Noah, in principiu e vorba de o imagine pe care o atasez aici. Ce trebuie sa faceti? pai sa priviti cele 4 punctuletze din centrul imaginii foarte concentrati timp de 30-40 de secunde apoi sa va duceti langa un perete de unica culoare si clipiti des.
Totul se face pe intuneric....ma rog....in semi-intuneric
Instructiunile sunt atashate si in imagine asha ca nu va mai retin. Incercati si luminati-ne si pe noi!:D
p.s: Gabitzu se afla la originea acestei actiuni psihologice.
Credeati ca ati vazut tot? check this out...
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Credeati ca ati vazut tot? check this out...
- Fişiere ataşate
-
- illusion.jpg (62.04 KiB) Vizualizat de 1353 ori
-
Love2Fly - Junior Member
Tu stii de cand este chestia asta? Cred ca de prin 1991/1992, ceva de genul asta. Imi amintesc ca toti copii de la bloc ne cumparasem de la libraria din oras cate o hartie cu imaginea asta si stateam ore intregi cand cu ochii la ea, cand la cer. Si ce delir era... Se stransesera si oameni mari pe langa noi ca sa vada si ei "minunea".
Oricum, daca o privesti invers, il vezi pe:t

Oricum, daca o privesti invers, il vezi pe:t
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Am incercat experimentul propus... desi ma asteptam sa-mi crape ochii ca stau de cateva ore in fata calculatorului... si am avut stpefactia sa vad figura lui Isus ... hm... ce va sa zica? Sfant/a nu ma cosider...
- Delphyna
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii