Oare cum privesc forumistii spre Oribilul Mosh?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Oare cum privesc forumistii spre Oribilul Mosh?
curiozitatea e mare, iara banul inexistent. cel putin asa mi s-a promis. avetzi la dispozitie orice optiune doriti si va este la indemana, sondajul este doar formal, nu va limitati la el, daca doriti puteti uda si canapeaua si va puteti da de 3 ori peste cap si sa va transformati in...nimic.
Succes!
Succes!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Oare cum privesc spre Oribilul Mosh?
Cu grije. Sa nu raman marcat pe viata...
-
cubu - Mesaje: 6237
Aveti grija ce scrieti....ca va bag la puscarie ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aha..dana. sa inteleg ca sunt apetisant ? :p
care e diferentza dintre buritos si shawerma ?
care e diferentza dintre buritos si shawerma ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
3702
eu as privi prin luneta de la pusca, da n-am (nici una nici alta). asa ca mai bine nu mai privesc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu privesc poate, dar cum nu sunt sigura de nimic, nu ma pot pronunta deci nu stiu, dar s-ar putea.
mmm, biscuiti!
mmm, biscuiti!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La soare te putei uita ... da la dansul ba !
NU o luati ca pe o frumusete ... e chiar invers
tinand cont (bancar sau nu) ca moshu are aceiasi inaltime cu mine ... il privesc perpendicular pe fata ...
tinand cont (bancar sau nu) ca moshu are aceiasi inaltime cu mine ... il privesc perpendicular pe fata ...
-
monk - Mesaje: 2747
Eu .. as privi daca l-as avea aici .. sau macar in fata ochilor si fara teama .. ca a zis ca nu se da la lutze maritate ;D
Cum as privi .. cu curiozitate ( scuze pentru cacafonie :p ) sa-l studiez bine , sa vad daca ar fi ceva de car sa imi fie frica :p
Cum as privi .. cu curiozitate ( scuze pentru cacafonie :p ) sa-l studiez bine , sa vad daca ar fi ceva de car sa imi fie frica :p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
In general privesc lucrurile cu ochii.Dar pe Oribilul Mosh il privesc cu nasul.Inspaimantator!
Sarpele mi-a spus ca-l priveste cu coada.
Oribilul Mosh este sclipitor ca o bucata de mica aruncata de un zugrav betiv peste o tencuiala banala.Oribilul Mosh nu poate fi privit.
Sarpele mi-a spus ca-l priveste cu coada.
Oribilul Mosh este sclipitor ca o bucata de mica aruncata de un zugrav betiv peste o tencuiala banala.Oribilul Mosh nu poate fi privit.
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
Moshu' e o pata de culoare intr-un tablou cu nuantze monotone de gri. Moshu' e picatura dintr-o mare inghetzata si tot moshu e frunza verde dintr-o padure uscata. Cine e Moshu'? nu stiu....insa in ochii mei este tipul vesel oricand....
-
Love2Fly - Junior Member
Eu nu privesc dar dak ash privi cred k ash vedea...
Tu esti Moshule?
Tu esti Moshule?
- Fişiere ataşate
-
- moshu.jpg (4.89 KiB) Vizualizat de 6537 ori
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Eu nu il cunosc de mult timp pe Moshu, dar pot spune ca e un tip super de treaba, chiar nu ma asteptam sa fie asa cand am vazut cate zece mii de posturi are. ;D Dupa cateva discutii pe YM, am reusit sa imi fac o impresie despre el... :B Este ca o prajitura in vitrina unei cofetarii ;D
:kiss:
:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Initial trimis de Fr@ctured
Este ca o prajitura in vitrina unei cofetarii
Sunt cele mai frumoase lucruri pe care mi le-a spus cineva vreodata. Mi-au dat lacrimile de emotie. :cry:
-
Eu is nou shi nu prea stiu ce-i cu moshu asta. Vad ca are multe posturi shi ca il cam pupati in fund (unii). Oare asha trebuie procedat cu el?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sunt cele mai frumoase lucruri pe care mi le-a spus cineva vreodata. Mi-au dat lacrimile de emotie. :cry:
A se intelege: poti :drool: , dar nu pune mana ;D ...
Moshule, de ai fi fost in Deva, nu cred ca apucai sa stai vreo 5 min in vitrina :hehe:
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Mi se pare cam exagerat atatea zeci de mi de posturi.
Pt. moshu fanclub-ul este casa,familia si nevasta lui.
Eu m-asi plictisi, asi incerca si altceva.
Oricum, pt.mine e ok, la pasiuni suntem pe aceeasi lungime de unda, dar la altceva nu stiu.
Apropo moshule,dana si tu niste detali (varsta,inaltime ,ocupatie) nu de alta dar s-avem ce comenta
Pt. moshu fanclub-ul este casa,familia si nevasta lui.

Eu m-asi plictisi, asi incerca si altceva.
Oricum, pt.mine e ok, la pasiuni suntem pe aceeasi lungime de unda, dar la altceva nu stiu.
Apropo moshule,dana si tu niste detali (varsta,inaltime ,ocupatie) nu de alta dar s-avem ce comenta

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Cossmine, la fel gandesti si depre Jabbar...omul cu cele mai multe puncte in NBA ?
*p
*p
-
Ok, dar Kareem si-a castigat existenta din asta, ca sa nu mai zic ca viata lui, efectiv a insemnat NBA-ul.
Dar daca stau sa ma gandesc bine si tu moshule ar trebui sa fi platit pt. ce faci aici! :p
E de munca sa ti in spate un ditamai forum ! *p
Dar daca stau sa ma gandesc bine si tu moshule ar trebui sa fi platit pt. ce faci aici! :p
E de munca sa ti in spate un ditamai forum ! *p
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
poate ca da...poate ca nu....
oricum sunt foarte departe ca sa vad destul de clar....
oricum sunt foarte departe ca sa vad destul de clar....
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii