Astazi 30 noiembrie crestinii il sarbatoresc pe Sf.Andrei. Urez un calduros La multi ani tuturor ce poarta acest nume !
catharsis, Zgubilici , Mr Hyde , Andrei , Dia The Koala Bear (cica o cheama si Andreea),.........
E chiar si ziua lui xkran pe care il cheama Adrian. La multi ani si lui.
Pe cine am uitat ? Nu am facut-o intentionat...........
La multi ani de Sf. Andrei !
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
La multi ani de Sf. Andrei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bine zis Hades. de exemplu Andrei (moderator pe TNT) isi serbeaza si ziua de nume ....dar si pe cea de nastere...el implinind astazi frumoasa varsta de 19 ani.
sa-i uram asadar...un dublu La multi ani....acestui baiat care in urma cu nu foarte multa vreme ne delecta pe video conferintza.........
----------
Eram convins ca am uitat pe cineva. Este si ziua lui dj_jaxxx !
La multi ani , dj_jaxxx !
sa stii ca nu te-am uitat intentionat....sau pe motiv ca tzi cu Dinamo sau ca m-ai batut la sah. pur simplu am uitat....dar uite ca mi-am amintit. :o
sa-i uram asadar...un dublu La multi ani....acestui baiat care in urma cu nu foarte multa vreme ne delecta pe video conferintza.........
----------
Eram convins ca am uitat pe cineva. Este si ziua lui dj_jaxxx !
La multi ani , dj_jaxxx !
sa stii ca nu te-am uitat intentionat....sau pe motiv ca tzi cu Dinamo sau ca m-ai batut la sah. pur simplu am uitat....dar uite ca mi-am amintit. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani, tuturor!
si la multi ani si celorlalti 7 andrei,andree si andre cunoscuti/e care nu sunt de pe forum, da' ma simt vinovata ca n-am bani sa le iau cadou
.
si la multi ani si celorlalti 7 andrei,andree si andre cunoscuti/e care nu sunt de pe forum, da' ma simt vinovata ca n-am bani sa le iau cadou

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi ani tuturor Andreelor (uf, era sa scriu Andrelelor, dar, fie, la multi ani si lor) si Andreilor de pe acest Forum. Sa fiti cuminti, dar sa nu exagerati!:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
mersi de urare si la multi ani retroactiv tuturor care poarta numele de andrei sau andreea sau derivate...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Un sincer LA MULTI ANI si din partea mea (cam tarziu, dar mai bine decat niciodata!)
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii