Cum Se Activeaza La Acest Site?
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum Se Activeaza La Acest Site?
TOT INCERC DAR NU REUSESC SA IMI VAD PROFILUL ,,ETC.....DACA VREAU SA IMI MODIFIC UN RASPUNS IMI SPUNE CA NU SUNT ACTIVATA ,DACA VREAU SA PUN IMAGINE NU MA LASA....CE SA FAC?
- Elenalove
nu este nici un HA ...eu m-am inregistrat dar se pare ca acel email de care zici tu , eu nu l-am primit...si inca ceva,eu inca ma aflu pe PAMANT si stiu ce inseamna a te inregistra ,vad ca tu te afli in spatiul terestru si inca nu ai inteles ce am intrebat eu
Initial trimis de Kayla
Ha! Cum vrei sa iti vezi profilul daca nu esti inregistrata? Asta chiar a fost buna. Ar trebui pus postul la bancuri.
Exista optiunea Inregistrare. Faci click, iti introduci datele personale, click Submit, astepti mailul de confirmare si pe urma incepi sa postezi. Simplu ca "buna ziua".
- Unregistered
Cum se activeaza la acest site? Pai simplu....apesi pe butonul activeaza din cadrul rubricii cu acelasi nume. Daca nu reusesti incearca butonul de pe linia ferata bucuresti-constantza.
Numai bine!
p.s: Ce ziceai ca nu se activeaza?:con:
p.s2:
Din cate stiu eu.....sunt in lume cam 6.000.000.000 de oameni care nu reusesc sa-si vada profilul decat in oglinda! ar trebui sa incerci si tu asta!
Parerea mea!
Numai bine!
p.s: Ce ziceai ca nu se activeaza?:con:
p.s2:
Initial trimis de Elenalove
TOT INCERC DAR NU REUSESC SA IMI VAD PROFILUL[...]
Din cate stiu eu.....sunt in lume cam 6.000.000.000 de oameni care nu reusesc sa-si vada profilul decat in oglinda! ar trebui sa incerci si tu asta!
Parerea mea!

-
Love2Fly - Junior Member
Pacat ca sunt pe lumea asta oameni ca voi , crescuti 9 luni in burticile mamicutelor voastre ,dupa vine viata care trebuie sa o infruntati si sa invatati ce este frumos .... dar nu prin a va bate joc de cineva cu un asftel de vocabular, ....SA VA FIE RUSINE ...se vede ca va lipseste mult cei 7 ani de acasa.
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
pai.. e detul de simplu! ca sa activezi trebuie sa ne sugi pula rand pe rand, tuturor! si cu fiecare pula adusa la erectie ti se mai activeaza ceva! poti sa incepi cu mine!
EU ZIC CA DACA TI-O SUGI TU PRIMUL SIGUR O SA MA ACTIVEZ SI EU LA ACEST SITE CU AJUTORUL TAU BINEINTELES,,,DECI SA MA TI LA CURENT CIND AI ACEEA ERECTIE ....
- Unregistered
DA! DA! DA!
ASA E! noua ne [B]lipsestep cei 7 de acasa, si cei 8 de gramatica din scoala generala, ca si tie.
pai... e mai simplu ma! suge-mi pula si ai sa vezi cu ochii tai cand o sa enajaculez pe fatza ta.[/B]
;a ;a ;a Yo cred, de fapt sunt sigur, ca tu esti ala fara 7 ani de acasa....cat despre chestia cu logatul dupa parerea ta,daca ar fi asha multa lume n-ar intra aici...asha ca mai bine fi ;e si nu mai :fuck: da? ;a ;a ;a
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
nu este nici un HA ...eu m-am inregistrat dar se pare ca acel email de care zici tu , eu nu l-am primit...si inca ceva,eu inca ma aflu pe PAMANT si stiu ce inseamna a te inregistra ,vad ca tu te afli in spatiul terestru si inca nu ai inteles ce am intrebat eu
La felul in care te-ai exprimat, numai asta se putea intelege. Imi cer scuze daca tu ai vrut sa spui altceva. La felul in care ai pus problema eu am dat un raspuns foarte bun. Se mai intampla sa nu ajunga mailul de confirmare. Nu stiu, Poate ar fi bine sa te mai inregistrezi o data. Tu decizi.
- Kayla
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii