respectu` meu pentru ei ... ma bucur ca au castigat ...
oricum , ma asteptam. Doar sunt trupa lu` Anghel. That pretty much explains everything.
oricum , ma asteptam. Doar sunt trupa lu` Anghel. That pretty much explains everything.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de M|haElla`
Whaaaaat????
Pai tocmai ca nu au nici o legatura! E bine ca in sfarsit se mai asculta si altceva decat dance!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Wild Rose
tot respectu` meu pentru ei ... ma bucur ca au castigat ...
Who is Anghel? Monica Anghel??

De ce s-a dus topicu asta asa de repede la fund?
Oameni buni dati-va cu parerea despre trupa asta!!!!
Eu zic ca-s ok!:o chiar daca sunt trupa lu anghel, orice ar insemna asta. Canta ce le vine si e altceva.... e mai inteligent decat multe tampenii de la tv
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Mie mi se pare un premiu potrivit si meritat.
AB4 Preferences este un album bine facut si dand la o parte nemultumirile personale legate de aceasta trupa, ultimul produs a obtinut respectul meu.
Referiot la restul de nominalizari, cred ca alegerea asta se incadreaza foarte bine in stilul Mtv.
Bravo lor!
AB4 Preferences este un album bine facut si dand la o parte nemultumirile personale legate de aceasta trupa, ultimul produs a obtinut respectul meu.
Referiot la restul de nominalizari, cred ca alegerea asta se incadreaza foarte bine in stilul Mtv.
Bravo lor!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii