Upgrade voice quality :o)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Upgrade voice quality :o)

Mesajde Unregistered » Lun Dec 01, 2003 12:11 pm

Spuneti-mi, va rog, care-ar fi metodele ce permit o imbunatatire a calitatii vocii unui individ? Daca se poate, postati cateva exemple ce abordeaza:
a) corectia respiratiei;
b) folosirea vocalizelor(poate stiti niste link-uri de unde pot face download-ul unor fisiere audio ce contin astfel de exemple);
c) regimul necesar(daca e necesar, of course);
d) exercitiile fizice menite sa te ajute in acest sens;
Daca am omis ceva, completati lista.
Astept reply-urile voastre.
Unregistered

re

Mesajde Unregistered » Lun Dec 01, 2003 12:25 pm

O mica corectie la mesajul precedent: a se citi "regimul alimentar"( punctul c).
Unregistered

Re: re

Mesajde Bortzianu' » Lun Dec 01, 2003 10:59 pm

Initial trimis de Unregistered
O mica corectie la mesajul precedent: a se citi "regimul alimentar"( punctul c).

.. un profesor de canto ti-ar fi cel mai de folos ... A canta e o meserie ca oricare alta. Daca vrei sa o faci serios, atunci angajeaza-ti un PROFESionist care sa te invete ..daca vrei ceva serios.. daca nu ...prinde din zbor ce poti .. iti vb din experienta proprie.. crede-ma ca sunt atat de multe "secrete" fizice si mai ales atat de multe exercitii care sa faca aceste " secrete" sa devina dexteritati ..incat singur nu te-ai descurca :) ..
.. nu incerca sa cauti pe net ce altii au cautat deja de mult :) ..n-ai sa gasesti decat firmituri ... sau la preturi mult prea mari pentru romani ca noi :)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: re

Mesajde Unregistered » Mar Dec 02, 2003 1:10 am

Iti multumesc pentru raspuns. Totusi, rog - din tot sufletul - acele persoane care au o tangenta cu lumea muzicala sa faca un minim efort si sa posteze macar un sfat micut in legatura cu subiectul acestui thread. N-as fi singurul care v-ar fi recunoscator. Va asigur!
Multa, multa bafta in tot ceea ce faceti!
Unregistered

Re: Re: Re: re

Mesajde Unregistered » Mar Dec 02, 2003 2:00 am

Unregistered

Re: Re: Re: re

Mesajde Bortzianu' » Mar Dec 02, 2003 12:49 pm

Initial trimis de Unregistered
Iti multumesc pentru raspuns. Totusi, rog - din tot sufletul - acele persoane care au o tangenta cu lumea muzicala sa faca un minim efort si sa posteze macar un sfat micut in legatura cu subiectul acestui thread. N-as fi singurul care v-ar fi recunoscator. Va asigur!
Multa, multa bafta in tot ceea ce faceti!

OK:
Unu:
pai mai intai de toate tre' sa stii pe unde te incadrezi cu vocea. In al doilea rand ar trebui sa stii spre ce gen de muzica ai vrea sa te indrepti. Eu de ex. sunt bariton (deci imi lucrez mult vocea in octavele superioare. Duc trei octave si ceva si as mai vrea inca vreo 2-3 tonuri :) sa castig ). Apoi: cant rock: deci iau lectii de canto clasic si modern . ... Tre' sa stii ce vrei sa faci cu vocea ta, asta vreau sa spun...
Doi:
nu mai beau NIMIC acidulat de vreo ... 1 an si jumatate, fumez ( si nu pot sa ma las, ca imi afecteaza ambitusul ... RECUNOSC!!!! ) cu filtre medicinale si NUMAI tigari super-lights ( trecere brusca de la carpati !!! ) ... beau miere in fiecare seara, imi protejez corzile vocale de PREA rece si PREA fierbinte ... etc. ..Si bag abdomene la 15 grade ...pe un respirat ...ZILNIC ..
Trei:
daca tot vrei sa discutam, te rog INREGISTREAZA-te ... si apoi ia ID-ul meu de Yahoo MEss: bortianu

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

replay

Mesajde macrobit » Mie Dec 03, 2003 1:18 am

O intrebare pentru persoanele din Iasi... Recomandati un profesor f. bun de canto. Eventual si taxa pe care o percepe.

p.s. sper sa mai participe si alte persoane la acest thread. ;)
macrobit

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii