Linkin Park vs. Limp Biskit

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce preferati ?

LINKIN PARK
29
49%
LIMP BISKIT
30
51%

Voturi totale : 59

Linkin Park vs. Limp Biskit

Mesajde Red Scorpion » Sâm Noi 30, 2002 12:25 pm

Am citit la un subiect LP ca acestia i-ar copia pe LB . La acelasi sb cineva spunea ca doar cei de 12 ani mai asculta LB . Asa ca m-am decis sa fac sondajul asta sa vad ce preferati : LINKIN PARK sau LIMP BISKIT
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight

I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
Red Scorpion
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 1:27 pm

hmm...din 2 rele pe care o alegi?
...totusi...Linkin Park a avut un album de debut (Hybrid Theory) bunicel, dupa acest album insa 'it all came crushing down'...
Limp Biskit in schimb sunt distrusi de cand s-au lansat (si pana in ziua de azi) si asta in mare parte datorita "super starului" Fred Durst care se crede pe putin cel mai extra-super, in realitate este un infatuat care are impresia ca ceea ce face el e rock...

concluzia: Linkin Park (macar astia au scos ceva cat de cat decent la un moment dat)
Unregistered

Mesajde Kayla » Mar Dec 03, 2002 6:16 pm

Eu sunt o mare fana Linkin Park, deci ii votez pe ei. Nu mi se pare ca i-ar fi copiat pe Limp Bizkit. Parerea mea.
Kayla

Mesajde B_zkit » Mar Dec 03, 2002 6:46 pm

hi.....all LIMP BIZKIT and linkin park fans...vreau sa zic shi yo ceva...in primu rand ala care a facut subiectu asta a greshit ceva ...bai nu se scrie limp biskit ci LIMP BIZKIT DA?...:) OK acu cand toate lucrurile s-au clarificat vreau sa spun ca yo votez cu limp bizkit kiar daca shtiu ca numa yo voi fi ala dar asta e au mai ramas pe ici pe colo cate un fan limp care mai viziteaza siteul asta...deshi cred ca numa yo's ala..dar asta nu prea conteaza..:)..oricum abia ashtept noul album limp bizkit care se va numi LESS IS MORE , shi de ce nu un album linkin park poate un remix facut la re-animation cine stie ca ashita numa in remixuri o tzin:) asta e ....vreau sa nu se intzeleaga greshit nu am nik cu fanii linkin park e optiunea lor shi ttrebuie respectata la fel cum shi ei trebuie sa respecte optziunea noastra a celor care au ales sa asculte limp bizkit ....ahh shi inca ceva pt aia care zic ca limp bizkit e muzik pt aia de 12 ani ...o fi mai macar ei au ce asculta ....hai pa.....shi nu uitatzi ...keep on hard rockin like linkin park does:)))) bye.......
B_zkit

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 11:25 pm

Initial trimis de B_zkit
...keep on hard rockin like linkin park does:)))) bye.......

or just keep on eating shit like Fred Durst does! :D
Unregistered

Mesajde catharsis » Mar Dec 03, 2002 11:33 pm

Initial trimis de B_zkit
....ahh shi inca ceva pt aia care zic ca limp bizkit e muzik pt aia de 12 ani ...o fi mai macar ei au ce asculta ....hai pa.....shi nu uitatzi ...keep on hard rockin like linkin park does:)))) bye.......

mda, nu e vina lb sau lp ca media de varsta a fanilor e 12 ani (o fi cumva vina muzicii?), dar pe mine ma deranjeaza faptul ca se declara mari ascultatori de rock, eventual de hard rock, cand de fapt toata muzica asta ori eu un rap-rock ori un cross-over intre rock alternativ, techno si rap...
catharsis

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 13, 2003 10:30 pm

Linkin Park au fost preferanzii mei din totdeauna...shi nu mi se pare ca-i copiaza pe Limp Bizkit........In fine........LINKIN PARK sunt cey may tari!
Unregistered

Mesajde Titina » Lun Sep 15, 2003 5:05 pm

Linkin Park...oricum sunt fana a lor ,iar limp biskit ...mda...singura melodie a lor care mi-a placut a fost "My way" ....
Titina
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Sep 16, 2003 2:57 pm

Nici nu stau sa ma gandesc : Votat Linkin park ! !!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde punct » Mar Sep 16, 2003 3:10 pm

votat linkin park :rulz:
X
punct
Junior Member

hihi

Mesajde B_zkita » Lun Dec 01, 2003 3:33 pm

[ashtept noul album limp bizkit care se va numi LESS IS MORE "

e results may vary... d'a pe atunci n-aveai d eunde sa shtii :PP ... ma gandesc ca orice s-ar intampla, tu tot fan Limpboizkit o sa fii...
shi tzi-ash recomnda sa-tzi tzii parerile despre Linkin pRk pt. tine...au scos un album destul de bun shi inaintea bizkitzilor...so....1-0 pt LinkinPark :D

spunea cineva mai sus ca fred durst s-ar crede buricul pamantului shi asta e principalul motiv pt. care trupa a decazut...asta asha e...
nush' dak durst ara accepta sa cante in conditziile in care canta chester...
inca un punct pt Linkin Park...so... :D no offence marius }{
B_zkita
Junior Member

Mesajde Mortisha_Adam » Lun Dec 01, 2003 3:45 pm

io zic ca's varza amandou trupele.
incercati si voi ironmaiden, manowar , judas or something si o sa-mi dati dreptate
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Dec 01, 2003 8:53 pm

Linkin Park

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Dec 01, 2003 9:13 pm

Linkin Bizkit Forevar!

Fapt divers pt fanii Linkin Park:

Ascultati atent ce rappaie ala de la linkin park (ala brunet) si apoi ascultati o piesa DJ Bobo. Sunt ca 2 picaturi de apa, acelasi timbru, aceleasi inflexiuni ale vocii..e de acolo.
NU GLUMESC! Mi-au dat dreptate toti cei carora le-am pus in winamp una dupa alta piese Linkin si DJ Bobo :D. Pentru o mai mare acuratete incercati cu piese mai vechi DJ Bobo (nu cu chuwawa sau cum dracu ii zice)

LINKIN PARK = DJ BOBO cantat cu distors ;n
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Dec 02, 2003 11:15 am

L.B. mult deasupra, imcontestabil. Bass, faza cu DJ bobo e beton!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Bortzianu' » Mar Dec 02, 2003 12:53 pm

Initial trimis de piskeshu
L.B. mult deasupra, imcontestabil. Bass, faza cu DJ bobo e beton!

L.B. ...logic. incontestabil. de iure de facto. punct.
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Linkin Park vs. Limp Biskit

Mesajde roksy » Mie Dec 03, 2003 6:03 pm

Initial trimis de Red Scorpion
Am citit la un subiect LP ca acestia i-ar copia pe LB . La acelasi sb cineva spunea ca doar cei de 12 ani mai asculta LB . Asa ca m-am decis sa fac sondajul asta sa vad ce preferati : LINKIN PARK sau LIMP BISKIT

Sincer prefer Linkin Park cel putin cu albumul "Meteora M-au dat gata
roksy
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii